Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בן לנטיס לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הם טועים ומטעים (וזו לא הפעם הראשונה. נתקלתי כבר בכמה כתבות שלהם). ייתכן שאולי הם התכוונו לגיר הרובוטי בדגמים שלאחר מתיחת הפנים (Mk2B). למרות שהוא גם לא בעייתי, אלא דורש מעט הסתגלות, כמו כל גיר רובוטי אחר.

אין בעיות עם הגיר הרציף. הELX הקודמת שלי, לדוגמא, שירתה אותי נאמנה במשך השנתיים וקצת שהיא הייתה שלי, ללא שום בעיות וצריכת דלק מופתית של לא פחות מ 13.5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית.

!AWDSOME

פורסם
יפה! עכשיו כבר נקודת המוצא שלך הרבה יותר טובה.

בשלב ראשון, הייתי פוסל את הלאנטיס, ולא בגלל שהיא רעה, אלא פשוט בגלל שהיא לא מתאימה לאופי השימוש שלך. בתוך ת"א אתה תצטרך רכב קטן שיוכל להכנס לחניות צפופות ושיהיה חסכוני בדלק. יתכן והלאנטיס אכן אמינה, אבל היא בעליל לא תתאים למשימה.

מצד שני, גם הפולו לא מציאה ברמת המחיר המוגזמת שלה. תמורת פחות כסף אתה יכול לרכוש סיאט איביזה או אפילו סקודה פאביה, שיהיו שתיהן זהות מכאנית לפולו אך זולות ממנה.

רכב נוסף שהייתי לוקח בחשבון הוא פיאט פונטו ספייס בעלת גיר רציף. מדובר ברכב חסכוני ביותר, עם מחיר רכישה נמוך ומצוין לאופי השימוש שלך. הגיר הרציף מציע אינסוף יחסי העברה, מה שמבטיח נסיעה חלקה, נעימה וחסכונית.

במכוניות הקטנות, כל עוד לא מדובר ביאריס (שהמחירון שלה בשמיים), ההבדלים במחירונים הרבה יותר זניחים והמחירים של הפולו בכלל לא מנופחים. (למיטב ידיעתי פולו 2003 אוטומט עולה כ45-40 אלף ש"ח)

כרכב בתוך ת"א הייתי לוקח רכב סופרמיני בלבד. הבעיה בפולו הזאת שהיא התנפחה למימדים של גולף.

אני דווקא הייתי הולך על פולו משנת 2001-2002 , הצורה הקודמת, שהמחירון שלה זול, והיא גם קטנה יותר פיזית.

(ונשאר עם איזה 10K עודף לפחות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים. אם הפולו היתה הברירה היחידה, כנראה שגם אני הייתי הולך על אותו המודל שאתה ציינת - במיוחד לאחר שנהגתי רבות במודל 06' שלא בדיוק היתה להיט מאילנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...