Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

idq v2 מחרחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STAS-S

מה שרשמתה בקשר לעובי הקבל זה לא נכון - ככל שהקבל עבה יותר (בתנאי שמדובר על אותו אורך ) היתנגדותו קטנה יותר

הרי כידוע לך ככל שרוצים להעביר יותר זרם למגברים משתמשים בקבל יותר עבה ולא יותר דק , אתה גם יכול לראות את זה מתוך

I=R*V ( ב DC ) היחס הוא יחס ישיר בן הזרם להיתנגדות כאשר המתח שלך הוא קבוע (בין 12-14 V ) כך שמבחינת עובי הקבל לא צריכה להיות אצל הבן אדם שום בעיה - להפך אצלו זה מה שנקרא OVER KILL :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
הנה נתוני המגבר: http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&family_id=24&item_id=100033&locale=en_US&series_id=7

100 RMS בגישור ל 4 אוהם.

הפאנל שלך מוציאה 2.5 וולט בRCA, הגיין אמור להתאים את מתח היציאה בRCA של ה HU להגברה של המגבר.

אני מאמין שהמאקסימום גיין במגבר הוא סביב ה 6 וולט (לא מצאתי את הנתון המדוייק באתר של רוקפורד.).

זה אומר שכאשר הגיין על החצי, המגבר יכול לקבל בכניסה 3 וולט, זה אומר ש2.5 זה פחות מחצי גיין.

גם רשום שם שהוא מוציא 25RMS לכל יציאה? אז להאמין להם לא?....

הנה תעודת הלידה של המגבר שלי שתבין על מה אני מדבר:

98RMS X 4 לערוץ אבל באתר של רוקפורד רשום 25RMS אז איך זה יכול להיות?

בקיצור אחי הוא מוציא בסביבות ה300RMS X 2 ב4 אוהם אני לא סתם אומר

ואלכסנדר אז להשאיר את הכבל זה טוב? 8גייג'

33.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

הממברנה לא מתעקמת ולא נעליים- זה סתם אשליה שנוצרת כתוצאה מהמלצמה עצמה.

אני לא מבין את כל ההמלצות והחו"ד לגבי מה לא תקין בסאב וכל זה מצפיה בסרטונים שצולמו במצלמת פלאפון.

תגיע ביום שבת למפגש, נוכל לשמוע ולהבין מה בדיוק הבעיה של הסאב.

ייתכן שהרעש שאתה מדבר עליו זה מספיידר שהשתחרר, או אולי הדאסט-קאפ או אפילו המוביל סליל או המעבירים של הטרמינלים.

ייתכן שזה אפילו רק עניין של כיוון.

צריך לשמוע ולראות בעיניים.

תגיע ביום שבת, תחפש אותי, קוראים לי ניר.

אני בשמחה אעזור לך בעניין הזה.

under construction..

פורסם

ARIK.G

לא מסכים אתך בכמה דברים :

1. 2.5 V הHU מוציא כאשר הגיין בHU הוא על מקסימום ולא באופן קבוע ובכך בעצם מאפשר לך לשלוט על עוצמת ההגברה של אות הכניסה למגבר , הגיין של המגבר שולט על הגברה של אות היציאה .

2. לא צריכה להיות התאמה בין מתח כניסה באופן ישיר כי זה נתון משתנה ולא קבוע . רוב המגברים יכולים לקבל בכניסה מ 0.2 על 4 V וזה גם מה שרוב ה HU מוציאים .

3. המגבר הוא מגבר מתח זאת אומרת שהוא מוציאה יותר ממשהו מקבל - והרי שהוא מקבל בין 12 ל14 V . בקירוב טוב אם נניח שההספק שהוא מוציא לערוץ הוא 64 WATT נוכל להגיע לדברים הבאים :

P=I*I*R=V*I ההתנגדות שלנו היא 4 אוהם 4\64=I*I מכך ש I=4 A

מכך נוכל להגיע למסכנה שהמתח שלנו אחרי ההגברה הוא בערך 16V

אם נניח שהמגבר הוא 4 ארוצים וכל ארוץ צורך בערך 4 אמפר ונצילות היא 50 % - אז המגבר יצרוך בערך כי 32 A

* החישוב הוא חישוב מקורב בלבד כי ההגברה במגרים היא לא ליניארית

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

יכול להיות שחיברת את הסלילים בפאזה הפוכה אחד לשני ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו לקחתי + מסליל אחד חיברתי אותו ל- בסליל השני.

לקחתי את ה+ שנשאר מהסליל הראשון חיברתי ל+ של הטרמינל.

לקחתי את ה- של הסליל השני חיברתי ל - של הטרמינל ומשם ל+ ל+ ו- ל-

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תוכן חדש...