Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,נוצר לי חלון של הזדמנות לקנות את הרכב שאני חולם עליו כבר לפחות 3 שנים -מאזדה לאנטיס עם גג נפתח.

מדובר ברכב שנת 1999 יד 1,שנמצא במגרש רכב בחיפה ואני מעוניין בהחלפה על הדייהטסו אפלאוז שנת 97 שברשותי .

ההתלבטות היא קשה:

דברים לטובה: הרכב יד ראשונה ועבר לדברי בעל המגרש 127,000 קמ" בלבד,על האמינות של מאזדה לעומת דייהטסו אין כ"כ מה להשוות,הרכב יותר מודרני,1600 היו הרבה בליסינג /השכרה וכאן מדובר על יד פרטית.

לפעמים,יש מציאות שמגיעות למגרש.

יש לי אפשרות להסתדר עם בעל המגרש על החלפה תמורת הוספת כסף.

דברים לרעה:

מדובר במגרש ומקריאת הדביקים וגם מניסיון רע עם רכבי הראשון (אופל קדט 82,אוטומטי הזכור לטוב),אין סוף לקומבינות ולרמאויות שמתרחשות שם,קילומטרא'ז-לא בטוח שאוכל לדעת אם הוא אמיתי בהנחה שאין ספר טיפולים.

מה שמפחיד אותי יותר מכך ונכון שגם מקנייה מפרטי יש סיכון זה שרוב מכוני הבדיקה לא נותנים אחריות על הגיר האוטומטי שהוא נקודה רגישה גם ברכב הזה ועלול לעלות די ביוקר.

עוד בעיה שבגללה אני מעוניין בהחלפה: סוכן הביטוח שלי לא יעשה לי בתום תקופת הביטוח עוד 3 חודשים מקיף כי ערך רכבי נכון להיום מתחת ל-20K ואין לי כח להתעסק עם צד ג',כבר אכלתי אותה פעמיים לפחות.

מה הייתם מייעצים לי לעשות ? האם למרות שמדובר במגרש יש סיכוי מסויים שהרכב יהיה טוב ?

כמובן שאלך למכון בדיקה (יש לי היכן לבדוק,לאבי הייתה מאזדה 1600 שהיתה מטופלת במורשה מאזדה באיזור מסויים ושם מכירים אותנו טוב ולא חושב שהקומבינטור יכיר אותם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...