Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רווק בן 30 , אני מתלבט בין שתי מכוניות

מאזדה 3 2005-2006 מנוע 1600

פולקסווגאן גולף 2005-2006 מנוע 1600

אוטומטיות.

אני לא יודע מבין שתיהן מי יותר חסכונית, יותר אמינה ומה עולה לתחזק יותר.

אני מעדיף את הגולף , בגלל הגודל והצורה אבל

התיעצתי עם חבר שמבין במכוניות וכל הקשור והוא אמר לי חד משמעית אם אני מחפש להניע ולנסוע אז עדיף ללכת על המאזדה משום שהגולף לא אמינה כמו היפניות.

מאוד חשוב לי אמינות ותחזוקה זולה אז על מה כדאי לי ללכת?

פורסם

אמינות זה דבר שתלוי מאד באקזמפלר שתרכוש. רכב שמור, יהיה אמין יותר מרכב ש"התעללו" בו, גם אם הוא אירופאי או קוריאני או כל מוצא אחר.

הדעה הרווחת היא שמאזדה יותר אמינה. גם האחזקה שלה זולה יותר (אגב, נדמה לי שהבלמים של ה-3 הן מתוצרת VW-גרמניה כך שלפחות בזה לא יהיה הבדל משמעותי אם בכלל).

אבל, הרי גם הגולף לא אמור להיתקע לך כל שני וחמישי באמצע איילון. אז כל עניין האמינות (שלדעתי אבד עליו הכלח) זה אולי כניסה אחת נוספת למוסך לאיזה עניין קטן. שוב, אם הרכב דפוק, כל רכב, זה לא משנה אם הוא סיטרואן או טויוטה או סיאט.

שים בצד את הבלוף של ה"אמינות", ותבחן ע"פ פרמטרים אחרים:

אחזקה - מאזדה זולה יותר

בטיחות - הגולף בטוחה יותר

נוחות - הגולף נוחה יותר

וכו'.

פורסם

קודם כל תודה דני על התשובה המפורטת,

שאלה נוספת- כשאתה אומר " אחזקה " אתה מתכוון בעצם לטיפולים וחלפים יקרים יותר ( אני מעריך )

אם כן - כמה כבר ההבדל בין שני הרכבים האלו? זה לא נראה לי משהו שעולה על אלפי שקלים בשנה, אולי כמה מאות ?

אם כן אז עדיף לי למצוא גולף שמורה ולהנות ממנה.

תודה.

פורסם

שים לב - תיקנתי לך את הכותרת בהתאם לכללי הפורום. להבא...

הגולף תרגיש לך איכותית ונעימה יותר, ברוב המובנים. חסכון - אני מניח שאין הפרש מאוד גדול בין השתיים. עלויות תחזוקה - שוב, לא הבדלים דרמטיים, בטח שלא אלפים בשנה.

אם חשובה לך מאוד אמינות ותחזוקה זולה קנה רכב קטן יותר - סופר-מיני. סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה, מאזדה 2 וכדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ערב טוב

לי יש גולף כבר שנתיים אחלה רכב מטופל רק בחברה רוב הנסיעות שלי זה מחוץ לעיר אמינה מאוד

מבחינת דלק אני עוד בחוץ 1:14 וגם הצלחתי להגיע ל 1:16 אהה נכון יש לי משהו 1.6 אוטומת

אני גר באילת אני נוסעה אילת טבריה על אולי חצי מיכל ויש לי עוד מקום לסתובב . מטיפול לטיפול אין בעיות { יש לציין תלוי איזה רכב אתה קונה וממי אתה קונה אם שמר או לא שמו}

לגבי מזדה לחמי יש מזדה 3 יד ראשונה והוא עושה כמעט מיכל מטבריה לפה מבחינת דלק הוא שותה יותר מהגולף

אני נסעתי במזדה שלו ומול הגולף אין כמו גולף ככה אני חושב וממליץ לך

אם יש לך עוד שאלות אני השמח לענות שיהיה לך יום טוב

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

חצי מיכל אילת-טבריה?

למיטב ידיעתי המרחק לטבריה נושק ל500 ק"מ ככה שזה נשמע הזוי לחלוטין.

גולף 1.6 אוטומט עושה בערך 1:10. במיכל יש כ50 ליטר. (היתה לי 1.6 ידנית שהיתה עושה 1:11-1:11.5)

הנתון שאתה מציין נראה לי הזוי, כמו כן שים לב שמחוג הדלק בגולף מסמן חצי גם כאשר עברת 300 ק"מ ומתחיל לרדת במהירות יחסית ב100 הק"מ האחרונים של המיכל.

יש לגולף המון יתרונות על מזדה 3, אבל צריכת הדלק תהיה שווה פחות או יותר. כמו גם עלויות התחזוקה.

כרווק בן 29 לרווק בן 30 : בחר בגולף... יהיו לך עוד מספיק שנים להתנהל ביפניות אפרוריות... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חצי מיכל אילת-טבריה?

למיטב ידיעתי המרחק לטבריה נושק ל500 ק"מ ככה שזה נשמע הזוי לחלוטין.

גולף 1.6 אוטומט עושה בערך 1:10. במיכל יש כ50 ליטר. (היתה לי 1.6 ידנית שהיתה עושה 1:11-1:11.5)

הנתון שאתה מציין נראה לי הזוי, כמו כן שים לב שמחוג הדלק בגולף מסמן חצי גם כאשר עברת 300 ק"מ ומתחיל לרדת במהירות יחסית ב100 הק"מ האחרונים של המיכל.

יש לגולף המון יתרונות על מזדה 3, אבל צריכת הדלק תהיה שווה פחות או יותר. כמו גם עלויות התחזוקה.

כרווק בן 29 לרווק בן 30 : בחר בגולף... יהיו לך עוד מספיק שנים להתנהל ביפניות אפרוריות... :)

לידע כללי יש 55 ליטר או יותר במיכל דלק

דבר שני אתה מוזמן לבוא לראות אין לי מה לשקר

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

האמת איפה שהוא באמצע. נסיעה בינעירונית נינוחה בהחלט יכולה להביא צריכת דלק של כ 13-14 ק"מ לליטר בגולף. אלא שזו צריכת הדלק שניתן לקבל גם במזדה, כמו גם במרבית המכוניות הקומפקטיות. מבחינה זו לא צריך לצפות להבדלים גדולים. איפה שההבדלים כן מצויים, כבר נכתב כאן. הבדל מסיבי משום מה הושמט כאן והוא ההבדל באיכות קרור המזגן בין שתי המכוניות. בעוד הגולף היא בית קרור על גלגלים, כשצריך, נהג מזדה חייב למצוא בקיץ חניה מוצלת, אחרת חייו אינם חיים.

פורסם

לא ברור לי מה שאמרת לגבי המזגן, אני איני אדם קטן האמן לי, וסובל מאד מחום. היתה לי תקופה ארוכה מזדה 3 והמזגן מקפיא.

אם איני טועה, המקור של דבריך הוא בבעיה/תקלה שהיתה בשנתון הראשון של ה-3 שעלה לכביש. תוקן בכיול מחדש של המזגן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לידע כללי יש 55 ליטר או יותר במיכל דלק

דבר שני אתה מוזמן לבוא לראות אין לי מה לשקר

הנורה נדלקת באיזור ה- 50 ליטר

הקיבולת המקסימלית 55 ליטר.

בקשר למזגן: אכן נכון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD