Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החרמת רכב?

Painkiller206
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרות שבמכון הרישוי טעו קיימת רק במקרה שבמבחן השנתי עשו לך לוחית בודדת. אם אתה זוכר ,ותוכל להוכיח, שנכשלת במבחן הראשון על לוחית שחוקה ועברת בפעם השניה אחרי שעשו לך לוחית אחת ( ל א 2 !) , יהיה מצבך יותר קל. בכל מקרה זאת אחריותך ואת ההתחכמויות של "אני לא בודק את המספר כל יום" רצוי שתחסוך מהשופט במדינה שסובלת מזיופי רכב ושיכפול זהויות חדשות של רכב שטוטל בתאונות והולחם מעגלת תינוקות עם עגלת סופרמרקט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת באמת חתיכת בעיה,

המנא**ק האלה עושים כל מה שבא להם לא אכפת להם מהאזרח.

לפי דעתי יש פה מקום לתביעה אם אני לא טועה.

כדאי לך להתייעץ עם עורך דין בעניין.

רק עורך דין יכול להציל אותך מהטימטום שלהם.

אני הייתי שוקל אפילו לתבוע את המשטרת ישראל על עוגמת נפש.

מה זה השטויות האלה?! WTF? מה נסגר איתכם?! זה לא אשמת המשטרה שיש נגדו חשד סביר של גניבת רכב! זו אשמתו שהוא לא בדק את הלוחית במכון הרישוי. אם כבר לתבוע, אז לא את המשטרה, אלא את מכון הרישוי שטבע את המספר. אין לו כל עילה שהיא נגד משטרת ישראל. אז תפסיקו לזבל את המוח, כי אם הוא באמת יילך לבימ"ש עם ה"קייס" הזה, השופט במקרה הטוב לא יקבל את התביעה, ובמקרה הרע ייתן לו לשלם הוצאות משפט ופיצויים למשטרה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

16 ? היתה פעם סיומת 16 ?

היה סיפור על 2 שהדפיסו כל הלילה דולרים. בבוקר ראו שהדפיסו שטר של 18 דולר. הלכו למכולת נידחת בורמונט ושאלו אם הוא יכול לפרוט להם שטר של 18 $.

ענה להם הורמונטי :-

SURE , DO YOU PREFER 3 SIX'S OR 2 NINES ?

אתה חבר שלהם ?

פורסם
שכחת להחליף חזרה את המספר אחרי שירדת מכביש 6?

בכל מיקרה הסיפור לא מריח טוב.

לא שכחתי חשבתי שלא ישימו לב ...

מה זה השטויות האלה?! WTF? מה נסגר איתכם?! זה לא אשמת המשטרה שיש נגדו חשד סביר של גניבת רכב! זו אשמתו שהוא לא בדק את הלוחית במכון הרישוי. אם כבר לתבוע, אז לא את המשטרה, אלא את מכון הרישוי שטבע את המספר. אין לו כל עילה שהיא נגד משטרת ישראל. אז תפסיקו לזבל את המוח, כי אם הוא באמת יילך לבימ"ש עם ה"קייס" הזה, השופט במקרה הטוב לא יקבל את התביעה, ובמקרה הרע ייתן לו לשלם הוצאות משפט ופיצויים למשטרה.

מחובתם לעכב/לעצור נכון.

אבל גם מחובתם הם צריכים לעצור רגע ולהפעיל שיקול דעת

ולראות שזה סתם טעות בדפוס!

וצודק גם את מכון הרישוי אני יתבע .

אמיר צודק לחלוטין.

מצלמות רמזור ומהירות כמובן, ואכן לפי התגובה של Painkiller ניתן לראות שהמספר הקדמי אותו למעשה רואה הבוחן במכון הרישוי תקין.

אך המספר מאחור לא תקין, ואל המספר הזה מתיחסות המצלמות למינהם, גם של כביש 6 לדוגמא.

לא צריך לבדוק לפני כל נסיעה, אך כמה זמן הרכב נמצא אצל משפחתך?

זה דבר שאמור לקפוץ לעין די מהר.

הרכב מעוכב בגלל שצריך לבדוק את זהותו האמיתית של הרכב, צריך לבדוק אם לא יצאו לרכב דוחות/חיובים של משטרה או רשות כל שהיא. והם כנראה גם מצליבים דוחות/חיובים מול בעל הרכב שזהות רכבו נגנבה.

לי כמשקיף מהצד שבוע נראה כפרק זמן סביר, בהתחשב בעובדה שמהלך שבוע זה היה גם שלושה ימי חג.

בכל מקרה, אין לך מה להלין אליה על עצמך בלבד, בגלל שכאמור מעניין לדעת כמה זמן הרכב אצל משפחתך?

