Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך עסקים של מעריב(4.2.04).

תוך שנה וחצי אמורה ישראל להפוך למדינה השנייה בעולם המחייבת את כל הנהגים החדשים והמקצועיים בהדרכה במגרש סגור * אין תוכנית הדרכה מפורטת - אבל משרד התחבורה קבע מראש את נתוני המגרשים שאמורים לקום * עלות ה"ניסוי" לציבור- 160 מיליון שקל מדי שנה.

עלות ההכשרה אמורה להיות מפוקחת, אבל עד היום עדיין לא ידוע המחיר הסופי שלה לכל משתלם. להערכת מומחים, מדובר בעלויות הדרכה של 600-500 שקל למשתלם פרטי ו-1,200-1,000 לנהג מקצועי ברכב כבד ובאוטובוס. לכך מצטרפות עלויות ביטוח ושכירת רכב.

מי ידריך :?:

מי שיוכלו לשמש כמדריכי נהיגה הם בראש ובראשונה מורי נהיגה ובוחנים של משרד הרישוי. :shock:

מורי נהיגה, טובים ככל שיהיו, מעולם לא הדריכו "נהיגה מתקדמת" במגרשים סגורים, כלומר לא ביצעו תרגול בלימת חירום, למשל, התחמקות ממכשול או ירידה ועלייה משולי הדרך.

לעומת זאת, אדם שעסק בהדרכת נהיגה מתקדמת ב-20 השנים האחרונות בביתספר בגרמניה, למשל, לא יוכל להשתלב במערך הזה - אלא אם יעבור קורס הדרכה, שיועבר על-ידי מדריכים שמעולם לא הדריכו נהגים בקורס כזה. . .

ומי עומדים מאחורי הרעיון הנ"ל :?:

צבי יוזנט - סמנכ"ל בכיר לשעבר במשרד התחבורה.

דוד אלוש - מנהל משרד הרישוי למחוז באר-שבע והנגב.

שני אלו הוזכרו בשחיתות האחרונה של משרד התחבורה(אחד אישר, האחר קיבל).

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=28692

עכשו אתם מבינים מדוע צריך מר יוזנט תעודה המכשירה אותו כמורה נהיגה :twisted:

לכתבה המלאה:

http://images.maariv.co.il/cache/ART642053.html

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ממש הפתעה... :cry:

לעולם לא יעשה משהו כמו שצריך בארצנו.....

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פשוט ליצנים... :mad:

הראל.

*זה מדהים, ואני מעכל את זה לאט לאט - כל המדינה שלנו מושחתים! כל אחד פה דואג לתחת שלו, אנשים רק חושבים איך להרוויח יותר, ולא אכפת להם שהם רומסים אחרים בדרך... אני יודע שאני נשמע פלצן, אבל זה באמת מציק לי... :x

(אני מקווה שאם ביום מן הימים אני אהיה בעל ממון/בעל השפעה - אני לא אמכור את נשמתי לשטן ולא אתנהג ככה...)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

עוד רעיון טוב שהולך ומתמסמס בגלל שילוב של חלמאות, טיפשות וחובבנות.

כנראה ש-470 הרוגים בשנה הם לא סיבה מספיק טובה להתייחס ברצינות לבטיחות בדרכים. :(

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני לא חושב שזה כ"כ גרוע...

הרעיון עצמו מצויין... הישום קצת פחות טוב.

זה מאוד חשוב שנהגים ידעו איך להתמודד עם דברים כמו בלימת חירום תת היגוי היגוי יתר ירידה ועלייה מהשוליים וכו... ולצערי רק אחוז קטן מאוד מהנהגים באמת משקיעים מזמנם ומכספם לעבור קורסים לנהיגה מתקדמת... עכשיו זה יהיה חובה לכולם וזה טוב וחשוב...

