Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרצדס SE280 לא במצב הכי הכי טוב כמו שאתם רואים...

חבל עליה.

3344mj2.th.jpg

לא סתם S קלאס, זו W109 קופה, ואחת ממש כמוה, עם מנוע 3.5 בצבע ירוק ומושבים לבנים הייתה מסתובבת באזור צפון ת"א לפני כשלוש שנים במצב לא פחות ממעולה.

אם זו היא, זה ממש מפתיע לראות את הריקבון במכסה האחורי - האוטו היה יפייפה ממש לא מזמן.

HFturbo

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאט 127 שנת 83' בצבע כהה כלשהו (היה חושך) נצפתה אתמול בשעה 23:00 בחניון התחנה המרכזית בלב המפרץ בחיפה. נראית במצב טוב.

פורסם

חיפה, רחוב ליאון בלום 52:

פיאט 127 לבנה שנת 83 חונה ונוסעת שם יום יום

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רח' גרשון בת"א: חיפושית "אמריקאית" ירוקה, משמשת כמחסן/מזבלה. נראית במצב לא רע יחסית, וחבל שעומדת ככה. עד כמה שאני זוכר- טסט או נגמר לא מזמן לפי המדבקה, או עדיין בתוקף, אבל אני לא בטוח בזה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האם במקרה היא גם דגם ג'ינס?(ג'נטים בצורת X ,דשבורד שחור -ירוק,וריפודים מגי'נס)

נשמע מעניין..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא שמתי לב... מה שבטוח- חלון עגול מקדימה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האם במקרה היא גם דגם ג'ינס?(ג'נטים בצורת X ,דשבורד שחור -ירוק,וריפודים מגי'נס)

נשמע מעניין..

גינדי ציין שהיא "אמריקאית" (מקפרסון מקדימה).

דגם הג'ינס היה מבוסס על הדגם הגרמני בלבד (מוטות פיתול וחלון ישר).

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

טאונוס 12 אמצע שנות השישים

נראה שלא מטופלת כראוי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
בחולון,מי מזהה?

כפי שקודמי אמר פורד טאונוס, לא ידעתי ששרדו כאלו.

אודה לך אם תוכל לשים לו פתק על החלון עם טלפון שלי ליצירת קשר בנוסח הבא.

"הייתי מעוניין ליצור איתך קשר ולשתף אותך במיפגשי פורד 0525554246 אופיר"

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
בחולון,מי מזהה?

טאונוס 17 M שנות ה60

היתה לנו כזו שאמי קנתה כי לא רצתה לנסוע ב פגו 404 כמו כולם

פורסם
כפי שקודמי אמר פורד טאונוס, לא ידעתי ששרדו כאלו.

אודה לך אם תוכל לשים לו פתק על החלון עם טלפון שלי ליצירת קשר בנוסח הבא.

"הייתי מעוניין ליצור איתך קשר ולשתף אותך במיפגשי פורד 0525554246 אופיר"

למיטב ידיעתי הרכב הנ"ל משמש את בעליו כרכב יומיומי, ולעבודתו.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...