Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני מכיר את כותב הכתבה הנ"ל בוואלה, אך התיאור שלו מצייר את הרכב כקטסטרופה אשר אינה מפסיקה להתקלקל..

מנסיון משפחתי עם 2 רכבים, ושלישי שנקנה לפני מספר חודשים, הרכבים כולם גילו אמינות טובה מאוד למעט בעיה עם הרכב הראשון ממודל 2002 אשר בו הוחלפו שסתומים חשמלים בגיר.

הרכבים טופלו במוסכים מורשים מהטיפול הראשון, ומערכות האזעקה קודנים הותקנו אצל מתקינים מקצועים אשר ידעו את העבודה מול מערכת המולטיפלקס.

אני מניח שלזה יש חלק גדול באמינות של הרכב, בעיות מכניות ?? , לא שמעתי עליהם מעולם, ולשמחתי לא חוויתי אותם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כדי לקבל מושג, אפשר לראות את מחיר המחירון של האוטו.

אם לוי יצחק והשוק - שחתכו בעבר מחירים לצרפתיות ללא רחם - משאירים את מחיר המחירון ברמה קרובה לזו של היפניות (ואף עולה לעיתים), זה אומר שהתמונה רחוקה מלהיות שחורה (אגב, בירור קטן על כל מכונית פופולארית אחרת יגלה שלכל דגם יש את הפאולים שלו).

307 היא סתם עגלה לנהיגה ספורטיבית (לא בכדי היצרן לא הציע גירסאות ספורטיביות אמיתיות, 307WRC בטח לא יכולה להיחשב ככזו), אבל כקופסת שינוע אנשים - היא לגמרי לא רעה.

פורסם
לא אוהבים את ה- 307.

לדודה שלי היתה פיג'ו 307 שנת 2002, אחרי 80,000 ק"מ עשתה טרייד אין לפיג'ו 307 שנת 2007 חדשה מהחברה. לא יודע מה קרה לדגם החדש- אבל שלל בעיות, בעיקר חשמל.

מבחינת נהיגה לא אהבתי בכלל במיוחד את הגיר.

נשמע כמו בולשיט טהור לא יודע למה.. שלל בעיות?

פורסם
כן, לא פחות.

אתה מוזמן לקרוא הודעות קודמות שלי.

יכול להיות במקרה של דודה שלך זה מקרה פרטי הכל יכול להיות בכל מכוניות

מה שאני יודע ש307 אוטו מצויין ודיי אמין.

פורסם

בעיות חשמל ברכבים עם מערכת מולטיפלקס הם אות וסימן שמתקין "מקצועי " עשה התקנות ברכב.

כאשר פלייר ואיזולירבנד הם כלי עבודה בסיסים אצל מתקים כזה, רכב עם ערכת רגישה לנגיעות לא מקצועיות כמו המולטיפלקס היא ערובה לצרות בהמשך.

שוב , אינני יודע מהיכן הנתונים של כותב המאמר בוואלה, מעולם לא שמעתי את שמו, והוא אינו טורח לציין מהיכן נשאבו הנתונים, כך שהכול נראה לי מעט בעייתי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ידידי, לא כל מה שלא נשמע טוב, הוא בעייתי

כל הנתונים נאספו ממוסכים מורשים המטפלים בפיג'ו-סיטרואן ומשיחות שנערכו עם בעלי הרכב בפועל ובעבר.

חלק נכבד מנתוני התקלות, הגורמים והסימפטומים הגיעו ישירות מלובינסקי וממרכז השירות שלהם בבני ברק.

ולגבי שאר ה"חשדות", אין אצלנו ולא תהיה לעולם הטיה לשום צד באשר הוא בכל המאמרים המפורסמים באתר.

לגבי הכותב, ניר בן טובים, הוא אחד מהכתבים בוואלה!

קובי ליאני

עורך וואלה! רכב

פורסם
הטענה העיקרית (שלי לפחות..) כלפי ה 307 לא נוגעת דווקא לרמת האמינות שלה, אלא לעובדה שכמכונית צרפתית, היא איבדה את הערך המוסף שלה, מה שהופך מכונית טובה למעולה.

כיורשת ה 306, פיתחה ה 307 רמת ציפיות גבוהה למדי - אחרי הכל היא ירשה את אחת משלושת הקומפקטיות הטובות ביותר שיוצרו מעולם, ביחד עם האלפא סוד והפורד פוקוס.

פיג'ו פשוט עשתה מה שעשו יתר היצרנים - בנו קבוצות יעד דימיוניות ו "תפרו" להם מכונית שמתאימה לדרישותיהם.

במקום שהסדר יהיה הפוך, ופיג'ו תכתיב לשוק כיצד המכונית צריכה להראות ולהיות מתוכננת, כי רק ככה נולדות מכוניות גדולות באמת.

תפסיקו להתרפק על נוסטלגיה, תקראו את זה ותבינו איפה אנו חיים

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=73940&

אחרי שפיג'ו החליפו את ה-306 ב-307 המכירות עלו בהרבה.

