Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

. איתמר שתי חבילות סטייקים.

2. אדי - לאנוס - בשר כלשהוא וקצת שתיה.

3. צביקי - Ctzvi - חומוס מאבו-גוש ופיתות כמובן.

4.גיא שומאכר - לא בטוח שמגיע (תלוי בתכנונים קודמים). אם מגיע מביא בשר חזיר. סתם סתם :lol::wink: בשר כלשהו.

5. מיקי - black_haze - מביא פיתות חמות מיפו.

6. עידן - idandavid - מביא שתיה וחטיפים ואולי פיתות מהטעימות ביותר :grin:

7. JUNIOR 66 -מביא קצת סיבי זכוכית ופוליאסטר לשתייה :smile: סתם מביא שתייה פצוחים

8.יעקב - מגיעבטוח - חומוס , חמוצים סלטים למינהם ובשר

9.אריק - מביא שתיה + בשר

10.נאור-אם אני ימצא מחליף בעבודה אני יביא שתייה.

11. shorlakk - צביקה. מביא בשר ואולי איזה פינוק נוסף.

12. איציק - נדאג לקינוחים הפעם, עוגת גרבילים.

13. אליקו - מביא מנגל, סכו"ם, מפות, שקיות זבל, צלחות, כוסות, כלים למנגל, פחמים ומדליק פחמים. שכחתי משהו?

14. roni_n - רוני , כרגיל מגיע עם נרגילה ושלל מטעמים.

15.Alexander80 - בירות :smile:

16.גורל, מביא בשר

17. עופר דותן . יביא בשר סביר להניח

18. Leonm13 - ליאון - כנראה מגיע עם בשר

19. nirrafi - מגיע בפעם הראשונה...

20. BIOS-אלון, אמנם לא מוכר פה אבל רוצה לשמוע כמה מערכות ולהכיר אנשים שמטורפים על אודיו :razz: מגיע עם נרגילה, בשר.

21 tomerr תומר - מביא תבלינים לבשר, בצל

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שאצליח לארגן ציידנית עם בשר, תלוי אם אספיק מחר לקנות קרח וסביר להניח שכן .

בכל מצב אם יש עוד מישהו שיכול לארגן את הדבר הזה - מומלץ .

בברכה

יעקב

עריכה :

אני מתכוון לקנות תיבה לסאב 12" במפגש .

אם למישהו יש משהו במחיר זול אפשר להשיג אותי לפני המפגש בהודעה פרטית כאן - תודה מראש .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מקווה שתישארו עד סביבות ה-3 (בעיקר החדשים במפגשים), כי אני מתכוון להגיע רק בסביבות השעה הזו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחרי יותר מידי זמן בלי מערכת בלי הפורום ובלי מפגשים אני מגיע!!! בלי המערכת נכון אבל עם הצעצוע החדש:))

מביא שתיה ונרגילה אם צריך עוד משהו אני אשמח להביא:)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

. איתמר שתי חבילות סטייקים.

2. אדי - לאנוס - בשר כלשהוא וקצת שתיה.

3. צביקי - Ctzvi - חומוס מאבו-גוש ופיתות כמובן.

4.גיא שומאכר - לא בטוח שמגיע (תלוי בתכנונים קודמים). אם מגיע מביא בשר חזיר. סתם סתם :lol::wink: בשר כלשהו.

5. מיקי - black_haze - מביא פיתות חמות מיפו.

6. עידן - idandavid - מביא שתיה וחטיפים ואולי פיתות מהטעימות ביותר :grin:

7. JUNIOR 66 -מביא קצת סיבי זכוכית ופוליאסטר לשתייה :smile: סתם מביא שתייה פצוחים

8.יעקב - מגיעבטוח - חומוס , חמוצים, סלטים, בשר, צידנית עם קרח , פנלנדיה+XL'S

9.אריק - מביא שתיה + בשר

10.נאור-אם אני ימצא מחליף בעבודה אני יביא שתייה.

11. shorlakk - צביקה. מביא בשר ואולי איזה פינוק נוסף.

12. איציק - נדאג לקינוחים הפעם, עוגת גרבילים.

13. אליקו - מביא מנגל, סכו"ם, מפות, שקיות זבל, צלחות, כוסות, כלים למנגל, פחמים ומדליק פחמים. שכחתי משהו?

14. roni_n - רוני , כרגיל מגיע עם נרגילה ושלל מטעמים.

15.Alexander80 - בירות :smile:

16.גורל, מביא בשר

17. עופר דותן . יביא בשר סביר להניח

18. Leonm13 - ליאון - כנראה מגיע עם בשר

19. nirrafi - מגיע בפעם הראשונה...

20. BIOS-אלון, אמנם לא מוכר פה אבל רוצה לשמוע כמה מערכות ולהכיר אנשים שמטורפים על אודיו :razz: מגיע עם נרגילה, בשר.

21 tomerr תומר - מביא תבלינים לבשר, בצל

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עדיין לא ... שאני אתחתן ארשום לך הזמנה אישית =)

לא הגעתי להרבה מפגשים , עד שאני מגיע שיהיה מעניין :-D

חוץ מזה לקח לי משהו כמו 10 חודש לאדור מספיק כסף לשידרוג נורמאלי - צריך לשמוע הכל באוזניים צלולות לא ?

שבת שלום

יעקב

פורסם

יאללה יעקוב אתה רוצה שאני לא אחזור מחר לבית תגיד לי?

לחתונה אותי אתה חייב להזמין, במיוחד בגלל כל הז***** שכל שלך בקשר אלייה בשמירות. :)

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

צביקה אתה כבר יודע מה אתה צריך לעשות למפגש הנוכחי - הביאס קורפוס... אם אתה מבין למה אני מתכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקור מודיעיני בכיר הודיע לי כי זה שאמר שיביא גחלים למפגש לא יביא.

מי יכול להביא גחלים? בבקשה לרשום כאן כדי שלא יהיו לנו 8 חבילות.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...