Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

ברשותי פיאסטה דור 2 שנת 89,

מי חיפוש קצר בפורום הבנתי שברגע שמחליפים את מידת הצמיגים נוצר זיוף בספידומטר.

האם מישהו יכול להגיד לי? או לתת לי תשובה מדויקת פחות או יותר בכמה הספידומטר מזייף לי?

עד כמה שידוע לי שאני קניתי את הרכב מידת הצמיגים היו 135\80\R13 והמידה החדשה היא 185\55\R14

תודה לכל העונים והעוזרים בנושא.

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

אכן כך, במקרה שלך את הגדלת את קוטר הצמיג. מה שיקרה ברכבך הספידומטר יראה פחות ממה שבאמת.

ועכשיו הסבר הספידומטר מחובר לגיר ולא לגלגל, מה יקרה אם תגדיל את הצמיג מהירות הזויתית(כמה סיבובים בשנייה) תשאר תואמת לצמיג הקודם, רק שעכשיו קוטר הצמיג גדול יותר ולכן מהירותו הקוית גדלה.

מהירות קווית=מהירות זויתית X פאי r X 2 X

פאי = 3.47 בקירוב

כשבשעון יהיה 100 המהירות האמיתית של הרכב תהיה 137 קמש

פורסם

אכן כך, במקרה שלך את הגדלת את קוטר הצמיג. מה שיקרה ברכבך הספידומטר יראה פחות ממה שבאמת.

ועכשיו הסבר הספידומטר מחובר לגיר ולא לגלגל, מה יקרה אם תגדיל את הצמיג מהירות הזויתית(כמה סיבובים בשנייה) תשאר תואמת לצמיג הקודם, רק שעכשיו קוטר הצמיג גדול יותר ולכן מהירותו הקוית גדלה.

פאי = 3.47 בקירוב

מאיפה הבאת את כל זה? קודם כל פאי = 3.14 בקירוב.

ושנית, אני לא יודע מאיפה הבאת את החישוב הזה. יש המון אתרים שמחשבים את הסטייה במהירות כתוצאה מהחלפת מידות צמיגים.

במקרה של הבחור, כאשר ההחלפה היא מ 135.80.R13 למידה- 185.55.R14 ההפרש יהיה של כ - 2.4%.

כאשר הוא ייסע 98.8 קמ"ש ( 61.4 מייל בשעה) בפועל, מד המהירות יראה לו שהוא נוסע 96.5 קמ"ש ( 60 מייל בשעה).

הפרש של 2.3 קמ"ש במהירות זו הינו זניח ביותר ובטח שלא מתקרב ל - 37 קמ"ש.

האתר:

http://www.kouki.co.uk/utilities/visual-tyre-size-calculator

פורסם

פאי = 3.47 בקירוב

ושנית, אני לא יודע מאיפה הבאת את החישוב הזה. יש המון אתרים שמחשבים את הסטייה במהירות כתוצאה מהחלפת מידות צמיגים.

במקרה של הבחור, כאשר ההחלפה היא מ 135.80.R13 למידה- 185.55.R14 ההפרש יהיה של כ - 2.4%.

כאשר הוא ייסע 98.8 קמ"ש ( 61.4 מייל בשעה) בפועל, מד המהירות יראה לו שהוא נוסע 96.5 קמ"ש ( 60 מייל בשעה).

האתר:

zeharia תודה בכל אופן על הכוונה לעזור.

גיא .ב תודה רבה על ההסבר,ממש אהבתי את האתר:wink:

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

האתר:

zeharia תודה בכל אופן על הכוונה לעזור.

גיא .ב תודה רבה על ההסבר,ממש אהבתי את האתר:wink:

שמע,

למיטב ידיעתי ההבדל במהירות מול הספידומטר הוא בסך הכל 10% לא יותר,

הרי הבדלי הגובה הם 1.2 ס"מ בלבד!

דרך המלך, היא לי דרכי היחידה

• תוכן חדש...