Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החרמת רכב?

Painkiller206
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל כך מובן מה קרה.

לפי מה שהבנתי הלוחית זיהוי שמורכבת על הרכב היא שונה מהרשום ברישיון הרכב.

זו עבירה פלילית ואם המשטרה החרימה את הרכב תתייעץ עם עורך דין שינסה לפנות לבית משפט ולהוציא צו שיחזירו לך את הרכב (כמובן אם הרכב באמת שלך ולא גנוב).

פורסם

טעות :?:

לטעות הזאת יש יותר מידי היבטים:

או שמספר הרישוי על הרכב נכון והרישיונות מזוייפים או של רכב דומה אחר.

או שרישיונות נכונים והרכב גנוב.

איך שלא תסובב את זה, אתה נוהג בלי ביטוח התואם למס' הרכב הנכון.

מצלמות רמזור שלחו דוחו"ת לאדם הלא נכון.

ולך תדע אם במקרה רכב עם מס' רישוי כשלך לא היה מעורב באיזה שוד.

איך אדם לא מבחין בדבר הכי בסיסי - לבדוק שמס' הרישוי אכן תואם לרישיונות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני נוסע עם חבר פתאום מחסום משטרתי עוצרים הכל טוב ויפה. אמרתי לשוטר ערב טוב. הוא אומר [אמר] לי: "עצור בצד". עצרתי בכיף, הכל חוקי, עשיתי טסט לפני חודש, אני רגוע, הכל בסדר.

הוא מבקש ממני תעודות זיהוי. במקרה לא היתה עליי ולא על חבר שלי . אז הוא אומר לי: "צא מהאוטו אתה מעוכב". יצאתי מהאוטו ואמרתי [לך לו] לו שיבדוק במסוף אם הכל בסדר. הוא אמר לי לשבת בצד, ישבתי. אחרי כמה דקות הוא קורא לי ומראה לי שהלוחית מקדימה לא [תאומת]תואמת לזאת שמאחור במספר אחד. מקדימה יש בסוף לדוגמא: 16 ומאחורה 15. עכשיו, הוא טען שהאוטו גנוב. הראיתי לו רישיון רכב, ביטוח, הכל, ובכל זאת הוא עיכב אותי 3 שעות, עצר אותי ועכשיו האוטו אצלהם כבר יותר משבוע.

כמה זמן לוקח לחקור רכב? אני מרגיש חסר אונים. אין עם מי לדבר שם. הם עושים מה שבא להם ובזמן הזה לא רק שאני לא מרוויח כסף אני גם צריך לשלם להם על גרירה ועל החניון שלהם. כאילו, מה נסגר במדינה הזאת?! המשטרה מושחתת, גונבים לך את האוטו ועוד מבקשים כסף. [על זה] לא [יאומן], מדינה אוכלת יושביה. פשוט ככה!!

פורסם

זאת באמת חתיכת בעיה,

המנא**ק האלה עושים כל מה שבא להם לא אכפת להם מהאזרח.

לפי דעתי יש פה מקום לתביעה אם אני לא טועה.

כדאי לך להתייעץ עם עורך דין בעניין.

פורסם

לטעות הזאת יש יותר מידי היבטים:

או שמספר הרישוי על הרכב נכון והרישיונות מזוייפים או של רכב דומה אחר.

או שרישיונות נכונים והרכב גנוב.

איך שלא תסובב את זה, אתה נוהג בלי ביטוח התואם למס' הרכב הנכון.

ולך תדע אם במקרה רכב עם מס' רישוי כשלך לא היה מעורב באיזה שוד.

.

1 . הרכב לא שלי, של ההורים.

2. הלוחית מקדימה זה האורגינל לרישיונות רכב ולביטוח. רק מאחור יש טעות במספר אחד בסוף וזו טעות של המכון רישוי.

3 שום דבר לא מזויף הכל חוקי 100%.