עכשיו לגבי היישום של הרעיון זה כבר דבר אחר... קודם כל אני מניח שלא צריך ישר לקפוץ להנחה שייתנו למורי נהיגה רגילים שלא עברו הכשרה להעביר את הקורסים האלה, כמו שלא נותנים סתם לכל אחד להיות מורה נהיגה... הם יצטרכו לעבור הכשרה גם ואז יוכלו להעביר את הידע הלאה... בסך הכל לא צריך בשביל הקורס הבסיסי ידע נרחב מדי מנהיגה מתקדמת אלא ידע בסיסי מאוד ובקשר לזה שלא יתנו למי שהדריך 20 שנה בגרמניה לבוא ולהדריך בלי קורס... זה נכון מבחינתם... הם לא יודעים מה מלמדים שם בנהיגה מתקדמת, הם לא יכולים שכל מורה יעביר את השיטות בדרך שונה... צריך אחידות... גם אם יש לך הכשרה לזה ואם מישהו שמדריך 20 שנה בגרמניה נורא רוצה להדריך פה אז שילך ויעבור את הקורס אני לא חושב שזה יהיה לו קשה מדי.

לסיכום... יוזמה מבורכת שהייתה צריכה להגיע מזמן כבר ואני די בטוח שגם היישום שלה בסוף יהיה סביר (באותה מידה שכל דבר ממשלתי בארץ הוא סביר פחות או יותר :? )

תומר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

זה באמת מציק ואינשאללה ישרפו כל המושחתים בכנסת....

למרות שבעצם יבואו אחרים במקומם... הרי מבחני קבלה לכנסת זה מבחני "כמה אתה מושחת?" :x

החברים המוזכרים אינם חכי"ם אלא עובדי מדינה.

אז לפני שאתה משתלח בנבחרי ציבור(שגם הם לא שיות תמימות), עצור וחשוב(אם זה לא קשה לך :wink: ).

עמית

פורסם
הם לא יכולים שכל מורה יעביר את השיטות בדרך שונה... צריך אחידות...

אבל בארץ כל מורה נהיגה מעביר את השיעור באופן שונה ומעיר הערות באופן שונה לגמרי! אין שום אחידות בכלל! יש מורים שחשוב להם אופן הפניית ההגה, יש כאלה שאומרים שזה ממש לא חשוב והעיקר שתסתדר אם עצמך ותראה בטוח, יש כאלה שלא מוכנים שתנהג עם מעיל בחורף (בטענה שזה יכול להפריע!!??) ויש עוד המון הבדלים כאלו!

לדעתי זה לא ממש בסדר שהם מפחדים משטויות כאלו, כמו חוסר אחידות!

בקשר להכשרה שמורי הנהיגה יקבלו..

למען האמת לפי איך שכולנו מכירים את המדינה הזאת, ארץ הקומבינות הזאת(!) אני בספק אם ההכשרות יהיו שוות משהו! כי צריך להספיק הרבה או בגלל כל מיני סיבות כאלו ואחרות.. לצערי הרב אני לא מסוגל לסמוך על המדינה הזאת שההכשרות יהיו מקצועיות ושאח"כ המורה הישן שלי באמת יוכל להדריך אותי בביטחון מלא במגרש החלקה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
הם לא יכולים שכל מורה יעביר את השיטות בדרך שונה... צריך אחידות...

אבל בארץ כל מורה נהיגה מעביר את השיעור באופן שונה ומעיר הערות באופן שונה לגמרי! אין שום אחידות בכלל! יש מורים שחשוב להם אופן הפניית ההגה, יש כאלה שאומרים שזה ממש לא חשוב והעיקר שתסתדר אם עצמך ותראה בטוח, יש כאלה שלא מוכנים שתנהג עם מעיל בחורף (בטענה שזה יכול להפריע!!??) ויש עוד המון הבדלים כאלו!

לדעתי זה לא ממש בסדר שהם מפחדים משטויות כאלו, כמו חוסר אחידות!

בקשר להכשרה שמורי הנהיגה יקבלו..

למען האמת לפי איך שכולנו מכירים את המדינה הזאת, ארץ הקומבינות הזאת(!) אני בספק אם ההכשרות יהיו שוות משהו! כי צריך להספיק הרבה או בגלל כל מיני סיבות כאלו ואחרות.. לצערי הרב אני לא מסוגל לסמוך על המדינה הזאת שההכשרות יהיו מקצועיות ושאח"כ המורה הישן שלי באמת יוכל להדריך אותי בביטחון מלא במגרש החלקה!

