Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כתבתי פה לפני כמה ימים והמשכתי בחיפוש מקיף באינטרנט

יש לי פורד פוקס 2007 עם מערכת מובנית של סוני

אין לי מושג בנושא המערכות וכמה שאני יותר עוסק בזה אני נהיה יותר מבולבל.

עזבו רגע את שאר הפרוצדורה בצד, יש לי תקציב של 2000 ש"ח לכל שאר המפרט, מה אתם אומרים על זה:

לא יודע אם מותר לעלות פה לינקים לאתרים שהם ראיתי כולל מחירים אז אני אציין לפי זאפ

סט קומפוננט- הטמפו משמעותית יותר טוב מהפולס? לא הצלחתי להבין

נגיד הפולס= 420 ש"ח

סאב-

C12 של קיקר = 320 ש"ח (כמה תעלה תיבה?)

מגבר-

מק אודיו Z4200 עולה 880 ש"ח.

הוא יחזיק את הקומפוננטים והסאב יחד?

סה"כ 1620 ש"ח.

בגלל שנשאר לי עוד תקציב האם כדאי לשדרג את אחד החלקים? קומפוננטים אולי? הסאב מספיק חזק וטוב? המגבר יחזיק בוודאות את שניהם? לא שווה ללכת על משהו יותר בטוח?

חוץ מזה שאלה נוספת, כמה תעלה לי הפרוצדורה מסביב? הכוונה כמובן למנחת (שעדיין לא הבנתי באתרים השונים איפה זה נמצא כי אף אחד לא מציין את השם מנחת) +התקנה וחיווט

המון המון תודה מראש, יש לכם פורום מדהים !

פורסם

הכל הגיוני.

השאלה איזה מנחת, איזו רמה של התקנה, איזו רמה של חיווט הוא שם לך באוטו, האם הוא מחליף לך את החיווט המקורי של הרכב לרמקולים, האם תהיה מרוצה מההתקנה וכו'...

על רוב השאלות אני מניח שב 500 שח תענה בשלילה.

שמע, זה אוטו חדש ויקר, אני לא ממליץ לך לתת אותו לכל אחד שיתקין לך מערכת מאפס. מילא אם הייתה לך תשתית ממתקין טוב בעבר ורק היית מוסיף איזה מגבר או מחליף רמקולים, אז מילא... וזה לא המצב.

אני התקנתי בפורד 2006 ולמזלי ליוסי יש ידיים טובות, כלים מצויינים ומיוחדים, כל זה ביחד נותן התקנה מקצועית בלי לעשות נזק לאוטו.

אם מדובר בחנות שילדים יחסית חסרי נסיון מתקינים לך, לא הייתי נכנס לזה והייתי קונה את אחד הרכיבים יד שנייה ובכסף שהיה נחסך הייתי מוסיף אותו להתקנה מקצועית.

זו דעתי.

פורסם

הייתי ממליץ לך לחפש מגבר בפורום יד שנייה.

יש הרבה אופציות במחיר הזה ואפילו פחות מזה.

חוץ מזה הטמפו הם אופצייה מצויינת במחירים הללו ואת הסאב הזה אני פחות אוהב-

אני הייתי חושב על P2 של רוקפורד.

בהצלחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אתה יכול גם ללכת לבדוואי, שיביא לך מנחת שהוא הכין בעצמו ויתקין לך הכל ב- 200 ש"ח, האיכות תהיה בהתאם.

אל תתפשר על התקנה איכותית- קפוץ ליוסי ולא תתאכזב.

המפרט של המערכת טוב לתקציב שלך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מבחינת התקנה ממליץ לך על רוני וישראל, לא תתאכזב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...