Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rav-4 2002 עם קוד תקלה P1135

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולנציק שלי !תודה לך...

עזרתי לי מאוד , בנתונים ששלחתי לי, ירבו אנשים טובים כמוך !, תודה גם לחיים יודקביץ היקר שתמיד בין הראשונים לעזור. תודה לדני שמעבר לים וגם לדניאל המקסים והחכם !.

בעזרתכם מצאתי פין משוחרר בחיבור למחשב.

כמו דפוק רצתי והחלפתי חיישן לבמדא חדש מקורי במחיר של 637 ש' ,בסוף זהו פין עלוב חופשי . הודות לחברי הגעתי לגורם הבעייה .

BONNE ANNEE

שנה טובה לכולם

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מאוד לא אופייני ליצרן יפני, יש להם מחברי חשמל וריתמות מאוד אכותיות ועם אפס תקלות.

להערכתי ומנסיוני זה נבע רק מהתעסקות של חשמלאי בחווט בעקבות התקלה, דחפו לשם משהו כדי למדוד התנגדות וכדומה.

פורסם

דנידין , אכן כך , יש סמנים "לנגיעות" בצמת החוטים , הצמה לא מונחת כראוי ויש הרבה איזולירבנד . לאחר שהבעייה נפתרה , הלקוח סיפר לי שכבר החליפו לו חיישן לא מקורי בסך 250 ש' ומאחר שזה לא פתר לו את הבעייה הותקן החיישן הישן למקומו.

אני החלפתי חיישן מקורי ולא עזר , לו רק הייתי משווה את ההתנגדויות בין שני החיישנים החדש והישן לא הייתי צריך להחליף את הישן. המהירות היא מהשטן . (דרך אגב ובשושו........אני ספגתי את עלות החיישן החדש שאותו לקחתי לעצמי כי לא ניתן להחזרה) , הלקוח שילם לי 300 ש' עבור האיבחון שכמובן החיישן הישן שלו היה תקין ועדיין מככב בסעפת הפליטה בבנק 1.

כאמור זהו חיישן טיטניה עם פס רחב , הבעייה הייתה מקו החימום של החיישן , לאחר מדידות המתח וההתנגדות התברר שהחיישן המקורי שלו היה תקין , הנתונים ששלח לי גולן נתנו לי את המפתח לאיבחון.

מסקנה : ללא ספרות מקצועית החיים קשים יותר !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לאיש מבאר שבע בכייף אחי

ברגע שבודקים לפי הסדר את רצף הבדיקות כפי ששלחתי לך אז אני מבטיח שנמנעים מלהחליף סתם חלקים (מה שהרבה עושים היום) כל הכבוד לך בגישה מול הלקוח שלא גביתה ממנו כסף עבור החיישן סחתיין על היושר.

כן ירבו כמוך שעושים לענף שלנו רק טוב

פורסם

טוב נו, אני גם שמח שהתקלה נפתרה אבל אל תהיו לי נאיבים. יש תקלות יותר מסובכות שגם עבודה מול ספרות ונוהלי יצרן לא מקדמת אותך לשום פתרון ומחליפים חלקים סתם.

• תוכן חדש...