Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי בתחילת שבוע הבא אמור להחליט סופית בנוגע לרכב ולגשת להזמין ויש לו כמה שאלות.

1. אם יש הבדלים מהותיים (בכל מיני היבטים) בין שני הרכבים, אשמח לקבל פירוט.

2. עם הנווארה 2007 יש לנו ניסיון מצויין, ועל ההילקס יש באינטרנט תגובות קיצוניות מאוד ("רכב מצויין" / "לא היילקס של פעם"), ידוע לכם על מחלות בהיילקס החדש או סיבות להתרחק?

3. חשוב לנו מאוד לדעת אם בזמן הקרוב יצא לאחד מהם דגם חדש, מה שיגרור ירידה תלולה בשווי הרכב ואולי יהיה שווה לחכות לדגם החדש.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום :-D

פורסם

במיבחני הרכב הנווארה לקח גם את ההיילקס וגם את האנטר אבל החברה עם הנווארה טוענים לשרות מחפיר מצד היבואן בניגוד לטויוטה שהשרות שם מעולה.

פורסם

השירות שאנחנו מקבלים מיבואן ניסאן הוא בסדר גמור.

אשמח לתשובות נוספות לשאלות ששאלתי בהודעה הראשית.

נ.ב.

יש שמועות על טנדר חדש של ניסאן, יש בזה משהו?

פורסם

אצלנו בחברה כעת עומדים לרכישת ההיילקס נוסף לאחר התלבטויות קשות.

המילה האחרונה לדעתי בהתלבטות שלך.

שטח/אמינות/סחירות/עבודה פיזית וסחיבה: היילקס

נסיעת כביש/איבזור ומראה פנים: ניסאן.

אני ממליץ לך לחכות ל 1 בינואר שיגיע הדגם החדש עם גיר 5 הילוכים,שיפור קל בהספק ל 172 כ"ס ושיפור מומנט ל 42 קג"מ,שיפור האצה 12 שניות,שיפור תצרוכת דלק,שיפור מתלים ובידוד רעשים שאמורים להעלות אותו דרגה אחת למעלה וכל זה כמובן במנוע ה 3 ליטר. במנוע ה 2.5 ליטר גם יהיה שיפור במיוחד בהספק שיצמח ל 120 כ"ס.

שורה תחתונה אם אתה מחפש רכב לעבודה ממוצעת ונסיעת כביש ומראה פנימי חשובים עבורך, הניסאן זו הבחירה בשבילך.

אבל אם אתה מחפש רכב עבודה אמין וחזק ולא עצלן, רכב אמין וכמובן סחירות טובה יותר מכולם אז לך על ההיילקס.

אנחנו אישית לעבודה קונים רק היילקסים מנסיונות שופעות שנים.

אצלנו בחברה 2 היילקסים 400,000 ק"מ , אפס תקלות עד כה. עובדים מהבוקר על הלילה בהובלות חומריי בנייה לספקים, הרכבים לדעתי עוברים התעללות קשה ולמרות זאת לא מאכזבים. אלו הנסיונות שלנו עם הרכב ככה שאני ממליץ לך לשאול אנשים עם ניסאן.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

היילקס אף פעם לא אכזבה.

הדגם הישן יותר שבבעלות בן משפחה נוסע בלי הפסקה יום ולילה כבר קרוב ל-11 שנה, סוחב עליו משקלים עצומים ועגלה רתומה, ועד כה לא אכזב.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות! אתם עוזרים לי מאוד ואשמח לקבל עוד כמה שיותר מידע על הרכבים!

אני ממליץ לך לחכות ל 1 בינואר שיגיע הדגם החדש עם גיר 5 הילוכים,שיפור קל בהספק ל 172 כ"ס ושיפור מומנט ל 42 קג"מ,שיפור האצה 12 שניות,שיפור תצרוכת דלק,שיפור מתלים ובידוד רעשים שאמורים להעלות אותו דרגה אחת למעלה וכל זה כמובן במנוע ה 3 ליטר. במנוע ה 2.5 ליטר גם יהיה שיפור במיוחד בהספק שיצמח ל 120 כ"ס.

דגם חדש של ההילקס או הניסאן?

פורסם

דיברתי כמובן על ההיילקס.

שווה לך לחכות מוסיפים הילוך נוסף כמו שציינתי לעיל.

עכשיו יש לציין שעם שיפור המיתלים שיהיה בינואר גם מן הסתם תשופר איכות הנהיגה מה שאומר שיכול להיות שהבוחנים של MOTOCAR יצתרכו מבחן חוזר.

אני אישית הייתי הולך על ההיילקס ללא היסוס, מה שכן שהוא סחיר יותר ואמין יותר, ומיוצר לעבודה קשה יותר ככה שלא יהיו לך אכזבות רציניות, מקסימום טיפה פחות נח בכביש לא דברים קריטיים, אני ממליץ לך לערוך כמובן נסיעת מבחן על כולם לראות פערים. אגב הגיר החדש של היילקס הוא גיר המוכר לנו מהלנד קרוזר מה שאומר שזה גיר מצויין!

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בשביל אדם פרטי שמחפש טנדר ישר לעבודה, ההילקס הוא הטוב ביותר.

ברגע שתצטרך למכור את הניסאן, תהיה לך בעיה, כי תצטרך להוריד הרבה מהמחירון, בעוד שבטויוטה, כמעט תמיד הטנדר מוצע במחיר מחירון ולמעלה ממנו (אותה בעיה, ואפילו חמורה יותר, בהאנטר, שם ירידת הערך דרמטית).

שנית, אם מחלקת הטנדרים של קרסו היא אותה מחלקה כמו המשאיות שלהם, אני ממש לא ממליץ.

כבעל משאית ניסאן אתלאון 12 טון לשעבר, אני מזהיר מאוד מבחינת השירות, ובמחינת התקלות קטנות-גדולות שהיו לנו איתה (אוברול ב70K ק"מ, להזכיר לך, משאית.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...