Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגברתי במערכת כמעט לוויליום הכי גבוה, ונכבו לי הרמקולים.

מאז הרמקולים נכבים בווליום 25-30. וגם שמתי לב שהטוויטר השמאלי מקדימה לא פועל.(מדובר בסט קומפוננט רוקפורד FNX)

כנראה שהטוויטר הוא מה שמקצר וגורם לרמקולים להיכבות. מבדיקה של הטוויטר נמצא שהוא עדיין עובד כמו שצריך: שמתי אותו במקום הטוויטר הימיני שפועל והוא עבד. מכאן שהבעיה היא אחרת. מישהו יכול לעזור לי. באמת שאני כבר מתחרפן מזה.

פורסם

האם המידבאס בצד שמאל פועל? יכול להיות חיווט לא תקין או לחלופין רכיב כזה או אחר בקרוס תקול\שרוף.

בכל מקרה, רמקול לא "נכבה", סביר שהמגבר פשוט נכנס לפרוטקשן.

בהצלחה, דני.

פורסם

אכן, פרוטקשן זו המילה.

המידבאס עובד כרגיל. רק הטוויטר לא פועל בצד הזה.

הסט מוגבר ע"י 2 ערוצים של קיקר ZX350.4

פורסם

אין דבר כזה שהטוויטר לא עובד והוופר כן במצב פרוטקשן.

מצב פרוטקשן זה מצב הגנה של המגבר, או שהוא מספק כוח לערוץ או שהוא לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר לא הבנת את כוונתי.

בהאזנה רגילה הוופר פועל כרגיל והטוויטר לא.

במצב פרוטקשן כל 4 הערוצים מפסיקים לעבוד. וכל הקומפננטים לא עובדים (וופרים +טויטרים).

פורסם

כנראה שקיצרו לך את אחד הרמקולים בחיבורים.

תבדוק את היציאות רמקולים במגבר - וגם את החיווט על הרמקולים עצמם - וגם על הקרוסים.

על הדרך תבדוק אם לא צבוט איזה חוט שגורם להארקה .

בקיצור, משהו בחיווט בין המגבר לרמקולים - לא תקין

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...