Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אז ככה, הגעתי למסקנה שאין לי ברירה מלבד לקנות אוטו מחברות הטרייד אין.

עשיתי קצת חיפושים וראיתי שלטרייד מוביל המכוניות והמחירים הטובים ביותר.

1. מישהו יכול לומר משהו על החברה הזאת? רשמים, ניסיון עבר? משהו מסריח?

2. ראיתי שם קורולה 2003. אותו הכנ'ל. הערות לגבי הרכב הזה? מבחינת אמינות, נוחות נהיגה וכו'?

תודה מראש. אני קורא פה כל הזמן ופעם ראשונה שאני כותב משהו. תהיו עדינים איתי :)

פורסם

1) רכבים טובים לא מגיעים לטרייד אין, בטח לא קורולה, הקורולות נמכרות במחירון + + (אלוהים יודע למה, אבל זה המצב).

2) רכב לא נח, עם תקלה סדרתית במנוע (נזק של 5 ספרות לכיס) שהיבואן בארץ מתכחש לה (חפש בגוגל p0420 toyota )

למה הגעת למסקנה שאתה צריך רכב מליסינג? מה רע ברכב מאדם פרטי?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שום דבר רע באדם פרטי.

פשוט חשבתי לחסוך מעצמי את כל הטירחה של להסתובב בכל הארץ בחיפושים אחרי רכב.

זה לא מעצלנות. אלא בעיקר ממה ששמעתי וגם ממה שקראתי פה על אנשים שנסעו עד לצד השני של הירח ואז גילו שהרכב ממש לא כפי שתואר להם בטלפון או באינטרנט.

השאלה היא מה פחות גרוע - פרטי או טרייד אין?

מהתגובה שלך, אני מניח שאתה בעד פרטי.

יש פה גם שאלה של מימון. נראה לי הרבה יותר קל בימינו להשיג מימון מחברת המכוניות מאשר הבנק, לא?

פורסם

אתה צודק. אני מעדיף אדם פרטי.

אני נוסע על פיג'ו / סיטרואן בגלל שהן נוחות יותר מהיפניות וזולות יותר, ככה שאין לי יותר מדי לאן לפזול.

כל רכב שקניתי היה מאדם פרטי אחרי שהלכנו למוסך והוצאתי היסטוריית טיפולים לראות שהרכב טופל לפי הספר.

החריג היה 307 שקניתי לפני שנתיים וחצי, ממגרש טרייד אין של היבואן, אבל גם הוא היה מיד I פרטית שהחליף לרכב חדש יותר,

ואז היה לי יותר קל, כי אצל היבואן יש טופס בדיקה של הרכב כאשר הוא נכנס אליו (לא מגיעים רכבים עם פגיעות שילדה), ובנוסף, יש היסטוריית טיפולים מלאה, אז זה עושה את החיים קלים.

לגבי מימון אתה צודק. אני חסיד של לחיות לפי מה שיש, בלי הלוואות.

אם תבוא עם צ'ק בנקאי על כל הסכום כנראה שתקבל את הרכב בהנחה מהמגרש, כי הלוואה גם עולה כסף.

בכל מקרה, אם אין לך "עבר פלילי" בסניף הבנק שלך, לא תהיה לך בעיה לקבל הלוואה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אז לצערי כן יש לי עבר פלילי בבנק. המשבר הזה לא עשה לי טוב.

בכל מקרה, כל הרכבים שתיכננתי ללכת לבדוק במגרש (אם זה קורולה, פוקוס, מאזדה 3 והאימפרזה) הם רכבים מיד ראשונה פרטית. אין לי שום כוונה לקחת רכב מליסינג או מהשכרה. זה מה שאהבתי בכל העניין. שהם כן מוכרים רכבים פרטיים.

פורסם

sasi35 התעלמת בלי משים-אני מקווה- מסעיף 2 בתגובה של nepet למעלה.זה חשוב בהרבה במקרה זה מסוגיית הטרייד-אין או הקנייה מאדם פרטי.

שקול היטב את שנתון 2003 בטויוטה קורולה וחפש את מס' התקלה הנזכר ו/או פשפש בפורומים באתר זה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לא התעלמתי. כתבתי גם שזה לא חייב להיות קורולה ושאין לי בעיה גם הפוקוס למשל (להפך, אני מעדיף את הפוקוס)

יכול להיות שמה שאני רוצה לשאול בעצם, אם כדאי לי לקחת אוטו מיד ראשונה פרטי מטרייד אין או שאולי עדיף לי לכתת רגליי ברחבי הארץ אחרי האוטו המובטח.

אני מקווה שאני ברור..

• תוכן חדש...