Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפננט של היי אנרגי ואני לא ממש מרוצה מהטווטרים וחשבתי להחליף אותם לסוג אחר של חברה,זה אפשרי?

הרגשתי שהטווטרים יותר חזקים מ2 הרמקולים שעל הדלתות,אז הנמכתי אותם דרך הקרוס להכי נמוך שאפשר ועדיין אני מרגיש שזה חזק וצורם לאוזן,וזה גורם לי להנמיך את המוסיקה.

אולי אני צריך להנמיך דרך המגבר את הצלילים הגבוהים?

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף טוויטר תנסה לכוון את המערכת. הטוויטר הזה לא צורם אפשר לשמוע אותו בפול וולים שעות והאוזן לא מתעייפת.

כמעט בכל רכב ששמעתי את הסט הוא צרם וזה כתוצאה מכיוונים לא נכונים או מגבר סיני.

.

פורסם

הטוויטר של ההרץ לא נחשבים לצורמים מידי.

אני בטוח שאתה יכול לרסן אותו ע"י זה שתעשה כיוונים או מהמגבר או מהפאנל או מהקרוס עצמו של הסט.

זה תלוי בשאר הציוד שלך מה הציוד שיש לך וכך נוכל להגיד לך מאיפה יותר כדי לכוון.

כי אם יש לך פאנל פשוט אז אי אפשר לכוון ממנו,ואם יש לך מגבר פשוט אז גם ממנו לא כדי.

קיצור איזה ציוד יש לך?

פורסם

יכול להיות שהטוויטר של הסט שיש לבן-אדם כן נשמע צורם למרות כיוון נכון?

למה אתם ישר שוללים את דעתו?

יתכן והטוויטר שלו נשמע צורם מכיוון לא נכון ויתכן שהטוויטר שלו נשמע צורם מכיוון שהוא אולי מעדיף רכות או שיש לו אוזניים "רגישות".

בכל מקרה הצעתי היא כזו,לפני שאתה רץ להחליף את הטוויטר תנסה לכוון אותו מחדש ולנסות לשמוע את הסט שלך עם מגבר מחברה אחרת או מאותה החברה דגם יותר מתקדם ולפי זה לקבוע עם אתה רוצה טוויטרים חדשים או לא.

מקווה שעזרתי.

פורסם

צודקים,סליחה שלא הזכרתי איזה מגבר ופאנצל יש לי,המגבר הוא dsc-4125 mb quart

והפאנל של אקפליפס 3200,עכשיו מה אתם חושבים שצריך לעשות?

פורסם

מנסיון אני אומר הטוויטר הזה לא צורם היה לי את HSK165 ועכשיו יש לי את HSK163 (עדיין לא מותקן) ובשניהם הוא מורכב און אקסיס.

מה שכן האופי של הטוויטר הוא לא רך כמו המורלים או יותר חי (לפי דעתי) אבל בטח שהוא לא צורם, על ידי כוון לא נכון אפשר להפוך כל טוויטר לצורם.

ההמלצה שלי היא שתכוון את המערכת ולא כל מתקין יודע לכוון.

.

פורסם

לפני שאתה ממהר להחליף את הטוויטר:

1. האם המערכת מותקנת כמו שצריך? הרמקולים מחוברים לדלת היטב?

2. פאזות, בדקת?

כאשר רמקולים לא מורכבים כמו שצריך או שיש פאזות הפוכות בין הוופרים, נקבל מצב בו הטוויטרים מאוד דומיננטיים ואילו הוופרים כמעט ולא נשמעים.

בדוק את האמור לעיל לפני שאתה מבצע החלפה. הוופרים של ההרץ "חדים" יחסית לטוויטר בד, אך ממש לא אמורים לצרום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן אפשר להגיע עם הטויטרים הנ"ל לתוצאות יפות מאוד , שמעתי ולא פעם אחת.

אם אחרי כל הכיוונים ודברים עדיין צורם לך , הייתי ממליץ לך לבדוק את הטויטרים של SPACE1.

סטס.

פורסם

הוופרים ממש לא צורמים,שומעים בהם מצויין,אני חושב שבגלל שהאוזניים שלי רגישות אז הטווטרים חזקים לי מדיי,כי יש לי חבר שאוהב את זה כך ולא צורם לו.

איך אני יכול לבדוק את הפאזות,אני מפחד לגעת ברמקולים,אני לא מבין בזה.

מה לגביי המגבר ? הוא מתאים לרמקולים?

• תוכן חדש...