Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי שהמע"מ בניו יורק על מחשבים ניידים הוא 8.5 אחוז,האם הדבר נכון או שהמע"מ כלול במחיר שכתוב באתר?(מדובר על מחשב macbook pro).

כמו כן האם בטורנטו המע"מ פחות אחוזים או שיש סיכוי שבכלל אין מע"מ?

בן.

Got To love It

פורסם

בארה"ב אין מע"מ אלא מס קנייה, אבל אם אתה לא כלכלן אז הסמנטיקה לא משנה ...

עריכה: זה בעצם כן משנה, אם זה היה מע"מ (VAT) אז היית יכול לקבל החזר בשדה התעופה ...

וכן, בעיר ניו-יורק יש מס קנייה משולב של המדינה והעיר והוא מגיע ל 8.5% לערך, יש יוצאים מן הכלל (על ביגוד עד 110$ אין מס), אבל אכן על קנייה באתר של אפל המס חל, והמחיר באתר הוא לפני מס. רק במהלך הצ'קאווט לאחר שתזין את הכתובת תוכל לראות את המס.

ב-newegg באמת אין מס, לפני כשנה החילו את המס על אמאזון ו buy.com (מתייחס לקנייה שנשלחת לניו-יורק)

כדי לדעת מה המס בכל מדינה פשוט חפש בגוגל את שם המדינה+sales tax. ד"א, יש מדינות ללא מס - אלסקה, דלוור, מונטנה.

לגבי טורונטו או ערים אחרות בקנדה - אין לי מושג, אני בטוח שגוגל יודע ....

פורסם

אני לא מדבר על לקנות באתר של אפל,אני חודש הבא בניו יורק ואני מתכוון להרכוש את המחשב שם.

גם בטורנטו אני אהיה לכן שאלתי אם באחת מן המדינות אין מס קניה .

אם תושב העיר ניו יורק קונה את המחשב בעצמו עליו גם חל מס קניה?

Got To love It

פורסם

באתר או בחנות, תושב או תייר - המס קבוע וחל על כולם !

ולאיזו טורונטו אתה מתכוון ? יש כמה בארה"ב במדינות שונות עם מס שונה בכל אחת, יש גם בקנדה (הכי גדולה וידועה, אבל לא קשורה לארה"ב), ועוד.

פורסם

אפשרות א: לקנות מחשב אחר, לא אפל הניואגג.

אפשרות ב: למצוא חבר\משפחה שיוכל לרכוש לך את המחשב ובסוף השנה לקבל את החזר המס,

אם יש לו עסק או הוא Self Employed.

פורסם
באתר או בחנות, תושב או תייר - המס קבוע וחל על כולם !

ולאיזו טורונטו אתה מתכוון ? יש כמה בארה"ב במדינות שונות עם מס שונה בכל אחת, יש גם בקנדה (הכי גדולה וידועה, אבל לא קשורה לארה"ב), ועוד.

תעשה לי טובה, האוכלוסין בכל הטורונטואים בארה"ב ביחד לא מגיע לזה של שדרות. כשמישהו אומר טורונטו, ברור לכולם לאיזו הוא מתכוון. באמת שלא ברור לי מה יגרור שאלה כזו, מה, קראת שיש עוד טורונטו במקרה בויקיפדיה והחלטת להפגין ידע בפורום?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...