Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה ייבדק מחר בבוקר כשהאוטו ייכנס למוסך.

לא מקולפת בדיוק, נראה לי שאין מצב שיתאר את המצב שלה. אחליף או אתקן בהקדם האפשרי.

תודה!

יש דרך לתאר - קוראים לזה מנצ'יס :)

תתחדש:)

פורסם

מזל טוב יוסי :)

כמה דברים שצריך לשים אלייהם לב ברכב :

1. החלודה בתא מטען מאחורה איפה שהחיבורים של הדלתות

2. תבדוק בולמים קדמיים - בד"כ זקוקים להחלפה בשנים האלו

3. תחליף שמן למשהו איכותי וטוב, בד"כ מי שמטפל בהם זורק את כל הזבל של כדור הארץ בפנים ותקפיד להשתמש בפילטר שמן של החברה מקורי ( UNIPART ) עולה 50 ש"ח ושווה כל אגורה

בנוגע לידית הילוכים - חוץ מלמצוא אחת בפירוק ולפרק חצי אוטו אין הרבה מה לעשות יש שם פאק בידית שנמסה בחום של הארץ

אם אתה זקוק לאיזו עזרה עם האוטו, אני בפרטי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כמו שאמרתי, האוטו כרגע במוסך.

יש לו כמה וכמה נזילות של נוזלים שונים (אמא שלי לקחה אותו למוסך, אני כרגע קמתי).

התיקונים יעלו בין 1500 ל2000 שקל, שזה היה די צפוי.

הוא יהיה מוכן לקראת יום שני.

לגבי ידית ההילוכים, אני לא בטוח שנחוץ להחליף אותה בדיוק, אולי אפשר פשוט לתקן אותה שתיראה טוב. זו לא תיבה ידנית אז אני לא צריך לגעת בה כל הזמן.

פורסם

אם יש טפטוף מהיוניט של הגיר למטה - אל תתפתה להחליף כי זה יחזור עוד שבועיים, הבעיה ידועה ונפתרה רק ביוניטים של ה25 שלצערנו לא מתאימות לנו.

תבדוק את תקינות הצינור מים מברזל מאחורי סעפת היניקה, 90% מהנזילות מתחילות ממנו וזה קורה כי משתמשים במי ברז שגומרות את הברזל.הוא עולה בסביבות ה450 ש"ח.

אל תכניס את האוטו למוסך לא מרכזי בדברים האלו, החלקים התחליפים לא ברמה גבוהה כמו של יוניפרט ושוב פעם אם אתה צריך עזרה או עצה אל תהסס לפנות.

פורסם
כמו שאמרתי, האוטו כרגע במוסך.

יש לו כמה וכמה נזילות של נוזלים שונים (אמא שלי לקחה אותו למוסך, אני כרגע קמתי).

התיקונים יעלו בין 1500 ל2000 שקל, שזה היה די צפוי.

הוא יהיה מוכן לקראת יום שני.

לגבי ידית ההילוכים, אני לא בטוח שנחוץ להחליף אותה בדיוק, אולי אפשר פשוט לתקן אותה שתיראה טוב. זו לא תיבה ידנית אז אני לא צריך לגעת בה כל הזמן.

אתה מבין עכשיו למה היה כדאי להתמקח על מחיר הקנייה.

פורסם

אני פשוט שונא להתמקח על סכומים פעוטים כמו 1000 שקל.

אם יש טפטוף מהיוניט של הגיר למטה - אל תתפתה להחליף כי זה יחזור עוד שבועיים, הבעיה ידועה ונפתרה רק ביוניטים של ה25 שלצערנו לא מתאימות לנו.

תבדוק את תקינות הצינור מים מברזל מאחורי סעפת היניקה, 90% מהנזילות מתחילות ממנו וזה קורה כי משתמשים במי ברז שגומרות את הברזל.הוא עולה בסביבות ה450 ש"ח.

אל תכניס את האוטו למוסך לא מרכזי בדברים האלו, החלקים התחליפים לא ברמה גבוהה כמו של יוניפרט ושוב פעם אם אתה צריך עזרה או עצה אל תהסס לפנות.

