Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כמה חודשים החלטתי שאני רוצה וילון אחורי שחור מאחורה, כזה שיושב על מסילה ומתחבר למעלה ב2 נקודות לתקרה בכריזמה בה אני נוהג.

הגעתי לבחור אחד במרכז ירושלים ותמורת 70 או 80 ש"ח הוא הרכיב לי וילון שחור כפי שביקשתי עם סמל ענק של מיצובישי. יצאתי מבסוט :shock:

באותו שבוע גיליתי שהבסיס של הוילון לא באמת מחזיק אותו (את הוילון) ושהוא משתחרר כמעט כל יום מהבסיס עד שאני מחזיר אותו ידנית וככה חוזר כל יום יומיים.

בהמשך התחיל גם החיבור למעלה להשתחרר ולדעתי מאז כבר חוררתי 5-6 פעמים בניסיון לחזק את זה (אדיוט)

בקיצור, היום נלחמתי עם שני החיבורים כשעה עד שפשוט התייאשתי. באותה הזדמנות אולי כדאי לציין גם שהריפוד של התקרה התחיל כבר להשתחרר, מהחלון האחורי ולכיוון החלון הקדמי (הוא עצר כרגע איפשהו באמצע)

אני לא רוצה לחזור לחאפר שעשה לי את זה שלא נציין את שמו כי אני לא מאמין שהוא יוכל לעשות משהו חוץ מלהגיד לי שאני טמבל שלא באתי קודם (ואני לא מאמין שהוא היה מצליח לעשות משהו מוצלח יותר)

אם מישהו מכיר מקום (באזור ירושלים או באזור ת"א) בו יוכלו לסדר לי את זה כמו שצריך ואולי אפילו את הריפוד עצמו (של התקרה) אני מאד אשמח לשמוע :lol:

תודה

• תוכן חדש...