Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו הודעתי הראשונה בפורום זה, והתרשמתי מהרמה ומהיקף הנושאים.

הרכב שלי מתפקדבד"כ מצויין, ולקראת נסיעה משפחתית לאילת שהייתה בשבוע שעבר, העברתי אותו טיפול 10,

ע"מ שיהייה מוכן עוד יותר טוב לנסיעה המייגעת.

נסענו בתפוסה מלאה (7 מקומות) & ציוד רב, הנסיעה מהצפון (קריות) דרך כביש 6 שהתארך הייתה חלקה.

בנסיעות המקומיות באילת, שמתי לב להפרעה בהילוך האחורי (מעין ניסיון לנוע ב"קפיצות"), לאחר ששלבתי לקדמי ונסעתי

אפילו מספר ס"מ, והחזרתי לאחורי - הפלא ופלא הנסיעה הייתה חלקה.

התופעה חזרה אחת לכמה ניסיונות נסיעה לאחור, כאשר שילוב קדימה ומייד אחורה "מנטרל" את ההפרעה.

נכנסתי למוסך מורשה של מיצובישי באילת, ונסיעת מבחן קצרה, לא עלו ממצאים חד-משמעיים, הבוחן הריח בשמן הגיר החדש מעט ריח שרוף, כנראה בגלל התופעה, אך אצלו השתלבו ההילוכים האחוריים ללא בעייה.

חזרנו לצפון, ללא בעיות, ולבנתיים לא חזרה התופעה.

מה זה ? רצוי לעשות בדיקה יותר יסודית במוסך ? או, שמא לחכות עד להפרעה הבאה.

אני, מניח לפי מיטב הבנתי הטכנית, שידית ההילוכים המשלבת את ההילוך האחורי דרך "מחט" מין צינור דק שמניע את הגלגל שיניים למקומו בשילוב - קיבל איזושהיא דפורמצייה, או הפרעה. או, שנוצר איזשהוא "חופש" בשילוב האחורי,

אך, לא ברור לי למה התופעה היא גאוגרפית, הופיעה באילת, ונעלמה בצפון.

אודה, לכל הסבר, או המלצה טכנית.

:roll: יודקה :lol:

סע, המפתחות כבר בפנים !...

• תוכן חדש...