ונכון, יש פה כמה חברי פורום שמתלוננים על העיצוב המוגזם ועל ההנאה שאבדה. מנהלי PSA אמרו שהם יקחו את דבריכם לתשומת ליבם (אחרי שתשכנעו אותם שהנוסחה שלהם כשלה).

פורסם
ידידי, לא כל מה שלא נשמע טוב, הוא בעייתי

כל הנתונים נאספו ממוסכים מורשים המטפלים בפיג'ו-סיטרואן ומשיחות שנערכו עם בעלי הרכב בפועל ובעבר.

חלק נכבד מנתוני התקלות, הגורמים והסימפטומים הגיעו ישירות מלובינסקי וממרכז השירות שלהם בבני ברק.

ולגבי שאר ה"חשדות", אין אצלנו ולא תהיה לעולם הטיה לשום צד באשר הוא בכל המאמרים המפורסמים באתר.

לגבי הכותב, ניר בן טובים, הוא אחד מהכתבים בוואלה!

קובי ליאני

עורך וואלה! רכב

עם כל הכבוד הנתונים לגבי מהות התקלות ברובה שגויה ובודאי שבהיקפה. אני לא אומר למרות הנסיון המושלם שלי עם הרכב שאין תקלות כלשהן כמו בכל רכב אפילו.. יפני!אבל התמונה שנוצרה היא חד משמעית מעוות ומציגה את הרכב כגרוטאה בסדר גודל של הדלתא הרומנית או bx.ואני אומר את מה שאני אומר על סמך נסיוני כנותן שרות לרכבי psa מ2002-2006 וממבחני עמידות בעיתונים ועיתוני רכב אחרים ל307.אשמח לקרוא כמו רבים אחרים את מדור "וואלה רכב" אבל הציפייה היא לתת לבעל מקצוע בתחום עם הבנה אמיתית ולא כתב שמצטט את מי שמצטט רק כדי למלא את דף הכתיבה.

פורסם
תפסיקו להתרפק על נוסטלגיה, תקראו את זה ותבינו איפה אנו חיים

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=73940&

אחרי שפיג'ו החליפו את ה-306 ב-307 המכירות עלו בהרבה.

ונכון, יש פה כמה חברי פורום שמתלוננים על העיצוב המוגזם ועל ההנאה שאבדה. מנהלי PSA אמרו שהם יקחו את דבריכם לתשומת ליבם (אחרי שתשכנעו אותם שהנוסחה שלהם כשלה).

נכון, ככה זה שמייצרים עוד גולף, המכירות עולות.

למרות שאני חובב נוסטלגייה ידוע, אני יודע היטב שהמכוניות החדשות טובות לעין ערוך ושיעור מהמכוניות "של פעם", רק חבל שבדרך לפיתוח מכונית טובה החליטו בפיג'ו לוותר על שני הנכסים הגדולים והמסורתיים שלה - נוחות נסיעה והתנהגות כביש ברמה גבוהה מאד, שהשתלבו היטב זה בזה.

וזה לא היה עיניין של יכולת אלא של סדר עדיפויות שהשתנה, ועל זה אני מצר.

ובדיוק מאותה סיבה התאכזבתי מהסיטרואן C4, שחוץ מכמה גימיקים אלקטרוניים אין בה שום סיטרואן.

עוד קומפקטית סתמית ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עם כל הכבוד הנתונים לגבי מהות התקלות ברובה שגויה ובודאי שבהיקפה. אני לא אומר למרות הנסיון המושלם שלי עם הרכב שאין תקלות כלשהן כמו בכל רכב אפילו.. יפני!אבל התמונה שנוצרה היא חד משמעית מעוות ומציגה את הרכב כגרוטאה בסדר גודל של הדלתא הרומנית או bx.ואני אומר את מה שאני אומר על סמך נסיוני כנותן שרות לרכבי psa מ2002-2006 וממבחני עמידות בעיתונים ועיתוני רכב אחרים ל307.אשמח לקרוא כמו רבים אחרים את מדור "וואלה רכב" אבל הציפייה היא לתת לבעל מקצוע בתחום עם הבנה אמיתית ולא כתב שמצטט את מי שמצטט רק כדי למלא את דף הכתיבה.

אני לא מבין למה הקיצוניות הזו בדבריך

כתב שמצוטט רק כדי למלא דף הכתיבה?! ולגבי בעל המקצוע שאתה רוצה שיכתוב את המאמר, חשבת על ההגינות שבדבר? מה היה קורה אילו איש לובינסקי (שכיר או נציג מוסך מורשה) היה כותב מאמר עיתונאי על נושא שכזה? היו עולות זעקות חמס על כתבה מגמתית שאינה הוגנת. הכתב תיחקר בעלי מקצוע רבים ואסף חומר במשך זמן ארוך ומיותר לציין שהוא אובייקטיבי ונטול משוא פנים.

