Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 הצעות לרכבים, אחד מהם זה מיצובישי לאנסר קלאסיק ספורט 2006 שמורה בצורה נדירה יפייפיה עם כל התוספות של ספורט, נפח 1600 גיר טיפטרוניק אבל הבאסה שהוא כמעט עבר 100 אלף ק"מ. רמת גימור פרימיום, ספווילר, מגנזיום, פנסים אחוריים ועוד ועוד... וההצעה השניה שיש לי היא למאזדה 3 רגילה, שמורה שבקושי נגעו בה, קילומטרז' נמוך, גם כן יד ראשונה משנת 2006, אדם מבוגר שבקושי נוסעה בה.

הייתי קונה את המיצובישי כי היא נראת מדהים ובהחלט תתאים לי כי אני אומנם צעיר וואלה רכב ספורט בא בטוב וזו הזדמנות, אבל העיניין הוא שאנחנו צריכים רכב משפחתי שגם ההורים ינהגו בו ולא רק אני אז אני קצת מסתייג מהמיצובישי :roll:

אשמח להמלצות או הצעות שלכם, מה כדאי ולמה... תודה.

פורסם

המרחק בין המיצובישי לרכב ספורט הוא כמו המרחק ממטולה לאילת...

המאזדה 3 עולה על המיצובישי בכל פרמטר שתיקח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראה,

המאזדה אומנם עולה בכל פרמטר כמעט, אבל איך נקרא לזה, בנקודות ולא בנוקאאוט.

עוד פעם, עניין של העדפה אישית, שתיהן מאוטו סגמנט ומאותה משפחה.

צריך לשבת ולעשות נסיעת מבחן ולהחליט.

מבחינת אמינות שתיהן מוצלחות מאד ואמינות מאד מאד. ישרתו כל משפחה שמחפשת 1.6 אוטומט בצורה מצויינת.

מה שכן , המאזדה יותר סחירה בשוק (לא שהלאנסר גרועה, בכלל לא) אבל כתוצאה מכך, צריך להיות פער עצום במחיר בים שני הדגמים ביחס לאותו שנתון (כמה אלפים טובים לפחות!) לטובת המיצובישי.

אתה שואל אם זה רכב שווה? בהחלט רכב טוב מאד.

שום קשר ליומרות ספורטיביות. מה שכן נחמד שהוא מגיע מאובזר עם מגנזיום, בקליות שקופות, הגה "ספורט" וכו'.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אוקי תודה על התגובה,

את המאזדה אני מכיר, מיצובישי לא כ"כ... יש דברים שאני צריך לדעת אודותיה?

טיפולים, עלויות, צריכת דלק, איבוד מחיר מחירון (בהנחה שאמכור עוד שנתיים כיד 2) וכו'?

שוב תודה

• תוכן חדש...