Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בשבועיים האחרונים עם מצבר גמור. כמה בקרים נאלצתי להניע עם קבלים. היום לא הצלחתי להניע, הלכתי וקניתי מצבר. הרכב לא מניע עם המצבר החדש. חשבתי אולי הצפתי את הפלגים: הורדתי, ניקיתי,החזרתי, עדיין לא מניע. בדקתי אם יש ניצוץ :

אין ניצוץ

מה שרפתי?

פורסם
קרבורטור או הזרקה?

הרכב הזרקה ואפילו רב נקודתית :roll:

אין צורך להגיב, מוטב לנעול את השרשור!

לפי חוקי הפורום החדשים מתאריך 1/12/08, שרשור הנפתח ללא פרטים מינימלים, של סוג הרכב, שנת היצור, גודל המנוע, סוג תיבת ההלוכים, סוג מערכת הדלק, הזרקה או קרבורטור, ובמקרה של חיפוש של בעל מקצוע מועדף,חובה גם לציין אזור גאוגרפי מועדף.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

moelia, אתה יכול לפרט יותר? האם סטרטר עובד רגיל?

אצלך דגם עם קרבורטור, נכון? יכול להיות, בגלל מזג אויר קר, יש להשתמש בצ'וק במידה והוא לא אוטומטי? :roll:

ניסית להניעה בדחיפה, למרות שמצבר חדש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
moelia, אתה יכול לפרט יותר? האם סטרטר עובד רגיל?

אצלך דגם עם קרבורטור, נכון? יכול להיות, בגלל מזג אויר קר, יש להשתמש בצ'וק במידה והוא לא אוטומטי? :roll:

ניסית להניעה בדחיפה, למרות שמצבר חדש?

קרא כאן:

הרכב הזרקה ואפילו רב נקודתית :roll:

בברכה

צביקה

פורסם

הפתרון יכול להיות הרבה יותר פשוט, יכול להיות שהאוזניים שמתחברות לקטבים של המצבר לא מהודקות מספיק, תבדוק את זה לפני שאתה מתחיל לפרק את כל הרכב, בהצלחה

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

הרכב הזרקה כפי שציין צביקה.

הסטרטר מסתובב, אפילו הייתי אומר טס. האוזניים אולי לא אדוקות לגמרה כהייתי בלחץ בזמן שהתקנתי את המצבר.

אין ניצוץ מהחוט הראשי שניכנס לדיסטרבוטר.

רכב עם מצבר מלא יניע גם בלי אלטרנטור תקין

פורסם
האם כאשר הרכבת את המצבר בדקת טעינה של אלטרנטור ?

יתכן ונסיעה ללא מספיק מצבר פשוט גרמה לאלטרנטור לשבוק חיים ועכשיו הכל מת ואתה לא יכול להניע בכלל.

.

גם אם לא היתה טעינה של האלטרנטור, היה צריך להניע.

גם אם האלטרנטור שבק חיים, היה מניע כי המצבר חדש זאת לא הבעיה.

הפתרון יכול להיות הרבה יותר פשוט, יכול להיות שהאוזניים שמתחברות לקטבים של המצבר לא מהודקות מספיק, תבדוק את זה לפני שאתה מתחיל לפרק את כל הרכב, בהצלחה

אם האוזניים שמתחברות לקטבים של המצבר, לא היו מהודקות, אז איך הוא נתן סטרטר ובדק ניצוץ ?.

גם זאת לא הבעיה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יכול להיות שרכיב ההצתה נפגע, מכיוון שאינני מכיר את הרכב הנ"ל איני יודע אם מדובר בהצתה רגילה או אלקטרונית, מודול הצתה או תזמון ממוחשב וכו'. צריך לעבור על מערכת ההצתה. רכיבים אלה עלולים להיפגע ממכות מתח/שימוש לא נכון בכבלים.

פורסם

הוא כתב שאין ניצוץ אם אני לא טועה, בכל אופן תהדק היטב את האוזניים (ממש חזק) ונסה שוב, רק לא הבנתי, אתה שומע סטרטר או לא?

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
הרכב הזרקה כפי שציין צביקה.

הסטרטר מסתובב, אפילו הייתי אומר טס. האוזניים אולי לא הדוקות לגמרי. כאשר הייתי בלחץ בזמן שהתקנתי את המצבר.

אין ניצוץ מהחוט הראשי שניכנס לדיסטרבוטר.

רכב עם מצבר מלא יניע גם בלי אלטרנטור תקין

שלום רב!

עדיין לא מאוחר להדק נעלי כבל למצבר.

בדוק באור יום, האם, ללא כוונה תחילה, שכחת לחבר, כבל נוסף המתבהר לנעל כבל חיובי במצבר.

או כבל אחר בחיבור למפלג או לסליל ההצתה, שבלעדיו, לא יסופק זרם לסליל ההצתה.

סטרטר מסתובב במהירות, לא מוכיח עדעיין שהמנוע מסתובב, ולא הבנדיקס מחליק ומסתובב באוויר, ללא שילוב בגלגל התנופה(נדיר).

בברכה

צביקה

פורסם

הידקתי את האוזניים. הקבלים הקטנים מחוברים גם כן. חשבתי שאולי יש מישהו בפורום שנתקל בארוע דומה וידע למקד אותי. זה שמשהו השתבש במערכת שמובילה מהמצבר לפלאג הכן נשמע הגיוני. הייתי מעדיף שיהיה מדובר באיזה פיוז או רלה שנשרף כתוצאה מנפילות מתח

פורסם

אם הייתי משלם לא הייתי שואל יא חוכמולוג. לא שילמתי, טופל על ידי צד שלישי. מעניין אותי באילו סכומים מדובר

***ואותנו רק מעניין שתתיחס בכבוד לאלו שמנסים לעזור לך - ננעל ! הנהלת הפורום***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...