Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האיוו היתה חלופית לאיוו קצת יותר ישנה שעשתה בעיות לפני המירוץ

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

בכל מקרה, אם בראלי לא מסיימים סטייג' אז המרוץ הלך ואי אפשר לחזור*

נדב

* יש תקנון סופר ראלי שבמסגרתו ניתן לחזור עם קנס של זמן שבעצם מוציא אותך מהתחרות אבל מאפשר לך "להתאמן". הכלל הזה נוצר לטובת הקבוצות החלשות יותר כדי שבמידה ונאלצו לפרוש ממרוץ, הן יוכלו לצבור קילומטרים ויכולות. אני לא יודע אם מפעילים את התקנה הזו במרוץ שיניב השתתף.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בהמשך לשיחתנו הטלפונית...

התכוונתי - אין ביטוח לרכביי ראלי.

בהסכם ההשכרה - כנראה שהמשכיר מכניס סעיף ביטוח - שיקול כלכלי שלו - השוכר משלם עוד סכום וכמו שאמרת - השתתפות עצמית גבוהה וזהו. המשכיר הוא המבטח - אין ביטוח פשוטו כמשמעו - פוליסה של חברת ביטוח.

בכל מקרה, אני מעולם לא שמעתי או ראיתי פוליסת ביטוח לרכב מירוץ.

לא נראה לי שיש חברה שמוכנה לקחת את זה עליה - אבל...

אולי...

אלון

פורסם

שלום לכולם

ולא אין ביטוח לאף אחד מהצדדים, מה שקורה זה שזה שמשכיר רכב מתחיב בפני בעל הרכב שבמידה והמכונית עברה תאונה ויש נזק של יותר מ 40 אחוז לרכב זה ששכר אותו קנה אותו. ובמידה ואין נזק של 40 אחוז המשכיר מתחייב להחזיר את הרכב לכשירות תחרותית. הביטוח היחידי שכן מוצאים זה ביטוח למכונית במידה של שריפה, או גניבה לפני או אחרי המרוץ.

ודבר נוסף למה שכתבת נדב יש היום בכול המירוצים סופר ראלי הבעיה היא האם הצוות יכול להחזיר את האוטו לכשרות נהיגה יום למחרת, ולא לא יכולים להחליף מכונית, לפי התמונות שראיתי לא נראה לי שהם יכלו להחזיר את הרכב למצב תחרותי רק במידה ויש להם מחסן שלם של חלקי חילוף.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

זלמן,

אם אני לא טועה, הראלי הזה נערך על פני יום אחד. כך שהתנאי שנתת "הכנת הרכב ליום הבא" לא יכול להתקיים. אם אפשר להחזיר רכב למרוץ לאותו יום, אני לא יודע.

בקשר לביטוח, יכול להיות שמה שכתבת לגבי ה40% נזק וקונים את הרכב נכון לחלק מהמקרים. אבל יש מקומות שמבטחים את הרכבים מתאונה, זה בדוק וידוע!

נדב

נ.ב. הביטוח הוא כמו שאלון כתב כחלק מהסכם בין המשכיר לשוכר ולא פוליסה.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

חברים יקרים !

בשעה טובה ומבורכת הגעתי לארץ הקודש בריא שלם ומלא בחוויות !!!

תודה מראש לכולכם על ההתעניינות והפירגון, המחשבה שחושבים עליך נותנת הרבה כח במעמדים כאלו.

קשה לי לסכם במילים את החוויה העצומה שעברתי, לכן אני שולח לכם סרטון קצר שיכול לספר קצת במקומי.

בקצרה על המרוץ:

למען האמת הייתי בטוח שאתרגש הרבה יותר, ברגע האמת הרגשתי בטוח בעצמי ומוכן לצאת "לקרב" עם הרבה סיבות טובות.

הזינוק היה מדהים וקצב הנסיעה היה בטוח ומהיר הרגשתי טוב והתחלתי "לרקוד" עם הרכב לתוך היער החשוך והמלא קפיצות ...

פנייה ימינה החלקה שמאלה קפיצות מפחידות ...מדהים !!! הרגשתי על גג העולם...:twisted:

כנראה שהכל עלה לנו לראש ובסטייג' השני נגמר כל הטיול המרגש הזה עם הרבה מזל ועם נס גדול.

יניב בוסקילה - טופ דרייב ראלי פינלנד 2009

B.JPG

C.JPG

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

• תוכן חדש...