Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

יש לי מספר רהיטים מקסיקניים מעץ מלא שחטפו מכות פה ושם וצריכים קצת "פחחות".

הרהיטים צבועים בלכה, "לזור" מספר 5, שבה הם גם יצבעו אחרי זה.

איזה פילר מומלץ והאם יש דגשים מסויימים ביישום שלו?

ובעניין הקירות, יש לי בעיה של סדקים והתקלפויות מסביב לכמה משקופים בבית, עושה רושם שבבניה שלהם(כמו בכל דבר עם הקבלן הממש ממש ממש מקצוען הזה )

הדביקו אותם לא טוב ומסביב לרוב המשקופים החיבור עם הקיר סדוק.

בשנת הבדק ( שמשום מה נערכה אחרי שנתיים, האמת שזה היה לטובה ) הסדקים נסתמו בחאפריות ב"קלסימו X"

למרות שברור שהוא אינו מיועד לקירות "עובדים" וטמבור מצהירים זאת בפירוש.

באמת שכבר אין לנו כוח לראות או לפגוש את הקבלן הנ"ל או אי אלו אנשים מטעמו אז אפשרנו את התיקון במסגרת "שנת בדק" והוא החזיק רק כחודשיים, כצפוי.

האם יש חומר מילוי ייעודי גמיש יותר שיכול להתאים למצב הזה?

הדבר יחסוך לי פירוק והתקנה מחדש של כל המשקופים בבית, דבר שאני ממש מעדיף להמנע ממנו.

ולסיום - כתמי צבע מרצפות ומעץ - כיצד מנקים?

בטח יעלו עוד כמה וכמה שאלות בהמשך, החברה בטיול בחו"ל ואני ממש מ-מ-ש חייב להעסיק את עצמי במשהו...כל דבר...

תודה מראש

ים

פורסם

אם הסדק עובד ומספיק רחב או ניתן להרחבה והעמקה, תשתמש בסיקה FC11

לפני המילוי רצוי למרוח פריימר WASP לחיזוק התשתית.

ותצטרך אקדח סיליקון מיוחד שיעמוד בלחצים , סיפור של 100 ש"ח.

כתמים אפשר להוריד עם טרפנטין או טינר וסקוץ.

5971-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%94%20%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%20WASP.jpg

פורסם

להערכתי כן. מילאתי מרווח בין משטח MDF לחרסינה עם החומר ונראה כי עם שיש הוא גם יחזיק.

מילאתי סדק גדול בין קיר לתקרת רביץ שמחזיק יופי כבר 3 שנים.

פורסם

פעם אחרונה שקניתי אקדח לסיקה ב- 100 ש"ח הוא נישבר אחרי 2 לחיצות.

לכן לא מומלץ, בכלל אל תקנה סיני או טיוואני מה שזה לא יהיה, יש גרמני עולה בסביבות 170ש"ח אבל שווה את זה.

לגבי העץ כנס לחנות חומרי בנין, קנה חומר מילוי וניר שיוף, גרד, שיף, תמרח חומר, שיף וצבע.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

שטויות, ערכת מדגם ? בדקת עוד אקדחים ? אני קניתי סיני שמחזיק מעמד יופי והפסקתי לספור כמה טיובות רוקנתי איתו.

הכל תלוי באיכות המוצר הספציפי.

אקדח כזה :

7f212afcdc4b5a31e60a16035247f286.jpg

פורסם

עשיתי אטימה של חריצים בריצפת בטון עם סיקה ונחש מה, בהתחלה קנינו 2 אקדחים סינים שלא סימו את הטיובה הראשונה,

אחרי זה קנינו טיוואני שהיה קצת יותר טוב, החזיק איזה 4-5 טיובות והגרמני סיים את כל השאר {2 ארגזים של טיובות}.

פורסם

לגבי העץ כנס לחנות חומרי בנין, קנה חומר מילוי וניר שיוף, גרד, שיף, תמרח חומר, שיף וצבע.

את זה אני יודע...השאלה איזה חומר מילוי לקנות כדי שהעסק לא יסדק לי שוב תוך שנה.

פורסם
שטויות, ערכת מדגם ? בדקת עוד אקדחים ? אני קניתי סיני שמחזיק מעמד יופי והפסקתי לספור כמה טיובות רוקנתי איתו.

הכל תלוי באיכות המוצר הספציפי.

אקדח כזה :

7f212afcdc4b5a31e60a16035247f286.jpg

הוכחה ע"י דוגמא נגדית.

פורסם

proxima אתה רשמת לו "תצטרך אקדח סיליקון מיוחד שיעמוד בלחצים", הסיני ממש לא עומד בהם.

טוב לא משנה, אחרי הכל לעבודה שהוא צריך אולי זה באמת יספיק.

אני השתמשתי בזה למילוי חריצים בריצפת בטון של מחסן יין ענק.

עצה למריחה של הסיקה, אחרי שמרחת תעבור עם שפכטל על מנת להחליק את החומר.

אל תדאג מהשפכטל, הוא לא ימרח לך את זה לצדדים כמו שגם אני חשבתי בהתחלה, אני השתמשתי בצינור פלסטיק חתוך בשביל לאסוף את השאריות והתוצאה לא הייתה ממש יפה.

אחרי זה עשיתי עם שפכטל והיה הרבה יותר טוב, גם זה השלים את החסר וגם קיבלתי פיניש יפה.

וכמו שציין proxima אל תשכח לשים פריימר לפני!

לגבי המילוי של העץ, אני לא בדיוק זוכר את השם של החומר, בכל מקרה אני יבדוק לך יום ראשון, יש לי את זה בדירה שאני עובד בה.

למרות שלא כל כך ניראה לי שמשנה איזה פירמה זה, זה יותר תלוי בהכנה של המשטח.

תראה איזה פרויקט אני עושה עכשיו וזה רק חלון אחד מיני רבים.

20072009(001).jpg

20072009(003).jpg

20072009(005).jpg

20072009(006).jpg

פורסם
השאלה איזה חומר מילוי לקנות כדי שהעסק לא יסדק לי שוב תוך שנה.

על פגמים ושריטות שטחיים יחסית אתה יכול למרוח פוליטורה. זה יחסוך לך את המילוי.

אני לא יודע אם המילוי לעץ הוא גמיש או לא, לכן לפגמים עמוקים, מילוי במסטיק אקרילי יבטיח לך שזה לא יסדק שוב בעתיד (חומר גמיש) ולהבדיל מRTV, על זה אתה יכול לצבוע. שפופרת עולה כ10 ש"ח.

בכל מקרה, מילוי בגוונים שונים ניתן לקנות בחנויות לחומרי בניין או בסניף אייס/הום סנטר הקרוב לביתך.

נ.ב הגזמתם עם המחיר של האקדח. אקדח איכותי לא עולה יותר מ70-80 ש"ח (נקרא "תותח מרק" של יעקבי).

סיני עולה 15-20 ש"ח.

CoupéF7R

פורסם
נ.ב הגזמתם עם המחיר של האקדח. אקדח איכותי לא עולה יותר מ70-80 ש"ח (נקרא "תותח מרק" של יעקבי).

סיני עולה 15-20 ש"ח.

תבדוק שוב את המקורות שלך, אנחנו לא מדברים על אותו אקדח יש אקדח לסיקה ואקדח למרק סיליקון שזה שני דברים שונים.

• תוכן חדש...