Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחמם מים על סולר למקלחות שדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בצבא היו בזמנו מקלחות שדה שהיה להם מתקן שחימם את המים על סולר. זה היה מין גליל שהיה אנכי ובחלקו התחתון

היה מן מבער שחימם את המים. אני רוצה לבנות מתקן כזה, אבל אני לא זוכר איך בדיוק זה היה בנוי. אם מישהו מכם מכיר וזוכר את זה ויכול לשרטט סקיצה של זה, אשמח אם תוכלו להושיט עזרה.

תודה וחג שמח.

פורסם

בפארפראזה על דברי הגשש: לא צריך שרטוט, סקיצה

ובנימה יותר רצינית - אשמח לכל פיסת מידע. אני פחות או יותר זוכר את מבנה הגוף עצמו, פחות את המבער.

כל מידע יתקבל בברכה.

סוף חג שמח.

פורסם
סוף חג שמח.

החג עוד לא התחיל אז איך בדיוק קפצת לסוף ?

החג מתחיל היום בערך בשעה 17:00.

חג שמח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לכל חברות הגז יש בוילרים למים חמים לבית שעובדים על גז.

הצצה קטנה בסקיצות שלהם ואתה מסודר.

הנה המוצר עצמו.

פה יש את עקרון הפעולה שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מתכוון לגייזר.

זה דוד שעשוי מצינור ומותקן בתוך צינור נוסף שפתוח למעלה ועם חלון למטה. הסולר בער למטה וכל הצינור החיצוני הפך לארובה שחיממה את ה"דוד" הפנימי.

במילואים פעם בניתי אטמור מתנור סולר צה"לי וצינור נחושת שגילגלתי לספיראלה והכנסתי לתוכו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואללה, אפשר להנדס איזה משהוא מקביל לאוטו, צינור נחושת שמריץ מים מלופף לאורך צינור הפליטה :idea:

פורסם

לא, בא נגיד שאני מלפף צינור נחושת מסביב לצינור הפליטה הראשי לאורך כל הרכב (4 מטר בערך).

אני יוצר לי מתאמים של כניסת ויציאת מים מהצינור הזה.

מגיע לחניית הלילה, שם ג'ריקן על גג האוטו, מחבר אותו בעזרת צינור ומתאם לצינור הנחושת, מהיציאה של צינור הנחושת מחבר צינור עם שפורפרת של דוש ויאללה בלאגאן.

אם באמצע המקלחת המים מתקררים, כל שדרוש לעשות זה להתניע את הרכב.

ודרך אגב, בזה הרגע רשמתי על העניין פטנט בין לאומי, כל מי שיחקה אותי צפוי לתביעות.

מקלחת השדה שתקראה "מקלחת בגירה" תשווק בקרוב בחנויות המובחרות בשכונה שלכם :-D

תתחיילו להתאמן כבר עכשיו "...משה, התקנת כבר בפאג'רו שלך "מקלחת בגירה?", "עובדיה, זכרת להביא לטיול את המקלחת בגירה או שאני עכשיו חוזרת הבית?", "שמעון, אתה יודע שאני במחזור, בלי מקלחת בגירה אני לא באה!" וכו' וכו' וכו'

פורסם
בא נגיד שאני מלפף צינור נחושת מסביב לצינור הפליטה הראשי לאורך כל הרכב (4 מטר בערך).

אני יוצר לי מתאמים של כניסת ויציאת מים מהצינור הזה.

מגיע לחניית הלילה, שם ג'ריקן על גג האוטו, מחבר אותו בעזרת צינור ומתאם לצינור הנחושת, מהיציאה של צינור הנחושת מחבר צינור עם שפורפרת של דוש ויאללה בלאגאן.

אם באמצע המקלחת המים מתקררים, כל שדרוש לעשות זה להתניע את הרכב.

מהרבה ניסוים שעשיתי על בסיס השיטה הזו אני יכול להגיד חש משמעית שזה לא עובד.

יש מוצרים יעודים לחימום מים על גז לקמפינג- אני מתכוון להזמין לעצמי אחד כזה

http://www.2all.co.il/web/Sites1/JEEPTRIPS/FORUM10.asp?i1=4

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

התאור של שי מתאר בדיוק את מה שאני מחפש. אני מכיר את המתקן. מה שיכול מאד לעזור זה תאור יותר ספציפי / סקיצה של המתקן וביחוד המבער, מכיוון שאני רוצה לבנות דבר כזה.

תודה.

פורסם
ואללה, אפשר להנדס איזה משהוא מקביל לאוטו, צינור נחושת שמריץ מים מלופף לאורך צינור הפליטה :idea:

תצטרך רק לעטוף אותו או לחילופין פשוט לטבול אותו ברדיאטור.

פורסם

המקלחות שדה בנויות מצינור 2 צול שעלין מולבש צינור 5-6 צול וסגור בקצוות. כל העסק באורך של 2-2.5 מטר.

בחלק התחתון הצינור ב 90 מעלות ושם ניכנס המבער.

המבער בנוי על העקרון שסולר חם מתאדה ואפשר להדליק אותו.

ה"קרבורטור" של העסק הזה הוא בנוי על צינור שנכנס לכיפוף של ה 90 מעלות ומטפטף סולר לשם.

יש לו בקצה פיה בצורה של "מרפסת" שבה אמורים להניח נייר לספוג אותו בסולר ולהדליק, את זה מכניסים פנימה ומזליפים סולר רק כדי לשמור על האש. אחרי שהכל מתחמם מתחילים להזרים יותר סולר עד שלהנייר נשרף לגמרי והאש יכולה לבעור לבד.

האש מזרימה אוויר חם מלמטה כלפי מעלה ומחממת את הצינור ואת המים שבו.

באותו זמן ניכנס אוויר טרי מלמטה ומלבה את האש.

כניסת המים ל"דוד" היא מלמטה והיציאה היא מלמעלה.

אני חושב שלבנות כזה מכשיר זה "מה זה" מיותר. גם צה"ל הפסיק להשתמש בזה מסיבה טובה. זה כל כך מסוכן, מלכלך ובזבזני.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, שכחת את הסיבה העיקרית לזה שהפסיקו להשתמש בו. פשוט כמות המים החמים לא מספיקה אפילו לשטוף פנים.

• תוכן חדש...