Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החרמת רכב?

Painkiller206
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה רכב ?

החצי הקדמי או האחורי ?

:lol:

אהבתי את ההומור.

רק אני רוצה לראות תפרצוף שלך שלוקחים לך את הרכב ואתה יודע שלא עשית כלום

אבל עשית!

אתה לא מבין כמה זה חמור פשוט, או שאתה מאלה שלעולם לא עושים כלום ודופקים את כל העולם, אבל כשצריך לשלם על מה שעושים, פתאום אתה שה תמים.

לא שכחתי חשבתי שלא ישימו לב ...

REST MY CASE!

סיכום שרשור (כמו שאני אוהב לעשות בהרבה שרשורים):

יש בחור עבריין ויודע את זה, ששם קצוץ על הממסד ועל החוקים, מתעצבן כשמחזירים לו.

מצד שני, יש אנשים שמבינים כמה זה לא בסדר.

אוף, ברוב השרשורים זה יותר מסובך :-( כאן זה פשוט מדי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחובתם לעכב/לעצור נכון.

אבל גם מחובתם הם צריכים לעצור רגע ולהפעיל שיקול דעת

ולראות שזה סתם טעות בדפוס!

וצודק גם את מכון הרישוי אני יתבע .

על מה תתבע? מכון הרישוי בטוח לא עשה זאת בזדון.

נכון זה לא בסדר אבל האחריות היא עליך חביבי.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

חשבת על זה שהרכב מעוכב כי יכול להיות שכרגע מתברר שבמשך תקופה ארוכה עשרות דוחות לא הגיעו לאדם הנכון ועכשיו עומד להגיע אליכם איזה תיק נוסף עם חובת של עשרות אלפי שקלים?

אתה לא יכול בקלות להתנער מכך, כי עובדתית זה מס' הרישוי שהיה על ריכבך. אם במקרה הרכב האמיתי שהמספר שייך לו הוא דגם וצבע דומים, זה עוד יותר מעלה חשדות.

חשבת על זה שאם רכב עם מס' רישוי כפי שהופיע בחלקו האחורי מעורב בעבירות נוספות (לא תנועה), אז הרכב שלך נתפס כמוצג משפטי ויתכן ורק שופט יחליט מה לעשות איתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...