Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

האוטו הוא לנציה תמה 92 ,היום בוצע לאוטו ניקוי מצערת , מוריד צינור אוויר , מסתכל על המצערת אין מה לנקות סוגרים בחזרה ושלום על ישראל .

בין היתר המצערת באוטו אמורה לעבור פורטינג היום או מחר , חשבתי לפרק את המצערת היום שיחררתי שתי ברגים ,מקבל טלפון ואין זמן לעשות את זה היום , סוגר בחזרה מתניע את האוטו ויוצא לי לדרכי זורק מבט על עבר השעון וואקום ומגלה שאני מקבל קריאת ווקאום נמוכה מהרגיל , בדרך כלל השעון עומד על 20 והיום הוא עמד על 16 , כשחזרתי הביתה עברתי על צינורות הוואקום , בנדים, חלק חיזקתי חלק לא היה צורך ועדיין השעון מצביע על 16 לא הצלחתי לאתר צינורות שיכול להיות שנהיה בהם חתך כתוצאה מהזזת הצינור הראשי .

מן הסתם אני מאמין שהבעיה היא באחת הצינורות , אבל במבט ריאשוני לא הצלחתי לאתר אף צינור אם קרע .

אפשרות שנייה היא עקב שיחרור זוג הברגים אז האטם כבר לא אוטם כאתמול שילשום , אבל מה שיהיה די מוזר כי המצערת עוד לא הוצאה ממקומה בכלל .

יש רעיונות ?

אור

• תוכן חדש...