Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנן שמועות שאומרות שהגיר בעל אורך חיים קצר של 130K עם בעיות בחיישן אויר וכל מיני תחלואות לא פשוטות אבל מצד שני קראתי כאן בפורום גם דיעות אחרות.

אחרי חיפוש לא קטן בפורום וקריאה - לא הצלחתי לגבש דיעה ברורה אם הרכב הזה כדאי וזאת בעצם שאלתי .

בהקשר השיקולים/צרכים:

1.צריכת דלק נורמלית(סולר?)-אני נוסע במומצע 60-70 ק"מ ביום ,בקיץ יוצא לי ליסוע יותר.

2מינימום תקלות,לא מעוניין לטפל במוסך מורשה בגלל פערי מחירים לא סבירים,מישהו אמר לי שטיפולים שוטפים ברכב הזה יקרים מאוד האם זה נכון?

3.בטיחות ונוחות נסיעה (מרווח,ללא בעיות סחיבה ).

4.האם בנוסף לבדיקה קונבציואלית של לפני קנייה אתם ממליצים על בדיקה במכון לגירים?אם כן ,אודה להמלצה באיזור הצפון.

המון תודה!

פורסם

מקפיץ....

אני רוצה להוסיף שאני פתוח לעוד הצעות,רכבים שאני לא יכול לראות (מבלי להעליב ):

פורד,צרפתיות למיניהן .

תקציב כפי שכתבתי באיזור ה 50K.

מעוניין ברכב מפנק ,נוח ועדיף "מנהלי" ,אמינות חשובה לי אבל גם אין לי בעיה לגלות סבלנות עד למציאת רכב (לדוגמא הפאסאט) במצב טוב .

חשבתי ללכת על פאסאט TDI בגלל עניין צריכת הסולר(הבנתי שזה עומד על 1:17 ממוצע?).

תודה רבה

• תוכן חדש...