Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע למה היא שמה סגינים על הספות.

כדי שהנילון לא יתלכלך.

ד"א עוד לא ראיתי פולנייה בלי כיסוי משובץ ופרחוני לטוסטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני יודע למה היא שמה סגינים על הספות.

כדי שהנילון לא יתלכלך.

ד"א עוד לא ראיתי פולנייה בלי כיסוי משובץ ופרחוני לטוסטר.

ההה , בוא לבקר אצל אמא שלי - והיא לא מהזן הפולני , בפרנציפ אנחנו קופצים לה על הספות

הורסים את סדר הישיבה סביב השולחן :wink: ובמיוחד תראה איך אבא שלי מאושר מהקטע :lol: הוא סובל כל השבוע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
קודם כל אני מכיר את הטכנאי הזה, הוא היה אצלי בעבר, והוידיאו הזה היה ביולי 2000 לתיקון אצלו לפי המדבקה מאחורה.

הוא לא לוקח כסף על השירות עד הבית, פעם הבאתי לו רדיו דיסק של פיליפס והוא לקח 50 ש"ח תיקון.

חוץ מזה שגם המיקרוגל שלי מקולקל (לאחר זמן החימום הוא מצפצף אבל ממשיך לעבוד ומתכבה רק אם פותחים את הדלת), וגם המערכת סטריאו קצת מקולקלת (טייפ לא עובד בשום אופן) אז חשבתי "על הדרך" לתקן עוד כמה דברים במקום להחליף.

המיקרוגל אצלי 6 שנים והמערכת 7 שנים- לא ממש ישן.

אנשים צריכים להבין שמוצרים ששומרים עליהם כמו שצריך מחזיקים לאורך זמן. יש לי גם רהיטים בבית בני 24 שנים שלא קורה להם כלום, ואני לא מדבר על רהיט מסכן, אלא על פינת אוכל וסלון.

לפני 3 שנים השקעתי סכום עתק וקניתי מיקרוגל ב250 ש"ח, כשהוא יתקלקל אני אשקיע סכום עתק עוד יותר נמוך ואחליף אותו בלי לחשוב פעמיים.

בנוגע לטייפ : אתה שומע קסטות של האח הגדול ? :)

דרך אגב, מהי קונסולת המשחק שאתה משחק בה ? אטארי? :)

מוצרים ששומרים עליהם בהחלט מאריכים ימים, יש לי מערכת חלקים מעולה שקיבלתי מתנה לבר מצווה (אני כיום בן 29) ועדיין עובדת תקין ,עד לפני חצי שנה השתמשתי בה,אבל זה לא אומר שבהזדמנות הראשונה איפסנתי אותה וקניתי מערכת קולנוע ביתית חדשה.

באותה בר מצווה קיבלתי טלויזיה טושיבה 18 אינץ' שעובדת עד היום (ראיתי אותה פעם אחרונה לפני חודשיים), זה לא אומר שלא נתתי אותה למישהו וקניתי פלזמה 42....

אגב, אני חושב שבאותה בר מצווה קיבלתי WALKMAN של סוני מתנה , כולל תמיכה ב DOLBY , אז אם אתה מעוניין , דבר איתי , אני עברתי לנגן MP3... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מזכיר לי איך לפני שבוע הוצאתי מהחדר שלי (8 מ"ר) שתי עגלות סופרמרקט מלאות בדברים ישנים שאני לא צריך, בינהם כונן דיסקטים 5.25", לוח אם של 486, מדפסת סיכות עתיקה, ערימה של כבלי IDE פגומים, זכרונות SIMM, והמון זבל אחר.

היו גם שני מסכי CRT אחד 17" והשני 19" שנמסרו.

כנ"ל וידאו טייפ פנסוניק מודל 92(עדיין עובד, ועדיין אצלי, עדיין לא למכירה), שאת מקומו תפס DVD טושיבה חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני יודע למה היא שמה סדינים על הספות.