תום

שמע בגדול זה נכון אבל ההבדלים בין דרך לימוד הנהיגה הם קטנים... מעיל פה... מראה שם וכו... אבל בגדול הם מעבירים את אותו חומר... כמו מורים בבי"ס יכול להיות שכל מורה יעביר את החומר בצורה אחרת אבל בתכלס זה אותו חומר... בקטע הזה צריך אחידות... הם צריכים שליטה כלשהי על מה שהמדריך שלך יעביר לך בכל זאת אין מה לעשות...

ובקשר לזה שהמורה נהיגה שלך יעביר אותך את הקורס... אז עם כל הכבוד לכל חברי הפורום פה... רובנו נהגים צעירים שנוהגים שנה או שנתיים או פחות או בכלל לא... חלק קטן מהאנשים פה הם כאלה שנוהגים כבר עשר שנים או יותר... אני מבטיח לך שאני גם עם הקורס שלקחתי וגם עם הקורס שאני עוד הולך לקחת וגם עם זה שאני חושב שאני נהג מצויין אני עדיין לא חושב שאני נוהג יותר טוב מהמורה נהיגה שלי עם כל הכבוד... הוא נהג יותר טוב... יותר ותיק ונסיון אומר הרבה... לא כל נהג חדש שלקח קורס או שניים צריך לחשוב שהוא הנהג הכי טוב בעולם, ההתנשאות הזאת היא סתם מיותרת כי בתכלס רוסנו פה נהגים צעירים ועוד עושים טעויות ואנחנו לא יודעים הכל על נהיגה עד כמה שנחשוב ככה... אני אישית אם המורה שלי לנהיגה היה עובר הכשרה לנהיגה מתקדמת הייתי סומך עליו בעיניים עצומות שהוא יכול ללמד אותי את זה ומי שלא מרגיש ככה כנראה היה צריך לעבור מורה נהיגה.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
ובקשר לזה שהמורה נהיגה שלך יעביר אותך את הקורס... אז עם כל הכבוד לכל חברי הפורום פה... רובנו נהגים צעירים שנוהגים שנה או שנתיים או פחות או בכלל לא... חלק קטן מהאנשים פה הם כאלה שנוהגים כבר עשר שנים או יותר... אני מבטיח לך שאני גם עם הקורס שלקחתי וגם עם הקורס שאני עוד הולך לקחת וגם עם זה שאני חושב שאני נהג מצויין אני עדיין לא חושב שאני נוהג יותר טוב מהמורה נהיגה שלי עם כל הכבוד... הוא נהג יותר טוב... יותר ותיק ונסיון אומר הרבה... לא כל נהג חדש שלקח קורס או שניים צריך לחשוב שהוא הנהג הכי טוב בעולם, ההתנשאות הזאת היא סתם מיותרת כי בתכלס רוסנו פה נהגים צעירים ועוד עושים טעויות ואנחנו לא יודעים הכל על נהיגה עד כמה שנחשוב ככה... אני אישית אם המורה שלי לנהיגה היה עובר הכשרה לנהיגה מתקדמת הייתי סומך עליו בעיניים עצומות שהוא יכול ללמד אותי את זה ומי שלא מרגיש ככה כנראה היה צריך לעבור מורה נהיגה.

מצטער אבל לא הבנת אותי...

אני בעצמי נהג חדש, בינתיים בעברי אין שום קורס אף לא אחד! ולא טענתי, לא התיימרתי ולו לרגע שאני יודע לנהוג טוב יותר מהמורה לנהיגה שלי, או משהו בסגנון!

אני התכוונתי שקשה לסמוך על השיטה הזאת שבה מורים לנהיגה יקבלו את ההכשרה להדרכה.

כרגע מורים לנהיגה לא יודעים להדריך במסלול החלקה, ואני לא יודע כמה רוב המורים ידעו גם אם יעברו קורס או שניים בנושא! :roll:

וד"א הייתי מרבה לדבר אם המורה שלי בכל מיני נושאים בעולם המוטוריקה והחוקים!

גם יצא לי לא פעם אחת ולא פעמיים לנסוע איתו כשהוא נהג..

הוא נוהג במהירות מופרזת בכל מקום בכל מצב! לא שומר מרחק, וקיימות עוד תלונות רבות על אופי הנהיגה שלו! הוא בעצמו היה מתוודה בבעיה הזאת שלו בטענה שאחרי יום שלום הוא חייב להוציא קצת "מרץ" ושהמון מורים לנהיגה עושים את אותו הדבר!

