Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב של אחי, דיהטסו טריוס 1300 שנת 98.

הרכב עבר התחממות ופריצת אטם ראש.

התקלה תוקנה במוסך בצורה יסודית ומקצועית תוך יישור שטח בראש, שיפוץ מלא של הראש, אטם ראש חדש והכל טוב.

לפני כמה ימים (5 חודשים לאחר תיקון התקלה) פתאום שוב מופיע שמן במים (ללא התחממות) והאותו שותה מים בכמות של 1 ליטר על כל 100 ק"מ.

חזרה למוסך, נזיפה על מהות התיקון החוזר מורידים ראש ו...הכל תקין. :shock:

הראש נשלח ליישור חוזר אבל אין צורך ביישור, הראש נסגר עם אטם חדש בעזרת מוט מומנט (כמובן) והאוטו שותה מים כאילו אין מחר.

חשוב לי להדגיש שאין נזילת מים חיצונית.

באופל שלי היה מצנן שמן שמבוסס על קרור מים ופעם בעת תקלה המים והשמן התערבבו שם, האם בטריוס גם יש כזה?

יש איזה עצות או רעיונות?

תודה מראש

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא יודע איך זה בדיהטסו טריוס אבל ישנה אפשרות שהאטם ראש יושב אחד על אחד אבל בעצם האטם לא מתאים, והוא של דגם אחר של טריוס (נפח שונה וכד').

יכול להיות? שווה לבדוק את העניין.

ציינת שהראש עבר שיפוץ כולל, במקרה הזה הראש מנוע עבר "טראומה".

לא ציינת אם הוחלפו ברגי ראש, או נבדקו לפי מידות יצרן לגבי התארכות וגבול מידה אפשרי שניתן יהיה להשתמש בחזרה בברגים.

זאת גם יכולה להיות אופציה.

• תוכן חדש...