כדי שהנילון לא יתלכלך.

הפוך גוטה !

שמים ניילון על הסדין. סדין מתלכלך מאבק. ניילון אפשר לרחוץ !

פורסם

שמר, אני אגלה לך סוד קטן.

סדינים אפשר לכבס והספה מגיעה עטופה בנילון אז לא חבל להוריד נילון חדש וטוב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז כמה בר מצוות היו לך? :shock:

30 שנה, לך תזכור....

התכוונתי שבאותו יום הולדת.... או WHATEVER.

אגב, STIO,יש לך בפורום מתחרה שלוקח אותך בהליכה: ESTK (אאל"ט)

486 DX2

קומפקט דיסק של חברה שלא קיימת

וזאת רק ההתחלה

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: מדהים איך כל פעם מחדש אתם מצליחים לקרוע אותי מצחוק עם השטויות שלכם :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אל תהיו מופתעים מאנשים שאוהבים לשמור על האלטיזעכן שלהם, יש גם כאלה וזו זכותם המלאה (למרות שב-2000 שח הם מסדרים לעצמם "מלתחה" חדשה עם מיקרוגל, DVD מקליט, טלפון סלולארי וצורב DVD דנדשים).

אגב, היום במוסך מצאתי את המתחרה (המבוגרת) של STIO: קשישה שמחזיקה פג'ו 206 מודל 2002 עם 7,000 ק"מ על השעון !!! בואו נראה את STIO מתחרה עם אוטו שעושה 1000 קמ בשנה ועושה טיימינג כל 3500 ק"מ !!!! :twisted::evil:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוגע לטייפ : אתה שומע קסטות של האח הגדול ? :)

דרך אגב, מהי קונסולת המשחק שאתה משחק בה ? אטארי? :)

MP3... :)

ככל הנראה הוא גם עדיין שם בשיער ברלנטין והבושם שלו זה ברוט :-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
שמר - שי צודק , המהדרין שומרים גם על הניילון .הניילון יקרע לא חרם :lol: .

אייל .

זהו, שהוא רגיל לפולנים דור 3.

הפולנים האמיתיים לא קונים שום דבר שמגיע עם ניילון.

הם מקבלים את זה ירושה מהדודה של הסבתא שעלתה עם הספה עוד מלודז', ובלודז' לא היו ניילונים :idea:.

פורסם
30 שנה, לך תזכור....

התכוונתי שבאותו יום הולדת.... או WHATEVER.

אגב, STIO,יש לך בפורום מתחרה שלוקח אותך בהליכה: ESTK (אאל"ט)

486 DX2

קומפקט דיסק של חברה שלא קיימת

וזאת רק ההתחלה

:)

מסתלבט עליי..:mm_smile:

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אגב, היום במוסך מצאתי את המתחרה (המבוגרת) של STIO: קשישה שמחזיקה פג'ו 206 מודל 2002 עם 7,000 ק"מ על השעון !!! בואו נראה את STIO מתחרה עם אוטו שעושה 1000 קמ בשנה ועושה טיימינג כל 3500 ק"מ !!!! :twisted::evil:

לא שאני בתחרות עם מישהו, אבל הנה ההוכחה שאפילו בשביל 1000 ק"מ בשנה צריך להחזיק רכב...

איך הקשישה תיסע לסופר לקניות, איך היא תיסע לקופת חולים?.. חבל שלא ראיתם איך מתנהגים כלפי קשישים באוטובוסים של אגד.

קשיש עולה ועוד לא מספיק להתיישב, והנהג דופק גז ומעיף את הקשיש המסכן עמוק לתוך האוטובוס. או במקרה אחר קשישה עולה עם קניות ואין מקום לשבת ואף אחד לא קם. אז אין תחבורה ציבורית נורמלית, מחזיקים רכב.

חוץ מזה אני לא צריך לעשות טיימינג, אצלי יש שרשרת ולא רצועה. שקודה היא לא פיג'ו :-)

• תוכן חדש...