Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלחיצו אותי ואמרו לי שזה מהמגבר שלי וכנראה שזה נכון כי זה קורה עם כל " דפיקה " של הסאב.

האורות בעצם נחלשים וחוזרים לעצמם. אני רואה את זה אפילו כשאני עוצר מאחורי רכב מסוים ורואה דרך הטמבונים שלו את ההיחלשות והחזרה למוטב שלהם.

זה היה לי כבר לפני חצי שנה בערך ומכרתי בגלל זה מגבר עד שלפני חודש לא עמדתי בזה יותר והלכתי לקנות מגבר עוד פעם.

וזה כמובן חזר. אז ככה שאם מישהו יודע מה לעשות? פיתרון? מסוכן?

תודה רבה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

זה לא קשור כל כך למגבר , כמו כל דבר חשמלי ברכב הוא מחובר למצבר שמספק לו מתח , והמגבר שלך הוא צרכן נוסף שמכביד עליו ואתה רואה את זה על כל מה שמחובר אליו .

זה לא כזה קריטי בדר"כ אבל בדרך הארוכה זה יכול להרוס לך את המצבר , בדר"כ זה לא קורה .

פתרון תחליף מצבר למצבר יעודי למערכות ברכב , אבל זה לא הכרחי אלה אם כן יש לך מערכת מטורפת עם מספר רב של מגברים .

ולא להתקין קבל זה לא פתרון .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עם כל "דפיקה", צריכת החשמל שלך נשאבת, וזה על חשבון צרכנים אחרים כמו אורות למשל.

תתן קצת פרטים על איזה סאב, מה מגביר אותו, מה יש עוד במערכת, איזה חווט מתח, איזה רכב [בשביל לדעת איזה אלטרנטור/כמה אמפר].

הייתי מתחיל מבדיקה פשוטה של מצב המצבר. ואל תגיד שהוא רק בן חודשיים/שלושה/ארבעה. לבדוק, + בדיקת טעינה.

פורסם

זה לא מסוכן? זה דווקא כן יכול להיות מסוכן.

יש לך בעיה של נפילות מתח במערכת החשמל ברכב שלך כתוצאה מצריכת יתר.

מה שזה אומר זה שבכל פעם שהסאב שלך נותן פעימה, המגברים זקוקים לאספקת זרם גדולה ומיידית - הם זקוקים לאספקה הזאת במהירות יותר גדולה ממה שהמצבר שלך מסוגל לספק.

כנראה שגם האלטרנטור שלך לא מספיק חזק בכדי להטעין את המצבר בזמן שהמערכת עובדת.

תיגש ותעשה בידקת טעינה בעומס למצבר ולאלטרנטור שלך - אני מקווה בשבילך שמדובר במצבר ישן שצריך להחליף.

לגבי למה זה יכול להיות מסוכן? - זה אומר שהמתח במערכת החשמל שלך לא יציב, בדרך אתה גם עלול לאבד איזה מחשב רכב שעלול להיות רגיש לקפיצות מתח, האלטרנטור יכול לההירס לך, נתיכים יכולים להשרף.

בקיצור - תטפל בתופעה לפני שיהיו לך עוד כמה תופעות לטפל בהן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתה לי גם את הבעיה באוטו הנוכחי וגם בקודם

בנוכחי המצבר שבק חיים בסופו של דבר לא מזמן ונאלצתי להחליף אותו

אבל קניתי בסופו של דבר מצבר מעט יותר גדול ממה שהיה לי של 58 אמפר (במקור ברכב מומלץ 55)

וזה על הדרך פתר את הבעיה, האורות לא מהבהבים ואין שום נפילות יותר..

כנראה שהכמה אמפרים האלה הם מה שהיו חסרים

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...