Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה התחלתי להתעניין ברכבים זולים כדי לקנות אחד לעצמי.

אני מחפש רכב חסכוני, קטן, שלא יהיה כל יום שני חמישי במוסך ושיהיה בעיקר אמין שלא ייתקע לי ברמזורים, משהו קטן זול ואיכותי, אני יודע שזה נשמע לא הגיוני אבל הספיקו להמליץ לי על הדייאטסו שרייד 93, אמרו לי שהוא אמין לאללה וחסכוני והוא גם עולה 8000, שזה התקציב שלי.

רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם הרכב, או עם רכבים אחרים מאותה שנה ויש לו חוות דעת טובה/רעה כדי שאני אדע ממה להזהר ואת מה לחפש.

הייעוד של הרכב הינם נסיעות בין עירוניות משהו כמו 30 - 40 קילומטר ביום ואולי פעם בחודש 100 קילומטר בסופשי שבוע, אני לא הולך לקרוע אותו.

תודה מראש.

פורסם

כשאתה נוסע במכונית מתחילת שנות ה-90 סופך להיתקע בשלב כלשהוא. אם לא ברמזור אז בחניה, אם לא בחניה אז בפקק, אם לא בפקק אז... הבנת את הרמז :wink:

בניגוד למה שסיפרו לך, מצבו המכני של הרכב הרבה יותר חשוב מהדגם שלו. סיטרואן ZX מטופלת תיהיה אמינה יותר משרייד מוזנחת. לא משנה איזה רכב תבחר, חפש רכב מטופל ושמור ככל האפשר בתקציב הזה.

האם אתה מחפש רכב אוטומטי או ידני?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חח, זאת המחשבה שתמיד מתרוצצת לך בראש כשאתה חושב על רכב כזה: "איפה אני אתקע הפעם"?

בגלל זה אני רוצה שהשאלה הזאת תצוץ לי כמה שפחות בראש, יש לי חבר שקנה שרייד והוא מבסוט איתה כבר שנה לא ראתה מוסך, ועושה את העבודה טוב מאוד לפי מה שהוא אומר טפו טפו טפו.

בין ידני ואוטומט אין לי כל כך העדפה למרות שאני אוהב יותר ידני, ואני יודע שזה גם יותר חסכוני אבל אני יודע גם שהגיר של הידני בשנים האלה דיי שחוק בגלל נהגים טמבלים שלא יודעים להחליף הילוך, אלוואי שאני טועה.

רציתי לדעת איך הסובארו לאונה?

פורסם

30-40 ק"מ ליום ועוד 100 ק"מ בסופשבוע יוצא 1500 ק"מ לחודש שזה לא מעט לרכב בן 17-18 שנה, כמו שאמרו לפני במוקדם או במאוחר הוא יתקע.לגבי החבר שלך עם הדייהטסו שאל אותו כמה ק"מ הוא נסע בשנה האחרונה.

פורסם

אני בספק לחלק מהדברים שנאמרים כאן , לחברתי יש גולף 91 1.3 , בחיי שהיא לא נתקעה אף פעם.

אך כמובן הרכב עובר טיפולים כמו שצריך ומתי שצריך, וכרגע מלבד יוניט לחץ שמן (שגם הוא לא הפריע למהלך נסיעה) לא החלפתי משהו חריג ברכב.

הכל תלוי ברכב בטיפולים שהוא עובר, זה שטויות שאומרים שהרכב ייתקע. הרכב ייתקע אם מזניחים אותו ולא מטפלים כמו שצריך.

• תוכן חדש...