Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך החלב כשר לפסח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.לעניין הפרות , אני לא יודע להגיד , אני יכול לברר אבל לדעתי הבעיה עם כשרות לפסח של חלב היא לא האוכל הלא כשר שנכנס לפרה - אלא סביבת הרפת.

יתכן ונמצא ששבוע הוא זמן מספיק בכדי לנקות את הפרות עצמן ( חיצונית )ורצפת הרפת ומכון החליבה, משאריות המזון החמץ אותו הן מקבלות.

ושבוע לפני זה מספיק? מהרגע שהפרה נחלבת עד לרגע שהמשאית פורקת את החלב במחלבה עוברים יומים בממוצע, עד שמוצרי החלב מגיעים לחנויות אני מניח שחולפים כמה ימים לכן אין משמעות לטענתך!

יכול להיות שמשקים אחרים כבר מאכילים את הפרות באוכל כשר...

בכל המשקים של תנובה יש את אותם נהלים לגבי "כשרות פסח"!

אסף,

יש לכם משק חלב ואתה שואל אותנו? תשאל את אבא שלך, אני בטוח שהוא יודע.

אם היה לאבא שלי מושג לא הייתי שואל את זה כאן.

שים לב, החלב לא כשר לפסח אלא רשום עליו "כשר ערב פסח"

זאת אומרת שכרגע מוצרי החלב שיש לנו אינם כשרים לפסח עצמו אלא לשימוש עד ערב פסח ולא בפסח עצמו.

ואז כשאתם תפסיקו לתת לפרות חמץ, יהיה מותבע על מוצרי החלב "כשר לפסח".

כשאני בדקתי את החלב במקרר היה מוטבע "כשר לפסח"

ושוב שבוע לפני זה לא תקף

לסיכום, הכל בילבול שכל!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

עכשיו דיברתי עם אבא שלי בנושא, הוא אמר לי שבכל שנה היצרנים משלמים לתנובה "אגרת כשרות" בסביבות 500 ש"ח, וזאת כדי שיגיע משגיח כשרות של תנובה ויבדוק אם הרפת "כשרה" כל זה מתבצע כשבוע לפני החג.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...