Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דבר ראשון אני חדש כאן בפורום ולפי מה שאני רואה בפורום אני מאמין כי אני אקבל תשובה איכותית שלא כמו בפורמים אחרים.

שלום לכולם..., כיום בבעלות המשפחה (אני לא אגיד שלי כי זה לא כך) יונדאי אקסנט שנתון 2000.

אני ואחי רוצים להחליף תרכב לרכב בעל התנהגות יותר ספורטיבית על הכביש, שיסחוב מה שהיונדאי אקסנט לא יודעת (ועושה הרבה רעש אגב...).

אני לא מצפה מכם לתשובות כמו WRX/STI/EVO/ והרכבים הספורטיביים באמת, ולא מצפה לביצועים כמו שלהם (על ביצועים ואיכות משלמים - לא?)

אני מודע שהתקציב לא כל כך גבוה לרכב בעל התנהגות ספורטיבית אבל זה מה יש.

* תקציב : 50000 ש"ח

* מעדיף שהרכב לא יהיה מתוצרת מזדה

* רכב בעל התנהגות ספורטיבית על הכביש (אני מאמין שאתם יודעים מה הכוונה - שלא יהיה עגלה)

* שהרכב לא יהיה מכוער..

** שהרכב יכיל לפחות 4 איש.

*** ידנית!!!

אני מוכן לקבל הצעות שגם נוגדים את מה שרשמתי (חוץ מאשר את התקציב), פשוט קשה לבחור רכב כי יש כל מיני דגמים ולכן אני פונה לעזרה ;).

תודה רבה,

חן.

פורסם

הכיוון היה איביזה טורבו שנת 2004+ (העיצוב החדש שלהן, לא שמפריע לי הישן של כרגע..) \ AUDI A3 TURBO 2001\GOLF GTI 2001\2

GOLF GTI\A3 TURBO 2001~2003

Seat Ibiza\Leon גרסאת טורבו...

מגבלת שנתון זה רכב מעל שנת 2001 (שאני לא ירד בשנתונים כי היונדאי שנת 2000... לא נראה לי אמא שלי תהיה מרוצה מירידה בשנתון :p)

הנסיעה השנתית לא רבה..., מכייון שיש עכשיו 3 נהגים על האוטו אז תעלה הצריכה מעט... אבל היונדאי עשתה עד 15K קילומטר בשנתיים שהיא אצלנו... (יש ד"א עוד רכב צדדי KIA SPORTAGE 2008)

האיביזה\לאון גרסאת טורבו איך נקראת? איזה שנתונים עדיף אותם, מה צריך לבדוק בהן?

פשוט יש תבעיה שAUDI\GOLF עולים על המחיר שציינתי וצריך לרדת מהם כנראה.

תודה רבה!

פורסם

מהגולף GTI דור 4 (השנים שציינת) תרד, זה רכב לא מוצלח במיוחד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בתקציב הזה, איביזה 05 לא תיכנס (עולה קצת יותר מ60K).

הלאון גם לא תכנס בתקציב, היא נסחרת הרבה מעל המחירון.

אלפות בתקציב הזה (147,156) ישאירו לך עודף מ50K והמודל יהיה 2002.

כרגע נמכרות כמה קליאו ספורט בתקציבך- ראה פורום מכירה, גם הן משנתון 2002.

עריכה- כרגע ראיתי שאמך קשורה לרכישה, האם היא אמורה לנהוג על הרכב הנ"ל?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מהגולף GTI דור 4 (השנים שציינת) תרד, זה רכב לא מוצלח במיוחד.

אתה על סמים ?? אחד הרכבים המדהימים שאפשר לקנות בסכום הזה..

לאון רכב משפחתי מדהים גם רק טיפה מעל לתקציב.

אלפא 156 2 ליטר זה רכב ספורטיבי אמיתי, רק שיחסר לו הרבה כח לעומת ה 1.8T - אז אתה צריך להגדיר מה נחשב אצלך ספורטיבי, התנהגות בכביש או מהירות בקו ישר. (בתקציבים האלו זה לא ממש הולך ביחד..)

אני אישית מאוד אוהב סיבובים והתנהגות אבל בפועל רוב הזמן אני בכבישים נורמאליים עם הרבה תנועה אז אני מעדיף כח בגלגלים שמבחינתי הוא הרבה יותר מנוצל.

...CASKA for life

פורסם

ברגע זה אני לא בהשפעת סמים, אבל זכותך לחשוב שדור 4 של הגולף זה רכב לא פחות ממדהים, אני אישית חושב שמבחינת התנהגות הוא יושב על אותה מדרגה עם וולו S40 T. סקווישי

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
בתקציב הזה, איביזה 05 לא תיכנס (עולה קצת יותר מ60K).

הלאון גם לא תכנס בתקציב, היא נסחרת הרבה מעל המחירון.

אלפות בתקציב הזה (147,156) ישאירו לך עודף מ50K והמודל יהיה 2002.

כרגע נמכרות כמה קליאו ספורט בתקציבך- ראה פורום מכירה, גם הן משנתון 2002.

עריכה- כרגע ראיתי שאמך קשורה לרכישה, האם היא אמורה לנהוג על הרכב הנ"ל?

עידן

כן, אמא שלי קשורה לרכישה (היא רוכשת את הרכב בעצם...), אבל לא אכפת לה היא יודעת שאנחנו הולכים על רכב בסגנון הזה...

היא בעצם מחליפה את היונדאי בגלל שאחי ואני רוצים - היא מצידה ממשיכה לנהוג על היונדאי עד שהיונדאי תתפרק...

בעצם לפני היונדאי היא נסעה על פיאט אונו 900סמ"ק..., אמא שלי מחליפה תרכב בגללנו ;)

אין לאמא שלי בעיות נהיגה היא תותחית היה לה רשיון על אוטובוס וכו'...

אתה על סמים ?? אחד הרכבים המדהימים שאפשר לקנות בסכום הזה..

לאון רכב משפחתי מדהים גם רק טיפה מעל לתקציב.

אלפא 156 2 ליטר זה רכב ספורטיבי אמיתי, רק שיחסר לו הרבה כח לעומת ה 1.8T - אז אתה צריך להגדיר מה נחשב אצלך ספורטיבי, התנהגות בכביש או מהירות בקו ישר. (בתקציבים האלו זה לא ממש הולך ביחד..)

אני אישית מאוד אוהב סיבובים והתנהגות אבל בפועל רוב הזמן אני בכבישים נורמאליים עם הרבה תנועה אז אני מעדיף כח בגלגלים שמבחינתי הוא הרבה יותר מנוצל.

אני אוהב ברכב ספורט את הצורה שלו (היופי שלו), את הכוח... הכוח בהאצה, הכוח בלהמשיך לעלות במהירות וכו'..

אני חושב התנהגות בכביש (אהצות בשעת עקיפה, נסיעה בלי שהאוטו יחנק לך כבר ב140 (לא שאני הולך להשגע איתו במהירות אבל לפעמים אתה רוצה לפרוק את עצמך קצת...) זה יותר הרגש של האהצות שאתה לוחץ ויש תרעש היפה הזה של המנוע ואתה רואה תמד מהירות ותורים קופצים לך.. אחחחחח)

מוכנית לקו ישר זה קצת פחות מתאים לארץ כי גם אם יש לך קו ישר יש הרבה תנועה, ומרוצים למרות שעושים אין להם חוקיות בארץ...

פורסם

אני הייתי ממליץ בחום על האלפא-156 2.5, לא 2.0. 2.5 הרבה יותר מהירה, יותר חזקה וגם יותר קלה לאחזקה.אבל, באלפא כמו באלפא, יש בעיות. שנתון-מה שנכנס לך במחיר זה אולי 2001-2002. רובן עברו הרבה ידיים. עוד משהו-רובן גמורות עם המון ק"מ. ה-2.0 גם לא רעה, אך ישנן אותן בעיות. אם אתה רוצה משהו גם ספורטיבי, גם מפואר וגם יפה-לך על ה-166. שנתונים-99 עד 2002 אני חושב שיכנסו לך. אוטו מדהים, מניסיון. משנת 2000 יש גם גג וטלפון מובנה. לא מאוד יקרה לאחזקה אבל שותה דלק.

פורסם

ככל שזה נוגע לאלפא, בכל הביקורות שהיו אי פעם פה בארץ או בחו"ל, העדיפו את המנוע 2 ליטר (ידני..) על ה 2.5. מהסיבה הפשוטה שה 2.5 ליטר פשוט כבד מדי בפרונט והוא הורס את חדוות הנהיגה של השלדה, הלא פחות ממדהימה, הזו. רכב כיף.

אם אתה אומר שאתה רוצה האצה. קח לך גולף GTI. שדרג אותה לאט לאט להנאתך.. יש לך ארסנל שיפורים מטורף וחסר גבולות.

גם אם תמצא אחת סטנדרטית, לאחר שתעשה לה יישור קו, בעשירייה אתה הופך אותה לחיה אחרת !!

אם אתה נהג רגוע יותר ואמא ממש רוצה אוטומט --> וולוו S60 T5 2001. האוטו הזה צריך רק שדרוג מתלים וצ'יפ בשביל להשאיר רכבות לאימפרזות ושאר ירקות..

...CASKA for life

פורסם

משהו משותף... המכונית הולכת להיות ידנית, אמא שלי דווקא אוהבת ידנית...

וכן אני אוהב תהאצה של המכונית... תרעש של המנוע ואז תבעיטה בגב ;) והמהירויות שהרכב יכול לטפס אליהן...

תראו תרכב הזה סיאט איביזה טורבו (FR)

2001...,

ניתן למצוא רכב כזה בתקציב שנתתי,

http://www.icar.co.il/Version/1066

הוא באמת מגיע אם כל המערכות האלו? ESP ABS וכו'..?

מעניין אותי לדעת איך המכונית נראת מבפנים גם, אם היא מוזנחת או שסבירה לכל מכונית...

איזה רכב הייתם קונים אם זה היה התקציב שלכם?

פורסם

אם זה בשבילי אז לא אחרת מאשר סיאט לאון 2003 טורבו. יחס תמורה/כסף/כיף/שימושיות הכי גבוה בארץ. צריך הרבה מזל למצוא אחת. לא רק ידנית - 6 הילוכים.. אני חושב שהיא עומדת בכל הקריטריונים שהצבת מלבד הזמינות, קח בחשבון 2-3 חודשים למצוא אחת ושעתיים בערך עד שהיא נמכרת..

...CASKA for life

פורסם
אם זה בשבילי אז לא אחרת מאשר סיאט לאון 2003 טורבו.

אף אחד לא ימכור לו סיאט ליאון T ב- 50K. שכח מזה.

הן נמכרות בהרבה מאוד כסף מעל למחירון, ובצדק.

* מעדיף שהרכב לא יהיה מתוצרת מזדה

כי ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כי היצע וביקוש, כמו הסיבה שדירת 2 חדרים עולה 900אלף שקל בת"א זה כי.

ואני אישית חושב שהגולף דור 5 GTI הגרועה מכל ה-6 דורות האחרונים.

ויש דווקא T5 משופרת בארץ והיא נותנת בראש יפה מאוד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...