Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב יש זוג צמיגים מאותו סוג מאחור ומקדימה זוג צמיגים באותו הגודל אבל מחברות שונות. האם זה בעייתי? (כי הצמיגים עצמם בסדר, עברו טסט לא מזמן ובדיקת מכון)

פורסם

הבנתי.

קראתי באחד השרשורים שיש צמיגים מסויימים המומלצים ללאון.

איזה סוג? (לא הגודל אלא היצרן אני מניח...)

פורסם

אם הצמיגים יבשים אז תעשה טובה לך ולנו ותחליף לרביעיית צמיגים מחברה שיש אמא ואבא ולא זבל סיני.

אם הם לא יבשים את תחליף רק את הצמיגים הלא זהים לזוג חדש ותמקם אותם מאחור.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי,

אני רק מוודא שהבנתי:

את זוג הצמיגים הזהים והחדשים לגמרי שיש מאחור (אבל לא מדובר במותג מוכר כמו קלבר וכיו"ב) להעביר לקדימה.

את זוג הצמיגים הישן יותר, שכל אחד מהם מיצרן שונה - להעיף, לרכוש זוג חדש (יש המלצות - מה מתאים לסיאט לאון 2002?) ואותו להרכיב מאחור.

צדקתי?

ותודה על העזרה.

פורסם

תלוי,עד כמה הזוג השני ישן,

תבדוק גם, איזה צמיג נמצא על גלגל הספייר.

יתכן וזה "בן הזוג" של אחד הצמיגים הלא זהים.

פורסם
שי,

אני רק מוודא שהבנתי:

את זוג הצמיגים הזהים והחדשים לגמרי שיש מאחור (אבל לא מדובר במותג מוכר כמו קלבר וכיו"ב) להעביר לקדימה.

את זוג הצמיגים הישן יותר, שכל אחד מהם מיצרן שונה - להעיף, לרכוש זוג חדש (יש המלצות - מה מתאים לסיאט לאון 2002?) ואותו להרכיב מאחור.

צדקתי?

ותודה על העזרה.

אכן כן.

תן מידה ותקציב ונתאים לך צמיג טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

1. תודה רבה לכל התשובות.

2. דניאל - בוקי צודק, היה לי שרשור ייעוץ לפני קניה. הסיאט הרלוונטית היא 1.8 ידני אבל לא הדגם עם הטורבו.

3. שי - לא יודע תקציב, אני כרגע קצר במזומנים ויש לי עוד כמה לירות להשקיע ברכב לצורך יישור קו וכו'. לכן אני לא מחפש להשתגע. יש לך המלצה (או למישהו אחר) לצמיגים טובים אבל במחיר סביר (שהם לא "זבל סיני")?

פורסם

לא רשמת את המידה.

תיכנס לכאן , תבחר איזור בארץ, תקליד את המידות של הצמיגים שלך,

תשים V על קלבר, יוקוהאמה, גודייר, קונטיננטל, מישלין, פירלי, בריג'סטון - תקבל מושג ראשוני לגבי המחירים לצמיגים איכותיים.

לאחר מכן תעשה סקר מחירים בפנצ'ריות באיזור שלך ותחליט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...