Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ברור לי למה אתה רוצה ללכת על סדרת SLIM. אין שם בעיה להכניס אלמנט רגיל. הרכב הוא לא בעייתי מבחינת עומק האלמנט שיכול להכנס לשם, אלא אם כן האלמנט ממש עמוק.

פורסם

יוסי אני אשמח לפתרון שלא כולל את חיתוך הדיפון או בניות.

האלמנט הוא focal k2p 165kf יחסית הוא "עמוק",השוואתי אותו למורל הייבריד הוא גבוה ממנו בכ1.5 ס''מ.

פורסם

יש לי קופרה ואצלי נכנסו ההרץ היי אנרג'י בלי בעיות, ובלי לפגוע בכלום. היה צריך רק להגביה קצת...

פורסם
יוסי אני אשמח לפתרון שלא כולל את חיתוך הדיפון או בניות.

האלמנט הוא focal k2p 165kf יחסית הוא "עמוק",השוואתי אותו למורל הייבריד הוא גבוה ממנו בכ1.5 ס''מ.

כתבתי לך בהודעה הקודמת שאין פתרונות קסם. אם הבדיקה היא אכן נכונה והאלמנט מגיע עד החלון ומצד שני עד הדיפון אז צריך לעשות חיתוך או בניה של הדלת.
פורסם
יש לי קופרה ואצלי נכנסו ההרץ היי אנרג'י בלי בעיות, ובלי לפגוע בכלום. היה צריך רק להגביה קצת...

מותקנים אצלך 6.5 אינצ'?

אם כן אשמח לשמוע אותם ברכבך אולי זה רעיון לשידרוג כי פזלתי לכיוון ההרץ ספייס.

כתבתי לך בהודעה הקודמת שאין פתרונות קסם. אם הבדיקה היא אכן נכונה והאלמנט מגיע עד החלון ומצד שני עד הדיפון אז צריך לעשות חיתוך או בניה של הדלת.

ביצעתי 4 בדיקות.

1:עם הגבהה בודדת של 17 מ''מ mdf נגע בזכוכית.

2:עליה הוספתי הגבהה של mdf 19 מ''מ וברגע שסגרתי את הדיפון ופירקתי חזרה היום סימנים של הגריל על הממברנה.

3:הגבהה אחת של 17 מ''מ +הגבהה הפוכה של התושבת של הרמקול(הפלסטיק) נעשה לצורך בדיקת גובה-עדיין לא מתאים.

4:ולבסוף נלקח לחבר שהוא בעל עסק להתקנות סטריאו,הוא מדד עם סרגל מיוחד והסביר לי שלא ייכנס.(אבל כמו שאמרתי אחרי הכל יש לו אינטרס מכירתי ועדיף לו שארכוש אצלו סט חדש מאשר למצוא פתרון יצירתי.).

פורסם

אורון, היתה לי בעיה קצת דומה עם הקלארוס שנגעו בדיפון והיו קרובים מאוד לחלון, יוסי פתר את זה בצורה נפלאה, ממליץ לך לגשת אליו שיסתכל על זה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לי חבר עם קופרה 2008 וקומפוננט K2P.

הכל אפשרי! אם תרצה זו אגדה... :lol:

*אני יוצא מנקודת הנחה שה 2008 ושנת 2007 זה אותה דלת...

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

תוכל לתת קצת יותר פרטים.

לגבי הגבהות\בניות\חיתוכים שבוצעו על מנת למקם את הרמקול בצורה אופטימלית מבלי שיגע בדיפון.

פורסם

מותקנים אצלי הרץ היי אנרג'י hsk 165, שש וחצי אינץ' טבין ותקילין, שומעים מעולה, למרות הHU החלש כרגע...

הם נכנסו עם הגבהה ובלי בעיות מעבר, לפחות ממה שבדקתי בזמן ההתקנה.

אם אתה רוצה לשמוע, בכיף.

אולי כדאי שאני אפרק ואבדוק מה שלומם...

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצונת

אני גם מתכנן הרכבה עצמית של קומפוננט בסיאט FR בימים הקרובים

ראיתי שיש צורך בהגבהה קטנה , האם מדובר על הטבעות פלסטיק שמגעיות עם הסט (מדובר על מורל פולס/טמפו) או מדובר על טבעות עץ?

אם מדובר על טבעות עץ , איפה ניתן להשיג אותם מוכנות?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

מדובר בהגבהות עץ. יש גם מפלסטיק אבל לא מומלץ. לגבי גובה הטבעת , זה תלוי בעומק האלמנט שאתה מתכנן להתקין, כל עוד זה לא משהו מטורף לא אמורה להיות בעיה.

• תוכן חדש...