Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי ברכב, סוזוקי סוויפט 96, אזעקה + אמבולייזר שאני מעוניין לפרק.

את הצופר של האזקה כבר פירקתי ואכשיו אני הגעתי לשלב הפירוק של חוטי האזעקה מסביבת המנוע ואחר כך מאזור הדשבורד.

בסביבת המנוע יש לי שני חוטים שיוצאים מהכויל (אחד חום ואחד שחור לבן) על פניו נראה שהחום לא מתחבר אל האזקה אבל השחורלבן כן, מה אני אמור לעשות?

על הכויל יש מחבר עם מספר חוטים, האם הם קשורים לעניין?

בקיצור אני קצת הולך פה לאיבוד ואני יודה למי שיוכל לעזור לי...

תמונה001.jpg

תמונה003.jpg

תמונה004.jpg

תמונה006.jpg

תמונה007.jpg

תמונה008.jpg

תמונה002.jpg

פורסם

למה אתה רוצה לפרק ? כדי להעביר לרכב אחר? כי אם סתם נמאס לך ממנה או שהיא לא תקינה פשוט תוציא את הפיוז ממנה וטנטרל אותה, אחרת לך תדע כל חוט לאיפה שייך ואז באמת כדאי לך לגשת לבעל מקצוע .

פורסם

אני באמת לא מבין גדול בתחום חשמל הרכב,פשוט חשבתי שלא מדובר במשהו מסובך ושבעזרת עזרה בהבנה של עקרונות החיבור של המערכת הזאת אני יוכל להסתדר...

או קיי אז אני החלטתי ללכת לחשמלאי רכב כדי שיפרק את המערכת, כדי שלא יגזרו עליי קופון שמן מידי (אני הולך אל בעל מקצוע באשקלון), יש לכם מושג כמה אמור לעלות כל העניין? (לאזעקה הזאת אין חיבורים לגלאי נפח או לדלתות, זאת אזעקה סופר פשוטה)

בנוסף אני שוקל על הדרך גם לבקש מהחשמלאי שיתקין לי קודן, כמה אמור לעלות כולל עבודה אתם יודעים? (קודן פשוט)

האזעקה עובדת רק בשילוב עם האמבולייזר וזה סתם כזה, היא לא באמת שווה משהו...

אני פשוט לא רוצה אותה על הרכב הזה וגם לא על שום רכב אחר, אני מעדיף שלא ישאר זכר ממנה על הרכב.

פורסם

אני מאמין שאם תלך לבעל עסק טוב הוא לא יחייב אותך על הפירוק כיוון שלו זה ייקח דקות וזאת בתנאי שהוא ירוויח עלייך עם הקודנית.

עכשיו זה שאלה של מחיר מכיוון שזה תלוי באיזה סוג אם זו אלחוטית או קווית וכמה ניתוקים.

סדר גודל שבין 300 ל- 500 ש"ח.

• תוכן חדש...