Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי סיוויק-על מה ללכת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות הונדה סיוויק אבל מתלבט אם ללכת על שנת 2000 שהיא הצורה הישנה (מה שאוהבים הערסים) או ללכת על שנה או שתיים קדימה וללכת על הצורה החדשה יותר.

מה אתם אומרים? אני אשמח לשמוע הבדלים אין שני הדגמים

פורסם

לסיויק שאתה קורה לה צורה ישנה זה 125 סוסים, אחרי זה בא דגם 110 סוסים ואחריו 1.8 עם 140 סוסים. לשיקולך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה בנושא צריכת דלק? אמינות(!!!!)? נוחות ?

האם אני יכול לקנות סיוויק 2000 שנוסע כבר 9 שנים בראש שקט מבחינת אמינות?

פורסם

מה זה קשור אם אתה ערס לך על הצורה הישנה? אני קונה אוטו אם הוא טוב ויפה לא משנה לי אם ערסים אוהבים אותו. אמרתי ערסים רק כדי שתבין לאיזה דגם אני מתכוון.

בכל אופן לגופו של עניין , איזה דגם מוצלח יותר ?

פורסם
איזה דגם מוצלח יותר ?

תלוי.

אתה ערס או לא ?

אם אתה ערס אז הדגם המוצלח הוא שזה שאתם אוהבים.

אם אתה לא ערס, אז הדגם המוצלח הוא זה שהם לא אוהבים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...