Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנת 94 עם 230K ק"מ זה דבר רגיל לשנתון, אפילו לא הרבה.

עוד לא היה לי אף רכב בבעלותי עם פחות מ-237K ק"מ. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחי, הספיה שקניתי להורים שלי לפני הגיוס הייתה רק 121000 ק"מ שנת 96.. אז ככה שאולי יש כמה גרוס מצייה..

אבל לגביי הק"מ הגבוה אמור לומר לי משהו?? במיוחד לאקורד שזה רכב חזק?

:evil:ramzi86:evil:

פורסם

אין שחור ולבן. בדוק מצב כללי של רכב. מרחק של 100ק"מ שאתה עובר בכביש על מהירות 100, לוקח הרבה פחות שעות לרכב מאשר לעשות את אותו מרחק בעיר, כאשר מהירות ממוצעת תיהיה 30~40. בעיר בד"כ גם מדובר על התנעות לעיתים קרובות, נסיעה על רכב ששמן שלו לא היגיע לטמפרטורת עבודה וכד'. זו למשל אחת הסיבות למה עבור אותו מרחק בעיר אתה שורף כימעט כפליים דלק.

נכון אומנם שאנשים יגידו שחוץ ממנוע יש עוד מכלולים שמתבלים בקילומטרים. אבל לרוב בערים כביש לא להיט, כולל בורות ופסי האטה. תוסיף לזה עובדה שגיר נאלץ להעביר הילוכים לעיתים קרובות מאוד, לאומת כביש שאתה נוסע על הילוך קבוע עם ממיר מומנט נעול (גיר אוטומטי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש דיעות חלוקות בקשר לנובירה. היה פה שרשור על רכב הזה שמישהו שיבח את אותה ובאותו זמן סיפר שעשה לרכב כמה פעמים ראש מנוע :shock: (אם אני זוכר נכון אז שלוש במספר), הבחור אפילו השווה את העיצוב של נובירה עם S קלאס של מרצדס :lol:. אישית לקחתי את צד של אותם אנשים שלא ממליצים על הרכב הזה.

אם כבר קוריאניות, ממליץ על לנטרה ידנית. יש דגם GLS שכולל 4 בלמים דיסק ו-ABS. על אוטומט לא ממליץ, הייתה לנו אחת כזאת חדשה, מעבר לגיר בעל תוכנה לא חכמה במיוחד היא אכלה הרבה מאוד דלק בעיר - 13 ליטר ל-100ק"מ. לאוטו הזה יש זינוק מהיר ומנוע מרגיש נמרץ. בידוד רעשים וקשיחות שלדה לא משהו במילים עדינות (דלתות זזות כאשר נכנסים לבורות). לזמנו היה לה עיצוב יפה, במיוחד החזית. אחרי דיהטסו סינית שהייתה לנו, באמצע שנות ה-90' עיצוב ניראה לי מדהים.

• תוכן חדש...