ידידי, הכתבה לא מעוותת, לא בהיקפה ולא לגבי מהות התקלות.

יתכן מאוד שיש לך ניסיון טוב עם הרכב ולזה אני יכול לומר רק דבר אחד - בורכת, אתה ובעלי הרכב המאושרים.

בכתבה צוינו כל חוזקות הרכב בפרוטרוט (נוחות, איכות, בטיחות, ניצחון במבחנים השוואתיים מהעבר, על גרסאותיו) וכן גם כל התקלות שהועלו בפנינו מפי מוסכים רבים כולל זה המרכזי של היבואן. כך שהמידע הוא מידע רשמי ולא מצוץ מהאצבע.

לא הייתה לנו שום מטרה לשבח רכב כזה או להשחיר אחר בשום אופן, אלא לספק את המידע המדויק ככל הניתן. זה גם ברור שלא כל רכב חולה בכל שתואר, אלא מדובר בתופעות שהופיעו בדגם המדובר. יכול להיות שהרכב לא יסבול בכלל, יסבול רק מאחת, או מכולן יחד והיו מקרים כאלה.

בכתבה זו הבאנו בפני הקורא את מרב המידע שעמד לרשותנו בנושא אמינות הרכב, מה לצפות, מה קרה ומה לבדוק לפני קניה.

עכשיו נסה לחשוב על כך באופן הבא: מה היית אומר לנוכח נסייונך עם הרכב (עליו אני כלל לא חולק, אבל אתה לא היחיד בארץ שיש לו ניסיון עם הרכב הנ"ל), אם לא היינו מצליחים לדלות את כל המידע?

פורסם
אני לא מבין למה הקיצוניות הזו בדבריך

כתב שמצוטט רק כדי למלא דף הכתיבה?! ולגבי בעל המקצוע שאתה רוצה שיכתוב את המאמר, חשבת על ההגינות שבדבר? מה היה קורה אילו איש לובינסקי (שכיר או נציג מוסך מורשה) היה כותב מאמר עיתונאי על נושא שכזה? היו עולות זעקות חמס על כתבה מגמתית שאינה הוגנת. הכתב תיחקר בעלי מקצוע רבים ואסף חומר במשך זמן ארוך ומיותר לציין שהוא אובייקטיבי ונטול משוא פנים.

ידידי, הכתבה לא מעוותת, לא בהיקפה ולא לגבי מהות התקלות.

יתכן מאוד שיש לך ניסיון טוב עם הרכב ולזה אני יכול לומר רק דבר אחד - בורכת, אתה ובעלי הרכב המאושרים.

בכתבה צוינו כל חוזקות הרכב בפרוטרוט (נוחות, איכות, בטיחות, ניצחון במבחנים השוואתיים מהעבר, על גרסאותיו) וכן גם כל התקלות שהועלו בפנינו מפי מוסכים רבים כולל זה המרכזי של היבואן. כך שהמידע הוא מידע רשמי ולא מצוץ מהאצבע.

לא הייתה לנו שום מטרה לשבח רכב כזה או להשחיר אחר בשום אופן, אלא לספק את המידע המדויק ככל הניתן. זה גם ברור שלא כל רכב חולה בכל שתואר, אלא מדובר בתופעות שהופיעו בדגם המדובר. יכול להיות שהרכב לא יסבול בכלל, יסבול רק מאחת, או מכולן יחד והיו מקרים כאלה.

בכתבה זו הבאנו בפני הקורא את מרב המידע שעמד לרשותנו בנושא אמינות הרכב, מה לצפות, מה קרה ומה לבדוק לפני קניה.

עכשיו נסה לחשוב על כך באופן הבא: מה היית אומר לנוכח נסייונך עם הרכב (עליו אני כלל לא חולק, אבל אתה לא היחיד בארץ שיש לו ניסיון עם הרכב הנ"ל), אם לא היינו מצליחים לדלות את כל המידע?

לא אמרתי שבעל מקצוע של לובינסקי צריך לכתוב את הכתבה מה שאני אומר שבכדי להפיק כתבה ממצאת ואותנטית צריך לדעת איך לדלות את המידע ויותר חשוב מה לעשות עם המידע.מכיוון שאני יודע ב-ד-י-ו-ק מנסיוני המקצועי באחד ממרכזי שרות הגדולים של פיגו-סיטרואן באזור השרון{שהחליפו בעלות לפני כשנתיים}אם ובאיזה תקלות אכן מדובר אני יכול לומר לך שגם חלק מהדברים שרשם הכתב לזכות הרכב א-י-נ-ם נכונים.הכתבה לוקה בשגיאות מהותיות ואני יכול לומר לך לצערי שהכתב ביצע עבודה מרושלת והציג תמונה פשוט לא נכונה ושלילית בצורה מוגזמת לגבי הרכב וחבל.וזה מסתמך לא רק על נסיוני עם הרכב שלי.

• תוכן חדש...