הרכב נמצא אצלנו כמעט 10 שנים

פורסם

הפעילו שיקול דעת,ולפי הנסיבות אנושי ביותר.

למה חושב תמיד מי שמאשים את השוטר בחוסר הפעלת שיקול דעת שאחר היה יותר רך ?

שמח שאתה חפשי.

זה יכול להיות קצה קרחון של מאפיית הברחת רכבים המשטחים .(אע"פ שהגנב הכי פרטאץ' ספק אם יעשה את השטות שלך ),

ואז היה השוטר משלם על שיקול דעת רשלני שלא עצר אותך.

פורסם
רק עורך דין יכול להציל אותך מהטימטום שלהם.

אני הייתי שוקל אפילו לתבוע את המשטרת ישראל על עוגמת נפש.

עגמת נפש?

טימטום?

לרכב היו לוחיות זיהוי לא זהות ולא תואמות לרישיון הרכב שלו.

תפעיל שיקול דעת, בתור שוטר היית שולח אותו לדרכו?

אני לא משפטנית ולא עורכת דין, אבל להמליץ לו להגיש תביעה נגד משטרת ישראל, על עוגמת נפש, לא נראה לי הדבר החכם ביותר לעשות, לאור העובדה שהשוטר עשה את עבודתו, והוריד רכב ועיכב אדם כי הלוחיות לא היו תקינות, ולא תאמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עגמת נפש?

טימטום?

לרכב היו לוחיות זיהוי לא זהות ולא תואמות לרישיון הרכב שלו.

תפעיל שיקול דעת, בתור שוטר היית שולח אותו לדרכו?

אני לא משפטנית ולא עורכת דין, אבל להמליץ לו להגיש תביעה נגד משטרת ישראל, על עוגמת נפש, לא נראה לי הדבר החכם ביותר לעשות, לאור העובדה שהשוטר עשה את עבודתו, והוריד רכב ועיכב אדם כי הלוחיות לא היו תקינות, ולא תאמו.

ל'

כן טמטום! לשלוח אותי בטוח שלא אבל לבדוק מספר שילדה לוקח בדיוק 10 דקות.

פורסם
איזה רכב ?

החצי הקדמי או האחורי ?

אהבתי את ההומור.

רק אני רוצה לראות תפרצוף שלך שלוקחים לך את הרכב ואתה יודע שלא עשית כלום

פורסם
כן טמטום! לשלוח אותי בטוח שלא אבל לבדוק מספר שילדה לוקח בדיוק 10 דקות.

בדיקה של מספר שילדה מול הרישיונות במסוף לוקחת בדיוק דקה.

לא מבינה את הקשר בינהם.

נסעת עם לוחית רישוי שאינה תואמת לרכב שלך.

מבחינת המשטרה זה זיוף (כן גם סיפרה אחת שלא תואמת בלוחית רישוי זה דבר שאינו תקין).

אז מדוע שיתנו לך את הרכב לנהוג בו חזרה על הכביש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא שכחתי חשבתי שלא ישימו לב ...

אני לא מבין למה מישהו עוד טורח להגיב לשרשור הזה אחרי התגובה הזו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל שתי הספרות האחרונות מציינות שנתון,סוג בעלות או יצרן.

קשה לי להאמין שיהיה עוד מספר עם אותה סיומת כמו אצל הבחור.

תמיר.

פורסם

לפני מספר חודשים בזמן שאני ממתין ללוחיות רישוי חדשות אני שם לב שבלוחית שהכינו לרכב שלידי יש היפוך בספרות האמצעיות.

אני מסב את תשומת ליבו של בעל הרכב לכך (בהתלהבות ש"רק אני שמתי לב").

הוא מצידו שולח אותי לצד האחר של הרכב לבדוק את הלוחית השניה.

מסתבר שהרכב אצלו כבר חמש שנים, שבהלכן עבר בדיקת קניה וארבעה טסטים, ואף אחד לא שם לב לטעות, גם לא שכטר.

כפי הידוע לי לנסוע ברכב עם לוחיות חסרות,לא תקינות או מחוקות נחשב לעבירה קלה (200 ש"ח ללא נקודות).

לוחיות לא תואמות זה כבר עניין אחר.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

השיטה האירופאית (לא האנגלית - שם קונים ) שהמספר הולך אתך מאוטו לאוטו הכי טובה. עוד לפני המחשב ידעו שמספר מסוים שייך למשפחת ****** מאז שהודבק לדיליג'אנס/סדאן/אופני עץ של הסבא של הסבתא במהפכה התעשייתית.

• תוכן חדש...