Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג עצמאות שמח!

אח שלי מחפש לקנות רכב.

התקציב הוא 40-50K ועד היום החיפוש היה אחר מאזדה לאנטיס , או מיצובישי לנסר.

היום התרחב החיפוש לC5, בעיקר בגלל הנוחות המפנקת והמחיר הזול.

האם הרכב אמין?

שמעתי המון ביקורות טובות על הנוחות והאבזור, אבל איבזור כזה זול עולה יקר בסופו של דבר לא?

מערכות החשמל ברכב יציבות?

למה לשים לב?

מדובר על שנתון 2004.

בברכה,

טל

פורסם

ארנון תודה על התגובה,

עשיתי חיפוש,

לגבי הנוחות והאבזור שמעתי וגם נוכחתי לדעת שגם כאן ממליצים.

מה שבאמת גורם לי להתלבט זאת העובדה שלרכב יש המון שיכלולים חשמליים ואלקטרונים, מה מידת התקלות ?

האם הרכב עושה מנוי אצל חשמלאי רכב?

שמעתי מחבר שכל חודש נדלקת לו נורת service וכל פעם הוא נאלץ להיפרד מסכום כסף בלתי מבוטל, האם זה כך אצל כולם?

לגבי נזילות ומערכת הידראולית רשמתי בפניי לבדוק טוב טוב לפני קניה.

תודה,

טל

פורסם

אהלן,

ברשותי 2002 C5 2.0 SX PK.

אני לא סובל משום תקלה חשמלית באיזה מן המערכות המותקנות ברכב.

בנוגע להתראה אותה ציינת, אכן הופיע אצלי ונעלמה לאחר הוספת תוסף דלק.

חשוב לציין שההתראה לא השפיע על הרכב בשום צורה, הרכב עבר טסט ובדיקת זיהום באין מפריע. הדבר היחיד הוא שזה הציק בעין וגם זה נעלם אחרי שימוש בתוסף. ההתראה נגרמה, כך נראה, מהצטברות פיח שירד אחרי שימוש בתוסף.

הרבה כסף? 100 ש"ח.

אני כל יום שומע מספקנים כמה אכלתי אותה עם הרכב ולמה בכלל אני עושה את זה לעצמי. חלקם מודים בזה שהם פשוט מקנאים ומתבאסים על זה שהם קנו באותו המחיר יונדאי גטס וכד' מאותה שנה.

כנראה שלשמועה יש בסיס, שמעתי מחברים המון סיפורים על חברים שיש להם וסובלים מהאוטו. לא מכיר אף אחד אישית. מה שבטוח זה שכל הסיפורים ששמעתי כללו את המילה "ליסינג". ושוב, לא מכיר אישית אף אחד עם בעיות ברכב זה.

בהצלחה :)

פורסם

גם אני רוצה את הרכב הזה וגם אני שמעתי על האמינות והמחיר של SERVICE שלהם אבל בגלל הבטיחות והמחיר אני חושב שזאת עסקה טובה, חוץ מזה אולי זה רעיון טוב לשים כמה אלפי שקלים בצד לתקלות שיבואו ולכלול את הסכום בתקציב.

חוץ מזה אין שום דבר בחינם אלא רק הגבינה במלקודת עכברים, וגם זה רק לעכבר השני :)

פורסם
אהלן,

ברשותי 2002 C5 2.0 SX PK.

אני לא סובל משום תקלה חשמלית באיזה מן המערכות המותקנות ברכב.

בנוגע להתראה אותה ציינת, אכן הופיע אצלי ונעלמה לאחר הוספת תוסף דלק.

חשוב לציין שההתראה לא השפיע על הרכב בשום צורה, הרכב עבר טסט ובדיקת זיהום באין מפריע. הדבר היחיד הוא שזה הציק בעין וגם זה נעלם אחרי שימוש בתוסף. ההתראה נגרמה, כך נראה, מהצטברות פיח שירד אחרי שימוש בתוסף.

הרבה כסף? 100 ש"ח.

אני כל יום שומע מספקנים כמה אכלתי אותה עם הרכב ולמה בכלל אני עושה את זה לעצמי. חלקם מודים בזה שהם פשוט מקנאים ומתבאסים על זה שהם קנו באותו המחיר יונדאי גטס וכד' מאותה שנה.

כנראה שלשמועה יש בסיס, שמעתי מחברים המון סיפורים על חברים שיש להם וסובלים מהאוטו. לא מכיר אף אחד אישית. מה שבטוח זה שכל הסיפורים ששמעתי כללו את המילה "ליסינג". ושוב, לא מכיר אישית אף אחד עם בעיות ברכב זה.

בהצלחה :)

אף אחד מהספקנים לא קנה יונדאי גטס מאותה שנה, מהסיבה הפשוטה שאין דבר כזה גטס 2002, המכונית החלה להמכר החל משנתון 2003. ועדיין מחיר הקניה שלה זול מC5 מאותה שנה (לא שיש בכלל מקום להשוואה).

• תוכן חדש...