Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לדוד שלי יש מיצובישי פאג'רו שנת 2001 מנוע 2800 טורבו דיזל(הדגם שלפני הKING)

לפני כמה חודשים נקרעה לו שרשרת טיימינג, וכמובן ש"הלך" לו ראש המנוע.

הוא קנה ראש מנוע חדש לגמרי(לא משופץ) , אבל ערום ללא שסתומים וכו'.

אחרי הרכבת הראש(במוסך לא מורשה) החלה שריקה מהטורבו, המחיר שאמרו לו שיעלה לתקן את הטורבו עבר את ה 10K עד כמה שזכור לי.

הוא מצא שלקנות את הטורבו בעצמו, עולה בערך שליש מהמחיר, ולכן קנה אותו, ונתן למוסך להחליף, אך זה לא פתר את התקלה, והמוסך טען שהטורבו לא תקין.

דודי ניגש שוב לחנות , וקיבל טורבו חדש, שגם אותו הרכיבו במוסך, הפעם מוסך מורשה של מיצובישי, והרעש לא הפסיק!.

החליפו גם סעפת- לא עזר.

נאמר לו במוסך השני שהטורבו לא בסדר- נרכש טורבו חדש, וגם זה לא פתר את הבעיה.

השאלה שלי היא האם זו בעיה מוכרת בפאג'רו מהמודל הזה, והאם זה נשמע לכם כמו טורבו מדגם לא מתאים , או בעיה מוכרת נוספת שידועה שיכולה להיות קשורה לטורבו או לרכב מסוג זה.

השריקה מופיעה רק בלחיצה על דוושת הגז, בערך ב 1600 סל"ד ומעלה, ממש מחרישת אוזניים, אבל הרכב סוחב דווקא לא רע.

תודה רבה לכולם, חג שמח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שריקות מתא המנוע יכולות להגרם בנוסף לאחר שמרכיבים את הטיימינג לא נכון או מותחים אותו חזק מידי!

ועליו לשחרר טיפה את הגלגל המותח כדי שירד טיפה הלחץ מהטיימינג...

שוב לא חייב להיות דווקא מהטורבו עצמו..

ץנסה לבדוק את זה אני חושב שאולי זה יפתור את הבעיה

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

תודה לך,

אבל זה לא רעש של מיסב שמופעל עליו לחץ בוודאות!

זה כמו רעש של יניקה\פליטת אוויר, מחריש אוזניים!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
תודה לך,

אבל זה לא רעש של מיסב שמופעל עליו לחץ בוודאות!

זה רעש של יניקה\פליטת אוויר, מחריש אוזניים!

החלפתם טורבו וזה לא פתר את הבעיה - כדאי שתחפשו את הבעיה במקום אחר (צנרת גדישה\יניקה וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק את הטורבואים הישנים שירדו מהרכב לסימני השחזה של המניפה במכסה.

יש לבדוק טוב את בית הפליטה והווסטגייט לסדקים(במידה ולא הוחלף עם הטורבו)

יש לבדוק את צנרת הגדישה ואת האינטרקולר לסדקים.

לי זה נשמע יותר כמו בריחת גדישה מסדק קטן מאוד שיוצר רעש.

אורן

פורסם

האמת שרעש שריקה נשמע לי יותר כמו רצועה כלשהי...נכון שאתה בטוח שזה לא...אבל קשה לי להאמין שאחרי שהחלפתם טורבו הבעיה נובעת ממנו.

מה עם צנרת פליטה? אתה יודע מה עבר עלי חודשיים של רעש? הייתי בטוח שהמנוע הולך להתפוצץ לי באמצע נסיעה...

בסוף השריקה הנוראית הייתה חור קטנצ'יק בצינור גמיש (ליד הממיר הקטליטי) בשביל 300 שקל סבלתי כל כך הרבה...

רעש יכול להיות בערך ממיליון ואחת סיבות....אני חושב שזה שנתן לכם את האבחון שהטורבו (החדש אגב) אינו תקין

יש לו חור בהשכלה,גשו למוסך אחר,אף אחד לא ממש יודע לפתור רעשים ברשת

• תוכן חדש...