לא צריך להיות מה שנקרא באנגלית צחה "Boy Scout" ולהאמין לכל החרא ששומעים!

זה שהבן אדם מורה לנהיגה לא אומר שהוא נוהג כחוק בזמנו שלו! הוא יודע אולי להסתדר במצבי לחץ וכו, אבל גם לנהוג בצורה ספורטיבית קיצונית יותר הוא לא יודע! וגם על זה היה לי שיחה אם המורה שלי!

בין ייתר השיחות שהיו לי איתו (דווקא היה מעניין.. :D ) גם דיברתי על הנושא הזה שמורים מלמדים נהיגה רק בשביל לעבור הטסט ולא בשביל להסתדר "בחיים הרגילים".

הוא אמר לי ככה:

אתה רוצה שאני ילמד אותך לנהוג כמו שצריך? להכין אותך לכל מיני מצבים??

אמרתי: כן!

הוא אמר: אוקיי אבל זה ייקח בערך 40 שיעורים.. ועוד קצת כסף למסלול החלקה! והתוצאות מבטיחות!

אמרתי: סבבה! אם אתה עושה לי קורס במגרש החלקה ומתרגל איתי ועובד איתי על כל הטכניקות האלה אני מוכן בהחלט להמשיך ללמוד אצלך!

הוא אמר: טוב לא משנה..... עזוב...... אני לא ממש יודע להדריך... מגרש החלקה... אני בעצם לא יכול לשלוח פחות מ12 תלמידים לשם אחרת זה לא משתלם להם... וכו וכו וכו

אולי יש לך המון ביטחון במורה לנהיגה שלך וכל זה וגם לי היה (עד כמה שיעורים לפני הטסט שלי שבהם דיי הוצאתי ממנו את כל המידע הזה!! בגלל שעניין אותי, מבט ראייתם של מורי הנהיגה!) אני משער שאין הרבה הבדל בין מורי הנהיגה השונים לפחות זאת הבנתי מהשיחות איתו! או כמו שאומרים:

הכל טוב ויפה בזמן השיעורים! אבל כאשר הם נגמרים...... מורי הנהיגה משתגעים!!! :twisted::twisted:

מורי הנהיגה Go Wild! מאז ומתמיד במסכי הקולנוע! :lol::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מצטער אבל לא הבנת אותי...

אני בעצמי נהג חדש, בינתיים בעברי אין שום קורס אף לא אחד! ולא טענתי, לא התיימרתי ולו לרגע שאני יודע לנהוג טוב יותר מהמורה לנהיגה שלי, או משהו בסגנון!

אני התכוונתי שקשה לסמוך על השיטה הזאת שבה מורים לנהיגה יקבלו את ההכשרה להדרכה.

כרגע מורים לנהיגה לא יודעים להדריך במסלול החלקה, ואני לא יודע כמה רוב המורים ידעו גם אם יעברו קורס או שניים בנושא! :roll:

וד"א הייתי מרבה לדבר אם המורה שלי בכל מיני נושאים בעולם המוטוריקה והחוקים!

גם יצא לי לא פעם אחת ולא פעמיים לנסוע איתו כשהוא נהג..

הוא נוהג במהירות מופרזת בכל מקום בכל מצב! לא שומר מרחק, וקיימות עוד תלונות רבות על אופי הנהיגה שלו! הוא בעצמו היה מתוודה בבעיה הזאת שלו בטענה שאחרי יום שלום הוא חייב להוציא קצת "מרץ" ושהמון מורים לנהיגה עושים את אותו הדבר!

לא צריך להיות מה שנקרא באנגלית צחה "Boy Scout" ולהאמין לכל החרא ששומעים!

זה שהבן אדם מורה לנהיגה לא אומר שהוא נוהג כחוק בזמנו שלו! הוא יודע אולי להסתדר במצבי לחץ וכו, אבל גם לנהוג בצורה ספורטיבית קיצונית יותר הוא לא יודע! וגם על זה היה לי שיחה אם המורה שלי!

בין ייתר השיחות שהיו לי איתו (דווקא היה מעניין.. :D ) גם דיברתי על הנושא הזה שמורים מלמדים נהיגה רק בשביל לעבור הטסט ולא בשביל להסתדר "בחיים הרגילים".

