Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לדעת סופית:

הידית העגולה הזאת שבדלת ? כשלוחצים על הצ'ופצ'יק הזה במרכז, הדלת ננעלת ????

אין לעזאזל אפשר לדעת בוודאות אם הדלת ננעלה או לא ?

פורסם
:screwy: הקיץ, הו, הקיץ...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני חייב לדעת סופית:

הידית העגולה הזאת שבדלת ? כשלוחצים על הצ'ופצ'יק הזה במרכז, הדלת ננעלת ???? כן.

אין לעזאזל אפשר לדעת בוודאות אם הדלת ננעלה או לא ? רק המוות וודאי. עד אז אפשר לחרבן בשקט.

5 תווים

פורסם

אם זה באמת כל כך מציק לך, תגיע עם אדם נוסף (כזה שלא אכפת לך שידע שאתה חושב על המנעול של השירותים הציבוריים, ועוד הולך לבדוק את זה) ומבקש ממנו לנסות לפתוח את הדלת לאחר שאתה נועל אותה מבפנים.

ולא, אל תחזור ותספר על הניסוי.

מתחדשת*

פורסם

מבחוץ תלחץ על העיגול, טרוק את הדלת, ןתנסה לפתוח.

רק אל תשכח לפתוח שרשוא נוסף "איך פותחים דלת של שירותים ציבוריים שנעולה ואין איש בפנים?"

הערכה: השרשור הזה ינעל לפני שתפתח את הדלת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קשה לבקש ממישהו שינסה לפתוח מבחוץ?

יש לי שאלה הרבה יותר הזויה ולא ממש קשורה, אל תהיו בהלם.

אם כבר שאלות הזיות... שימו לב:

היום אני יושב בפארק עם חברים ושמנו לב למחזה שהפיל אותנו מצחוק! כלב מסוג פקינס מנסה לפמפם חתול בית :lol:.

ואז חבר שלי אומר: "כלב + חתולה (נקבה) = חתלתולים"! לדעתי הוא מדבר שטויות. זיווג כזה לא הגיוני, או שכן!?

נגיד כלב וזאב יכולים להוליד גורים כי שניהם ממשפחת הכלביים. כמו כן גם נמר ואריה כי הם ממשפחת החתוליים.

מה אתם אומרים? שאלה הזויה מספיק!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הידית הזו לא נפוצה בתאי שירותים ציבוריים.

לדעתי אתה פשוט משתין בחדרי שינה במלון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מהסיבה הזו נקבות הולכות ביחד לשרותים, כדי שנקבה אחרת שהיא לא החברה שלהן לא תפתח את הדלת ותיראה אותה משתינה או, רחמנא ליצלן, מחרבנת...

תודה לאל שאנחנו, הגברים, לא חושבים על כאילו דברים. הכי הרבה אם מישהו יפתח לך את הדלת בשרותים בזמן שאתה מחרבן זה יכול להיות:

1) יגאל שליון או כל פסיכי שעובדת בתקשורת. במצב כזה אתה פורץ בצחוק רועם...

2) חבר שלא ראית מאז הטירונות, הוא ראה אותך וחשב שלפתוח לך את הדלת בשרותים תהיה מחווה נחמדה... במקרה הזה אתה פורץ בצחוק רועם...

3) זר גמור פותח לך את הדלת. המקרה הזה מתחלק לשתי קטגוריות:

א': האדם הזר הוא חביב, ומתפתחת שיחה ומסתבר שאתה שכבת עם החברה של המ"כ שלו בזמן שהוא קיד"ר את הבחור ה"זר" שברגע זה הפך לחבר הכי טוב שלך. אתה מבקש ממנו לסגור את הדלת, כמובן בליווי של צחוק אדיר...

ב': האדם הזר הוא הומלס, נקרומן, היפי או כל פסיכי אחר שגר בסביבת שרותים ציבוריים. במקרה הזה פרוץ בצחוק אדיר ואולי הוא יברח.

בכל סיטואציה אתה יוצא מאושר וצוחק (אלא אם האדם בסעיף 3 פסקה ב' לא ברח...) :roll:

כיף היות גבר!

(ההודעה נוסחה בלשון זכר, כל שלושת הנקבות שקוראות כאן בפורום מתבקשות לסלוח)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
קשה לבקש ממישהו שינסה לפתוח מבחוץ?

יש לי שאלה הרבה יותר הזויה ולא ממש קשורה, אל תהיו בהלם.

אם כבר שאלות הזיות... שימו לב:

היום אני יושב בפארק עם חברים ושמנו לב למחזה שהפיל אותנו מצחוק! כלב מסוג פקינס מנסה לפמפם חתול בית :lol:.

ואז חבר שלי אומר: "כלב + חתולה (נקבה) = חתלתולים"! לדעתי הוא מדבר שטויות. זיווג כזה לא הגיוני, או שכן!?

נגיד כלב וזאב יכולים להוליד גורים כי שניהם ממשפחת הכלביים. כמו כן גם נמר ואריה כי הם ממשפחת החתוליים.

מה אתם אומרים? שאלה הזויה מספיק!?

אין התאמה גנטית בשביל שהחתולה תתעבר. מעבר לזה על הזין של הזכרים במשפחת החתוליים יש קוצים שבמהלך המשגל מכאיבים לחתולה. מסתבר (מנסיונות בהפריה מלאכותית) שבלי הכאב מהקוצים האלה החתולה לא תתעבר (ככל הנראה קשור לשרירים שיקדמו את הביציות / זרע למיקום המתאים).

אני לא מאמין שאני עונה תשובה רצינית לשאלה כזאת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

רק אני נדהם כל פעם ממה שמציק לבחור כאן?

המדינה מתפרקת ואנשים מוטרדים שמישהו יראה להם בטעות את הביצ..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...