Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרה"צ טובים לקרואי ההודעה.

לא מזמן קניתי לרכב נוזל להגנה על הפלסטיק ברכב (STP - SON OF A GUN), החלטתי שלפני השימוש אצבור קצת יידע בנושא, ומיד טבעתי בים של אזהרות והוראות: קודם לנקות, אחר כך לשים חומר מגן, לשים ישר חומר מגן ישר (הוא גם מנקה?), אסור לשים על האזור של כרית האוויר של הנוסע כי זה משבש את פעולתה (כך, פחות או יותר, כתוב בספר רכב)... HELP!

מי שיודע עם ניסיון ויכול להגיד איך להשתמש ועם מה רצוי, מוזמן להגיב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

החומר שקנית הוא חומר מצוין שאני מישתמש בו כבר שנים. למען הסר ספק וחששות מליבך פשוט אל תרסס אותו בצורה ישירה. עשה כמוני: קח מטלית או איזה חולצה ישנה שאתה לא צריך, רסס עליהם ואז איתם פשוט אתה יכול לעבור על כל חלק בדשבורד שאתה רוצה כולל ההגה וכולל לחצנים למיניהם וכולל איזור המערכת עם יש לך. ודרך אגב, מאותה סידרה הספריי לצמיגיי הרכב פשוט דבר מדהים וניספג אל תוך הצמיג ולא משאיר שיכבה זוהרת ומבריקה ושומנית. מומלץ ביותר! :)

:)
פורסם

האם יש לנקות את הדשבוארד לפני? (או במילים אחרות - האם זו הייתה טעות שלא לשים עוד 40 ש"ח על חומר דומה של STP לניקוי הדש?).

בנוסף שמעתי גם שהספריי משאיר שכבה שמנונית מעט על הדשבוארד, יש אמת בדבר?

פורסם
האם יש לנקות את הדשבוארד לפני? (או במילים אחרות - האם זו הייתה טעות שלא לשים עוד 40 ש"ח על חומר דומה של STP לניקוי הדש?).

בנוסף שמעתי גם שהספריי משאיר שכבה שמנונית מעט על הדשבוארד, יש אמת בדבר?

אתה יכול להעביר מטלית לחה לפני השימוש בתכשיר אבל שאתה עובד עם התכשיר דאג שהמישטח יהיה יבש כדי שהוא ייקלט יותר טוב. הוא משאיר שיכבה מבריקה על החלקים שעליהם אתה עובר עם החומר אבל ממש לא שמנוני. זה לא סיליקון סקאיי של ה-10 ש"ח.

פורסם

אוקיי, תודה.

מישהו יודע אם זה נכון שמסוכן לנקות את איזור הAIRBAG של הנוסע?

אה, וvogivof - על איזה רכב אתה משתמש?

פורסם

כרגע אני מישתמש בו על יונדאיי אטוס שהוא גם בעל כריות אויר. לא צריכה להיות עם זה כל בעיה. במיוחד שאתה גם לא משפריץ את התכשיר בצורה ישירה לאזורים חשמליים. אתה באמת יכול להיות רגוע בלב שלם ידידי.

פורסם

אני אישית השתמשתי בחומר הנ"ל והשפרצתי אותו על הכריות אוויר,ועל הרדיו דיסק,ועל כל מה שלא תרצה והכל תקין.

במשך הכמעט 3 שנים אני משתמש בחומר הנ"ל ולא נגרם שום נזק.

פורסם

אתה מתכוון ל"חלון" שחוצץ בין ההגה לשעונים? באמת לא חשבתי על להתעסק איתו...חשבתי שזה זכוכית.

יש עוד אנשים שניסו את החומר ויכולים לאשר שלאורך זמן הוא לא מייבש את הדשבורד/משמן אותו? והאם בטוח למרוח אותו על הקונסולה המרכזית? (אני חושב שעדיף להרחיק אותו מאזור החשמל...).

(כן, מה לעשות, אני מפחד על מה שלא יהיה).

פורסם

אין שום בעיה למרוח אותו על כל חלק פלסטי שתרצה (רק לא על החלון השקוף של המכוונים).

ממליץ בחום להעבור עם מטלית מיקרופייבר יבשה לפני - מוריד ומנקה את כל האבק. לאחר מכן להשפריץ את החומר על מטלית אחרת ולמרוח על הדש.

אצלי בZX אנשים לא מאמינים שהאוטו שנת 95,מבפנים הוא כמו חדש :-).

אני משתמש בחומר דומה שנקרא "ארמור-אול".

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני משתמש בחומר הזה כבר 8 שנים ,חומר מעולה ולא יקר.

ובניגוד לספריי שמכיל גז וזה מה שבופגע בשקיפות של הרדיודיסק ולוח השעונים ,כאן זה לא יפגע.

אבל מצד שני אין צורך גם שתעבור על לוח השעונים(בחלק השקוף שלו) כי זה לא יתרום כלום.

פורסם

עדכון קטן - היום ניסיתי את החומר, נראה שהחומר הבריק מעט את הדש אבל לא יותר מכך, ובנוסף, השאיר שכבה דקה ושמנונית מעט.

אולי זה ה60 מעלות חום באוטו, אבל אני מבולבל...

פורסם

אני גם הייתי משתמש בכל התכשיריי דש-בורד למיניהם עד שריססתי את ההגה ויום אחרי זה כשנהגתי הוא פשוט ברח לי מהידיים.

היום אני משתמש בSUN OF A GUN על הפלסטיקים החיצוניים של הרכב וזהו. גיליתי גם שהדש בורד הרבה פחות מנצנץ ומשתקף מהשמשה אם לא שמים את כל התכשירים האלה.

לגבי שמירה על הפלסטיקה, פשוט להחנות את הרכב כמה שאפשר בצל, אני למשל מחנה אותו צוד לשיח גדול שמסתיר את השמש החל מ4 אחה"צ ושם את הווילון נייר כסף ההוא על הדש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני משתמש בתכשיר של ARMOR ALL כבר שנתיים. הוא מבריק ומנקה את הדש בורד, פלסטיקים, אבל לא משאיר שכבה שומנית שאישית לא אוהב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...