הוא אמר לי ככה:

אתה רוצה שאני ילמד אותך לנהוג כמו שצריך? להכין אותך לכל מיני מצבים??

אמרתי: כן!

הוא אמר: אוקיי אבל זה ייקח בערך 40 שיעורים.. ועוד קצת כסף למסלול החלקה! והתוצאות מבטיחות!

אמרתי: סבבה! אם אתה עושה לי קורס במגרש החלקה ומתרגל איתי ועובד איתי על כל הטכניקות האלה אני מוכן בהחלט להמשיך ללמוד אצלך!

הוא אמר: טוב לא משנה..... עזוב...... אני לא ממש יודע להדריך... מגרש החלקה... אני בעצם לא יכול לשלוח פחות מ12 תלמידים לשם אחרת זה לא משתלם להם... וכו וכו וכו

אולי יש לך המון ביטחון במורה לנהיגה שלך וכל זה וגם לי היה (עד כמה שיעורים לפני הטסט שלי שבהם דיי הוצאתי ממנו את כל המידע הזה!! בגלל שעניין אותי, מבט ראייתם של מורי הנהיגה!) אני משער שאין הרבה הבדל בין מורי הנהיגה השונים לפחות זאת הבנתי מהשיחות איתו! או כמו שאומרים:

הכל טוב ויפה בזמן השיעורים! אבל כאשר הם נגמרים...... מורי הנהיגה משתגעים!!! :twisted::twisted:

מורי הנהיגה Go Wild! מאז ומתמיד במסכי הקולנוע! :lol::lol:

תום

שמע פה אני לא דיברתי רק עליך... דיברתי בכלליות... על הגישה שעוברת כאן שכל המדינה הזאת חאפרים וזה... בתכלס זה נכון שמע אין לי מה להגיד... אבל בגדול מה שניסיתי להעביר זה שעד שיש כאן איזשהי יוזמה אמיתית לשפר את איכות הנהגים ע"י חינוך ולא ע"י עונשים... למנוע את הנהיגה הישראלית מלכתחילה במקום להעניש, ללמד אנשים איך לצאת ממצבים קשים ולא רק לפרסם נתונים על מספר ההרוגים ולתת דוח"ות על מהירות שהיא בכלל לא הגורם העיקרי לתאונות. בקיצור עד שכבר יש כזאת יוזמה אז כל הפורום בוכה על איך שזה הולך להיות גרוע ושהם לא יודעים מה הם עושים וכו וכו... תנו קצת אמון אולי בסוף תופתעו לטובה כי בגדול הרעיון הוא טוב אז במקום ללכת ולחפש את הרע שבו תנו קצת תמיכה זה הכל.

פורסם

שמע פה אני לא דיברתי רק עליך... דיברתי בכלליות... על הגישה שעוברת כאן שכל המדינה הזאת חאפרים וזה... בתכלס זה נכון שמע אין לי מה להגיד...

תחליט עם עצמך לפני שאתה מעלה זאת בכתובים, אתה מסכים - כן או לא(שמעון פרס יותר החלטי ממך :wink: ).

אבל בגדול מה שניסיתי להעביר זה שעד שיש כאן איזשהי יוזמה אמיתית לשפר את איכות הנהגים ע"י חינוך ולא ע"י עונשים... למנוע את הנהיגה הישראלית מלכתחילה במקום להעניש, ללמד אנשים איך לצאת ממצבים קשים ולא רק לפרסם נתונים על מספר ההרוגים ולתת דוח"ות על מהירות שהיא בכלל לא הגורם העיקרי לתאונות.

חברי הפורום מקדמים כל פעולה חיובית לשיפור התנהגות הנהג הישראלי.

בקיצור עד שכבר יש כזאת יוזמה אז כל הפורום בוכה על איך שזה הולך להיות גרוע ושהם לא יודעים מה הם עושים וכו וכו...

הפורום בוכה :?:

אנו מעבירים בקורת על האופן הקלוקל שיוזמה זו יוצאת לאויר העולם.

הבקורת באה להזהיר מפני בכייה לדורות :cry:

תנו קצת אמון אולי בסוף תופתעו לטובה כי בגדול הרעיון הוא טוב אז במקום ללכת ולחפש את הרע שבו תנו קצת תמיכה זה הכל.

