Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!

לפני כ9 חודשים קיבלתי דו"ח על מהירות מופרזת, נהגתי בדרך עירונית שהמהירות המותרת בה היא 60, ב95 קמ"ש. וכמובן הזמנה למשפט לינואר 2009.

יום למחרת אותו הדו"ח, נקבע לי שימוע אצל קצין משטרה, הגעתי והוא דיבר איתי, אמרתי לו שיש לי רישיון קצת יותר מ3 שנים וזו העברה הראשונה שלי הוא השתכנע והחזיר לי את הרישיון, רק הדגיש שאם עוד פעם אני אחזור אליו הוא יקח לי אותו בוודאות.

עכשיו תאריך המשפט כאמור מתקרב ואני חושש שיכולים לקחת לי את הרישיון או לחילופין לתת לי את מלוא גובה הקנס, אני מבין שביצעתי עברה וגם בפני השוטר שעצר אותי לא ניסיתי להתחמק רק אמרתי שבאמת מיהרתי.

מה לדעתכם ניתן או אפשר לעשות כדי למזער ככל הניתן את רוע הגזרה?

אני יכול לדבר לליבו של השופט בקטע שהחזירו לי את הרישיון למחרת ושמאותו דו"ח אין לי ולא היו לי בנוסף שום עברות קודמות וכ"ו?

תודה רבה וסופ"ש נעים וזהיר!

פורסם

יש לך 2 אופציות לפי מיטב הבנתי:

1. לנסות ליצור קשר עם התובע המשטרתי ולנסות ולסגור עיסקת טיעון מחוץ לבית המשפט.

2. לקחת עו"ד , כיוון שמצב הרוח של בתי המשפט היום הוא לכיוון חזק של שלילה וקנסות ..

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אגב, אחרי עיון בפורום אני שמתי לב שרבים כתבו שתפסו אותם במהירות מסויימת ואז ביצעו הפחתה, לי לא נאמר על זה דבר וככל הזכור לי השוטר הראה לי את המכשיר "ממל"ז" שכתוב עליו 95 ק"מש וזה מה שהוא גם כתב בדו"ח. אז אם היו מפחיתים 5 קמ"ש זה יכול להפחית את החומרה של העברה? כי לא עברתי את ה30 קמ"ש מעל המותר?

פורסם

תובע משטרתי? איפה אני יכול לאתר אותו? באותה תחנה שבה עברתי את השימוע?

כן לגבי 2 אני יודע לכן אני מעט חושש, הבעיה ששכירת עו"ד זה מינימום 2000 ש"ח.

זה לא פשוט ביחוד שאני סטודנט בלי עבודה מכניסה במיוחד :S

פורסם

חפש את אסף שמיר פה בפורום. בטח יש טלפון שלו. דבר איתו לגבי שכר עו"ד

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...