Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אז כפי שכתוב בכותרת קרתה תקלה בר"ד שלי. התקלה בעצם כאשר אני שם דיסק אז מיד לאחר שהוא נבלע בתוך המכשיר והפנל נסגר מוצגת הודעת שגיאה ERROR 6 שפירושה שהר"ד חושב שהדיסק הוכנס הפוך (ע"פ ספר הוראות של הר"ד). התקלה קרתה פתאום, כלומר, לפני התקלה המכשיר קרא את כל הדיסקים, בלי קפיצות ובלי שום בעיות מיוחדות ואז פתאום הוא הפסיק לקרוא דיסקים.

אז שאלתי בעצם האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול להמליץ לי לעשות פעולות כלשהן על מנת לנסות לפתור את הבעיה?

תודה מראש לכל העונים והעוזרים.

פורסם

יכול להמליץ לי לעשות פעולות כלשהן על מנת לנסות לפתור את הבעיה?

.

אני אמליץ על פעולה פשוטה יחסית :

לפרק את המכשיר ולמסור אותו ליבואן/חנות לצורך הפעלת אחריות .

(בשאיפה שתקבל חדש) .

פעולה מורכבת , אך כנראה נחוצה,

מכיוון שהHU שלך לא מזהה דיסקים,

אני אישית לא מאמין שזו פונקציה בסט-אפ של המכשיר ,

נכון?

מידן.

ZZR

פורסם

האחריות לצערי כבר נגמרה ובגלל זה אני פונה לפורום בתקווה שניתן לעשות משהו, אבל מצד שני בכל מקרה חשבתי לשדרג את הר"ד למשהו אחר רק במועד מאוחר יותר ולפי התגובות שלכם כנראה נצטרך לעשות זאת בזמן הקרוב.

בכל מקרה, בנוגע לשאלתכם, אז זה לא פונקציה בסט-אפ וניסיתי לשים דיסקים מקוריים.

פורסם

אני מאוד אשמח להתחדש בר"ד חדש, אבל לפני שזה יקרה אני אשמח אם תוכלו להמליץ אולי ר"ד שישתלב אם הרכיבים שיש לי והם מופיעים בחתימה שלי ובנוסף בעתיד אני מתכוון להוסיף רמקולים מאחורה (חלקכם לא תסכימו, אבל אני מרגיש שחסר לי משהו) וגם מונובלוק. מבחינת הרכיבים שיוספו בהמשך אני לא מתכוון להתפשר ואני כנראה אלך על מונובלוק של ג'נסיס ורמקולים של הייבריד אודיו שיותקנו מקדימה וה-K2P יעבור אחורה. לכן אני אשמח להמלצות של ר"ד שיהיה פחות או יותר (עדיף יותר) ברמה של הרכיבים שמותקנים ויותקנו בעתיד, ז"א שלא יהיה החוליה החלשה.

פורסם

אין P9 בארץ.

מי שמעוניין במכשיר כזה שיטוס (ואני ממש לא צוחק) לתאילנד ויביא אותו משם (בלי להצהיר במכס :wink:). טיסה לתאילנד וקניית המכשיר שם יהיו משתלמים יותר מקנייתו, שליחתו ושילום מיסיו בארץ...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב, אז אחרי התשובה של איתמר אני מוותר על P9 סופית כי אין לי כרגע אפשרות לטיולים :wink:

אני חשבתי לקנות את האקליפס CD7200. השאלה האם כדאי ומשתלם לקנות אותו או שכדאי לבחון אופציות יותר זולות?

פורסם

איתמר, זה לא 'מפחיד' קצת להביא מתאילנד P9?

לגבי ה7200 דיברו פה על זה ממש עכשיו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222952

לפי הסטאפ המשובח שיש לך/שאתה מתכוין לשדרג, אל תחפש חוליות חלשות וזולות, כפי שאתה בעצמך הגדרת זאת.

ד"א, על איזה HAT הולכים? קלאורוס? לגטיה?

עריכה: אפרופו פיוניר, אם אין תקציב לטיולים לך על סדרה 800/80 ישן/חדש

פורסם

למען האמת עדיין לא גיבשתי את דעתי. אני אשמע כמה סט אפים במפגשים ולאחר מכן אני אגבש את דעתי סופית.

• תוכן חדש...