Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בתקציב של 50-55 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם נהגים ונהגות יקרים שלי,

לא מזמן קבלתי את הרשיון, ואני כבר חושב לקנות אוטו, אז הנה כמה פרטים (חשוב לזכור שאיני מבין הרבה במכוניות).

1. את הרכב אנחנו רוצים לקנות מחברת ליסינג, משהו שיהיה שנת 2005-2006 (אם יש לכם הצעות נוספות, בכיף).

2. בגדול האוטו בשביל שאוכל לחזור מהאוניברסיטה הביתה ובחזרה פעם בשבוע (מאריאל לחיפה), שזה נגיד משהו כמו 200-250 ק"מ בשבוע (פלוס עוד כמובן נסיעות בעיר פה ושם).

3. חשוב כמובן שלא יזלול הרבה דלק, יהיה מהימן, ותיקונים לא יעלו הרבה.

4. ועדיף כמובן אוטו שאהנה לנהוג בו, ולא אוטו שיגרום לי סבל.

בהתחלה חשבנו על יונדאי גטס, אבל אז קראתי בפורום שהוא לא מומלץ, לא סוחב בעליות, לא כיפי לנהיגה וזולל הרבה דלק, אחרכך חשבנו על סקודה פאביה, הידנית עם 100 כ"ס, קראתי בפורום שהיא נחמדה, אבל החסרון, כפי שאני רואה אותו הוא בכך שאין לה כמעט שוק בישראל, ואם נמצא לקנות בליסינג, יהיה קשה למכור אח"כ. ולפי מה שאמרו לי, חלקי חילוף ותיקונים יעלו יחסית הרבה (האם זה נכון?).

אחרי זה חשבנו על הונדה ג'אז. מה שגרם לי לרדת מהעניין זה המחיר (אפשר לקנות בתקציב שלי ג'אז שנת 2003, לא בטוח שכדאי) וזה שיש לה 83 כ"ס (לעומת ה90+ של האחרות זה נראה קצת, האם היא סוחבת?).

לאחר מכן חשבנו על שברולט אוואה, אבל כשקראתי פה שהיא קבלה 1.5 כוכבי בטיחות, ישר הורדתי אותה מהרשימה.

וזהו, עכשיו אין לי מושג, חשבנו בכיוון של דייהטסו, אין לי משוג איזו, או טויוטה יאריס, אבל שוב, כל הצעה תתקבל בברכה.

מצטער שהפוס כזה ארוך, פשוט חשבתי שעדיף שאפרט פה כמה שיותר, ותודה מראש לכל מי שמגיב או אפילו לוקח את הזמן לקרוא :wink:.

• תוכן חדש...