Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי זה הצעד הבא להחליף נוזל קירור לנוזל איכותי.

מה שקורה כרגע: היום בבוקר אחרי שהרכב עמד לילה אנ פותח מכסה רדיאטור והוא מלא עד אפס, אומנם המיכל עיבוי ריק לחלוטין. מה זה אומר?

הלאה, שמתי לב שהמאורר שלי של הרדיאטור עובד רק על מצב אחד, וזה המצב היכ חזק שלו, כשהוא נדלק ומתכבה לסירוגין כדי לשמור על טמפ' עבודה. אין מצב חלש ואין מצב בינוני. נדלק רק על חזק ומתכבה, לסירוגין.

חשבו לציין שהמד טמפ' מראה 90 כמו אבן ולא זז.

עוד משהו, הקולר שמן שלי, קר. והמאוורר שלו, אף פעם לא נדלק. איך זה יכול להיות שהקולר שמן (מה שיש ליד הרדיאטור, זה קולר שמן לא?) קר כאילו ולא עובר בו כלום.

ואני מזכיר, היום באתי הביתה אחרי נסיעה מאומצת (עלייה קשה), השארתי את הרכב דולק 5 דקות, לאחר מכן כיביתי, ואין שום בעבועים.

סליחה על החפירה, אשמח לכיוונים נוספים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

צודק יצאתי טיפש, זה רדיאטור של המזגן. גיליתי שהיה שם קונקטור מנותק, חיברתי - וואלה! התחיל לעבוד המארר ועכשיו המזגן מקפיא.

מילאתי מים במיכל עיבוי, כנירא היה שם חסר. בהונדה האצ'בק צריך לעשות ניקוז אוויר?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ברגע שאתה מחליף נוזל קירור אתה ממלא עד הסוף מניע את הרכב מחכה שהרכב מגיע לטמפ' עבודה ברגע שניפתח התרמוסטט והמיים יורדים אתה ממלא עוד הפעם עד הסוף מוודא שמלא מוסיף כמובן גם למיכל העיבוי, סוגר את פקק הרדיאטור ובודק עוד פעם כאשר הרכב קר למחרת.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

יש הרי צינורית המובילה מהפקק של הרדיאטור אל מיכל העיבוי.

העודפים יצאו למיכל. חשוב שמיכל העיבוי יהיה מלא עד הסימון שלו.

טרם מילוי נוזל קירור חדש בצע שטיפה למערכת הקירור.

לפחות עם מיים זורמים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני לא יודע איך זה בהונדה, אבל יכול להיות שזאת היתה הבעייה.

אם המאוורר השני היה מנותק יכול להיות שזה מסביר את ההתחממות הזאת.

נסה למלא מים, ולנסוע ככה ולראות אם הבעייה חוזרת על עצמה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מזיכרון רחוק יש לך שם ראדיאטור קטן מאוד בהונדה נכון?

בדוק את המכסה שלו שבאמת פורק לחץ,בדוק שהראדיאטור חם בצורה שווה לכל אורכו ורוחבו בזהירות.

יכול להיות שהוא סתום.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...