במי בדיוק לתת אמון :?::!:

הרי מקדמי הרעיון מעורבים ביד לא נקייה בסידור ג'ובים שלאחר פרישה בדיוק ליוזמה זו.

לתת את ההדרכה בידיהם של מורי הנהיגה או בוחני משרד הרישוי, אינה בדיוק המתכון המוצלח לנהיגה מתקדמת, זהו מס' צעדים לאחור.

עמית

פורסם

הסכנה האמיתית היא לא בהדרכה הבינונית עצמה - אני מניח שנזק לא ייגרם שם, אולי אפילו ילמדו משהו מועיל. הסכנה היא שהנהג הישראלי הממוצע, עם הבטחון העצמי המופרז גם ככה (אלה שבסקרים 90% מהם טוענים שהם "נוהגים טוב מהממוצע"...), יאמין שהקורס הזה העניק לו את כל מה שהוא צריך, ולכן אין לו סיבה ללכת לקורסי נהיגה מקצועיים באמת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שמע פה אני לא דיברתי רק עליך... דיברתי בכלליות... על הגישה שעוברת כאן שכל המדינה הזאת חאפרים וזה... בתכלס זה נכון שמע אין לי מה להגיד...

תחליט עם עצמך לפני שאתה מעלה זאת בכתובים, אתה מסכים - כן או לא(שמעון פרס יותר החלטי ממך :wink: ).

אבל בגדול מה שניסיתי להעביר זה שעד שיש כאן איזשהי יוזמה אמיתית לשפר את איכות הנהגים ע"י חינוך ולא ע"י עונשים... למנוע את הנהיגה הישראלית מלכתחילה במקום להעניש, ללמד אנשים איך לצאת ממצבים קשים ולא רק לפרסם נתונים על מספר ההרוגים ולתת דוח"ות על מהירות שהיא בכלל לא הגורם העיקרי לתאונות.

חברי הפורום מקדמים כל פעולה חיובית לשיפור התנהגות הנהג הישראלי.

בקיצור עד שכבר יש כזאת יוזמה אז כל הפורום בוכה על איך שזה הולך להיות גרוע ושהם לא יודעים מה הם עושים וכו וכו...

הפורום בוכה :?:

אנו מעבירים בקורת על האופן הקלוקל שיוזמה זו יוצאת לאויר העולם.

הבקורת באה להזהיר מפני בכייה לדורות :cry:

תנו קצת אמון אולי בסוף תופתעו לטובה כי בגדול הרעיון הוא טוב אז במקום ללכת ולחפש את הרע שבו תנו קצת תמיכה זה הכל.

במי בדיוק לתת אמון :?::!:

הרי מקדמי הרעיון מעורבים ביד לא נקייה בסידור ג'ובים שלאחר פרישה בדיוק ליוזמה זו.

לתת את ההדרכה בידיהם של מורי הנהיגה או בוחני משרד הרישוי, אינה בדיוק המתכון המוצלח לנהיגה מתקדמת, זהו מס' צעדים לאחור.

עמית

:mm_yeah:

הסכנה האמיתית היא לא בהדרכה הבינונית עצמה - אני מניח שנזק לא ייגרם שם, אולי אפילו ילמדו משהו מועיל. הסכנה היא שהנהג הישראלי הממוצע, עם הבטחון העצמי המופרז גם ככה (אלה שבסקרים 90% מהם טוענים שהם "נוהגים טוב מהממוצע"...), יאמין שהקורס הזה העניק לו את כל מה שהוא צריך, ולכן אין לו סיבה ללכת לקורסי נהיגה מקצועיים באמת.

גם ככה הנהג הישראלי הממוצע לא הולך ועושה קורסים מקצועיים על דעת עצמו :!:

לצערינו הרב, אנשים אינם מודעים כמה הקורסים האלו יכולים לעזור להם בזמן נהיגתם בעתיד, וגם לא ממש איכפת להם :!::!:

וחבל באמת שמשרד התחבורה לא עושה רעש וגורם לאנשים לחשוב לפחות לעשות קורסים כאלו על מנת לשפר קצת את הנהיגה הגרועה של הנהג הישראלי הממוצע!

תום

• תוכן חדש...