לא ידוע לי בדיוק אם יש שם טפטוף.

לפי מה שהבנתי, מעולם לא הכניסו לו מים, אלא רק נוזל ייעודי (מה שלא מסביר את ראש המנוע שעשו לו לפני חודשיים:roll:).

כמו שמאור אמר לי בה"פ, מנוע הצעדים לא בסדר.

האגזוז סתום בגלל שהרכב עמד חודשיים לפחות.

הגיר בסדר לפי מה שאמר המכונאי.

פורסם

האטם ב200 לא מחזיק מעמד ללא שום קשר לטיב המים זה פשוט כשל תיכנוני, האטם החליפי פותר את הבעיה אני מקווה שזה מה שהורכב ברכב שלך אם לא אז צפה פגיעה בדמות עוד פריצת אטם.

Peugeot 208GTI

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז האוטו התחיל לעשות קצת בעיות, כמו שהיה צפוי. אחרי הכל, הוא עמד כמה חודשים.

השקענו 1500 ש"ח על טיפול 10000 ועל אטימת כל הנזילות השונות שהיו.

אתמול התחיל רעש חדש שנשמע כמו אופנוע, וכשהאצתי הוא פשוט נהיה מפחיד. שיערתי שזה האגזוז.

היום בבוקר לקחתי את האוטו למומחה אגזוזים והוא החליף את הדוד האחורי שהיה חלוד לחלוטין ופשוט עבר התפרקות ספונטאנית.

זה עלה לי עוד 450 ש"ח.

עכשיו הסל"ד כבר התייצב עקב הטיפול והחלפת האגזוז.

במקביל, שמתי לב שיש בעיה של גיר מחליק וכשאני מוריד מהירות ומגיע ל0 כמעט, כמו שBAR 72 כתב. האוטו מזנק טיפה קדימה ומעלה הילוך.

המכונאי של הגירים אומר שיש "פחית" בין הגיר והמנוע שפשוט נדפקה.

הוא אמר שעולה בערך 1000 ש"ח לקנות אחת חדשה מהחברה (מי אמר שאין חלקים לרובר?) אבל שכבר עדיף לי להחליף את הגיר ולקנות אחד בלי הבעיה הזו. זה אמור לעלות לי אותו דבר.

זה לא נפתר עדיין, אבל זה נחשב לרכב רביעי בבית (3 נהגים), ככה שלא ממש דחוף לנו. זה יהיה "רכב כיף בינתיים".

לא ממש אכפת לי להשקיע אפילו 5000 ש"ח בתיקונים. במחיר שקניתי אותו, זה ממש לא משנה.

בואו נזכור שהאופציה השניה הייתה להחליף את הדייהטסו בוולוו 940.

פורסם

יוסי המכונאי שלך סלח לי על המילה ליצן, הבעיה ידועה והדיסקה של רובר לא שווה שקל מה שכן להחליף גיר באוטו הזה זה מינימום 5000-6000 ש"ח אם יש בנמצא מה שכן עושים יש דיסקה של פורד פיאסטה/אסקורט שמתאימה אחד לאחד לגיר הזה ועולה כולל המשלוח והמיסים וכל החרטא 100 פאונד דהיינו 700 ש"ח בערך אחרי המרות ושטויות, נראה לי פתרון זול ועמיד יותר ובטוח שחכם יותר מאשר החלפת חצי אוטו ובטח ובטח כשהגיר בסדר.

יאללה אנשי הרובר שישי נראה לי אפשר לארגן פה מפגש במרכז או משהו ???

פורסם

אני בכל מקרה באזור, אז בכיף! :lol:

האוטו בכל מקרה לא ממש יקבל טיפול עד שיהיה לי את כל המידע שאני צריך לגבי התקלה.

בגלל זה אני בפורום רכב...

אגב, הוא לא המכונאי שלי, הוא רק מישהו שמבין בגירים אוטומטיים. אני אבדוק את הנושא.

אם למישהו יש עוד מידע לגבי התקלה הזו, נא לשתף אותי, אפילו בה"פ.

• תוכן חדש...