Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק תיקון לזה: הורדת אחד מהבעלים מהרשיון כן נחשבת ליד נוספת ברשיון.

על זה מקבלים כאן התראה על יעוץ שגוי.

עשיתי את זה כמה פעמים. חשוב שמי שנשאר ירשם כבעלים ומי שעתיד ללכת כשותף. זה מקל, אבל לא מוסיף שום דבר.

פורסם

אוקיי, מצאתי וקראתי- מודה בטעות.

לפני כמה שנים, כשההורים שלי התגרשו, היה להם רכב שרשום על שם שניהם, והוא עבר לבעלות אמא שלי בלבד. כשאבא שלי הוריד את שמו מהרשיון, נוספה לרכב יד, ומכאן הטעות שלי. יכול להיות ששינו את התהליך מאז. בכל מקרה, סליחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

פותח השרשור:

תקן אותי אם אני טועה, אבל בין השורות אני מבין שיש סיבה מאוד מסויימת שזכית למענק הזה. יכול להיות שנפצעת בעת שירותך הצבאי, או שעברת תאונת עבודה כלשהי?

אם כן, אני מציע לך לרדת מהרעיון הזה עוד לפני שעלית עליו. אומנם אני נטול השכלה משפטית, אבל משהו בהיגיון שלי אומר לי שלא זאת בלבד שנותן המענק דאג לבטח את עצמו באותיות הקטנות מפני מונקי-ביזנס מהסוג שאתה מנסה לגלגל מחד, אלא שהוא גם ינקוט נגדך בצעדים משפטיים חמורים מאידך.

אני אשאיר אותך בנקודה הזאת כדי לחשוב אם זה שווה לך 33,000 ש"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא יודע אאם אתה יכול לקנות את הרכב בהנחה ואחרי זה למכור אותו, אבל אם תחליט לעשות את זה תרשה לי להמליץ לך משהו.

תקנה את הסוזוקי אלטו החדשה, המחירון של זה 73,000 ככה שאתה תשלם רק 40,000.

לכל רכב יש אחוז ירידת ערך, אבל במקרה של הסוזוקי, זה הרכב החדש הכי זול בארץ ככה שהורדה של 10% הנחה תקזז ממנו כ-7,300 שקל

תחשוב אפילו על למכור את הרכב ב-60,000 שקל, עדין תצא ברווח של 20,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רק תיקון לזה: הורדת אחד מהבעלים מהרשיון כן נחשבת ליד נוספת ברשיון.

אם מתבצעת במשרד התחבורה לא נחשבת כיד נוספת, בדואר כן.

פורסם

לא עדיף למכור את הרכב שיש לך כרגע לקנות רכב חדש בעזרת הכסף מהרכב שלך + ה33 אלף ובמקום לבזבז את ה 70 אלף שיש לך לשמור אותם וזהו ?

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

• תוכן חדש...