4. ואני לא בודק לפני כל נסיעה עם הלוחיות תואמות.

פורסם
זאת באמת חתיכת בעיה,

המנא**ק האלה עושים כל מה שבא להם לא אכפת להם מהאזרח.

לפי דעתי יש פה מקום לתביעה אם אני לא טועה.

כדאי לך להתייעץ עם עורך דין בעניין.

הלוואי והייתי יכול לעשות משו ..

עורך דין עכשיו זה זמן כסף בלאגן גדול האוטו לא שווה יותר מ 20 עדיף למכור ת'אוטו במצב הזה תבין לאיזה מצב הם מביאים אותך! רק בגלל שאמרתי לו כמה מילים שלא הסתדרו לו

פורסם
צלצל מחר למשטרה ותשאל מה קורה עם הרכב.

רק אל תשכח לעדכן.

כל השבוע אני מתקשר ומסננים אותי או שאומרים שהרכב בהחרמה ולא נותנים פרטים.

אבא שלי היה שם, ביקש לדעת מה עם האוטו ורצו לעצור אותו, האפסים האלה, בן אדם בן 60.

נראה מחר אני אתקשר בפעם ה 10 ונראה מה יגידו :x

פורסם

1 . הרכב לא שלי, של ההורים.

2. הלוחית מקדימה זה האורגינל לרישיונות רכב ולביטוח. רק מאחור יש טעות במספר אחד בסוף וזו טעות של המכון רישוי.

3 שום דבר לא מזויף הכל חוקי 100%.

4. ואני לא בודק לפני כל נסיעה עם הלוחיות תואמות.

אמיר צודק לחלוטין.

מצלמות רמזור ומהירות כמובן, ואכן לפי התגובה של Painkiller ניתן לראות שהמספר הקדמי אותו למעשה רואה הבוחן במכון הרישוי תקין.

אך המספר מאחור לא תקין, ואל המספר הזה מתיחסות המצלמות למינהם, גם של כביש 6 לדוגמא.

לא צריך לבדוק לפני כל נסיעה, אך כמה זמן הרכב נמצא אצל משפחתך?

זה דבר שאמור לקפוץ לעין די מהר.

הרכב מעוכב בגלל שצריך לבדוק את זהותו האמיתית של הרכב, צריך לבדוק אם לא יצאו לרכב דוחות/חיובים של משטרה או רשות כל שהיא. והם כנראה גם מצליבים דוחות/חיובים מול בעל הרכב שזהות רכבו נגנבה.

לי כמשקיף מהצד שבוע נראה כפרק זמן סביר, בהתחשב בעובדה שמהלך שבוע זה היה גם שלושה ימי חג.

בכל מקרה, אין לך מה להלין אליה על עצמך בלבד, בגלל שכאמור מעניין לדעת כמה זמן הרכב אצל משפחתך?

פורסם

לא שמת לב שהלוחיות לא זהות.

בחיים לא קרה לי.

החובה לרכב תקין היא עליך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם עשו לוחית זיהוי שלא תואמת לרכב, יש חובה על בעל הרכב (לא משנה אם זה אתה או אבא שלך) לבדוק את זה ולדרוש ממכון הרישוי שעשה את זה שיתקנו.

אין אפשרות לסלוח על זה, זה הבסיס של הזיהוי של הרכב והקיום שלו על הכבישים בארץ.

זה כמו שבתעודת הזהות שלך יהיה מספר אחר שלא קשור אליך או תמונה של מישהו אחר שדומה לך אבל הוא לא אתה.

לגבי זה שהייתם בלי תעודות זיהוי, זה אומר שלא רק שאתה נוסע ברכב לא חוקי, אלא גם נוסע בו בלי רישיון.

זה יכול להיות רק אשמתך ואין למשטרה סיבה להיות סלחן איתך.

אתה עובר על החוקים. עכשיו תשלם.

• תוכן חדש...