Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי מאזדה 3 מודל 2008 .

לדעתי הרכב לא סוחב .יש הרגשה כמו סתימה דלק קלה .

אבל אם אני פותח את מכסה הדלק , קודם כול נכנס אויר בנהימה , הרכב מתחיל לטוס כמו רכב מרוץ .!

איפה הבעיה , או אולי אין בעיה ?

מבקש עזרתכם .

בתודה

צביקה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשך פרטים למאזדה שלא סוחבת:

בעלות פרטית . 30000 ק"מ , יד ראשונה .

האם יש עוד בעלי מאזדה שמרגישים בתופעה??

תודה

צביקה

פורסם

אין לי עצה לתת לך חוץ מללכת למוסך הפיתרון הכי פשוט, תתאר למוסכניק את הבעיה אני בטוח שהוא יוכל לעזור,

זה נישמע כמו וואקום במכל דלק או משהו כזה,

פורסם

בשביל מה יש אחריות לרכב?

גש למוסך לבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא שהיא לא סוחבת ככה זה המהירות שלה , בנסיעת מבחן בשביל אחותי שחשבה לקנות את המכונית הזאת , אני נותן גז והמכונית לא זזה , יש לה 1250 קילו ו103 כוח סוס.... אני עם הפיאסטה שלי עקפתי מאזדה 3 בעליות של ים המלח:-)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

שימו לב בעלי המסדה !

1- בדקתי עכשיו 2 מאזדות והתופעה של ואקום בפתיחת המכסה לא קיימת !

2- הערב נסעתי שוב עם מכסה מיכל דלק חופשי , פתוח , והרכב נוסע מעולה !

3- ממליץ לבעלי מאזדה לבצע הבדיקה כמוני של פתיחת המכסה . אגב אישתי אומרת שהאוטו בסדר . אייל אני מתכוון אלייך !

4- הייתי במוסכים בחולון ובמוסך הראשי והבוחנים אומרים שאין בעייה .

5- אם לעוד אנשים יש מצב של ווקום בכול רכב מכול סוג , בבקשה לענות בפורום זה .

6- אני מאמין ויודע שאני צודק , בסוף , מכונאי קטן יתן לי ולמאזדה את הפתרון .

תודה

ובברכה

צביקה

פורסם
אין לי עצה לתת לך חוץ מללכת למוסך הפיתרון הכי פשוט, תתאר למוסכניק את הבעיה אני בטוח שהוא יוכל לעזור,

זה נישמע כמו וואקום במכל דלק או משהו כזה,

הייתי במוסך הראשי הראתי את התקלה של הואקום והם אמרו שהכול תקין !? לבכות או לצחוק?!

פורסם

כשאתה פותח מכסה דלק, האוויר לא נכנס, האוויר יוצא.

התופעה הזו תקינה במאזדה 3, ובמכוניות רבות אחרות.

במיכל דלק יש לחץ גדול יותר מהאטמוספרי, וזה נועד למנוע התאדות דלק.

פורסם

יש לי שתי מאזדות , שלי 2004 ושל אישתי 2008 בשתיהן יש יציאת לחץ בפתיחת פקק דלק לפני תידלוק , בנסיעה כשהפקק משוחרר לא היה שום הבדל בסחיבה של הרכב . חפרתי וחיפשתי ומצאתי כי בכוונה הדבר, כמו שרשמו למנוע אדים רעילים של דלק שניפלטים לאויר ומזהמים . ברכב יש שסתום מפחם (קניסטר) ותפקידו בלחץ מסוים של עדים במיכל להעביר את העדים למנוע לשריפה בכך מונע שיחרור אדי דלק לאויר .

לרוטנברג : למאזדה 3 105 כ"ס ולא 103 כ"ס והיא ניחשבת לספורטיבית מבין המשפחתיות. לידיעה, הגיר מתגבר ומפצה על חוסר כוח במנוע , במהלך שנה שאני נוסע על שני הרכבים גם במאזדה 2004 עוד לא יצא לי ליראות פיאסטה שעקפה אותי לא בירידות ולא בעליות . :wink:

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
האם מיד בסגירת מכסה מיכל דלק מורגשת ירידה בסחיבה וגם כמה דלק יש במיכל שזה קורה?

שלום דניאל!

תודה להתיחסות .

לאחר מילוי דלק הנסיעה טובה מאוד .

לאחר נסיעה של אולי מספר ק"מ , אולי 5 מתחילים להרגיש ירודה בביצועים .

הערב נסעתי עם רבע מיכל והיה בסדר גמור במו מכונית מרוץ , מעל 99 ללא מתחרים .

הערב כשחזרתי הבייתה , סגרתי את המכסה , רבע מיכל , שוב אחרי מספר קמ הרגשתי ירידה בביצועים .לא בדקתי ואקום .

כלומר בכול מצב של מיכל יש בעייה . עליתי על הנושא רק לפני כשבוע ואני מנסה לפתוח ולסגור המכסה במצבים שונים

להזכירך רשמתי קודם שהערב אחרי שנסעתי במכסה פתוח פגשתי 2 חברים עם מזדה , פתחתי המכסה אצלם ולא היה ואקום !.

שים לב למעלה בפורום , אייל אומר שיש לו מצב דומה וטוען שזה במזדה .

הערה : אני נהג פרטי על רכבים שונים 35 שנים .

ממתין לתשובתך

צביקה

פורסם

כנ"ל במאזדה 3 שלי, 2007 וכאשר פותחים את מכסה הדלק תמיד יש "פסססססס" כמו שחרור וואקום כזה.

הרכב נוסע נהדר ועוקף כל טויוטה קורולה ופורד פוקוס ברמזורים :)))

כנראה שיש משהוא סתום איפהשהוא...

פורסם
יש לי שתי מאזדות , שלי 2004 ושל אישתי 2008 בשתיהן יש יציאת לחץ בפתיחת פקק דלק לפני תידלוק , בנסיעה כשהפקק משוחרר לא היה שום הבדל בסחיבה של הרכב . חפרתי וחיפשתי ומצאתי כי בכוונה הדבר, כמו שרשמו למנוע אדים רעילים של דלק שניפלטים לאויר ומזהמים . ברכב יש שסתום מפחם (קניסטר) ותפקידו בלחץ מסוים של עדים במיכל להעביר את העדים למנוע לשריפה בכך מונע שיחרור אדי דלק לאויר .

לרוטנברג : למאזדה 3 105 כ"ס ולא 103 כ"ס והיא ניחשבת לספורטיבית מבין המשפחתיות. לידיעה, הגיר מתגבר ומפצה על חוסר כוח במנוע , במהלך שנה שאני נוסע על שני הרכבים גם במאזדה 2004 עוד לא יצא לי ליראות פיאסטה שעקפה אותי לא בירידות ולא בעליות . :wink:

שלום

1- אצלי יש ואקום

2- מתי ולמה בדקת ? האם בעקבות ההערה שלי?

2- הערב בדקתי 2 מזדות ולא היית כול תופעת אויר , לא ואקום ולא ולץ אויר החוצה .

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...